Home » Când, unde, cum » Ce înseamnă când visezi pisica neagră. Avertismentul pe care îl transmite acest vis

Ce înseamnă când visezi pisica neagră. Avertismentul pe care îl transmite acest vis

Violeta Badea / 04.06.2021, 11:08
Ce înseamnă când visezi pisica neagră. Avertismentul pe care îl transmite acest vis

Ce înseamnă când visezi pisica neagră. Cu siguranță ți s-a întâmplat, de multe ori, să te întrebi ce simbolizează pisica neagră în vis. Ei bine, acest animal poate indica atât un lucru pozitiv, cât și unul negativ. Totul depinde de ipostaza în care apare pisica neagră în vis. Iată avetismentul pe care îl transmite acest vis.

Ce înseamnă când visezi pisica neagră

Tocmai te-ai trezit dintr-un vis în care ți-a apărut o pisică de culoare neagră? Ei bine, un astfel de vis poate avea mai multe interpretări. Specialiștii spun că acest animal are o semnificație extrem de importantă, fiind inclus și în destul de multe superstiții. În popor se spune că atunci când îți taie calea o pisica neagră, te întorci din drum și faci trei cruci. Iată ce poate transmite acest vis.

Dacă nu ești un iubitor al pisicilor, dar îți apar în vis, înseamnă că ești înconjurat de oameni care vor să profite de bunătatea ta și își urmăresc doar propriile interese. Pe de altă parte, dacă iubești aceste feline, un astfel de vis dezvăluie faptul că ești o persoană foarte sensibilă, sufletistă și plină de feminitate.

Dacă în vis îți apare o pisică agresivă, înseamnă că treci printr-o perioadă extrem de dificilă. Conflictele se țin lanț și vei avea foarte multe pierderi financiare în perioada următoare. Dacă visezi o pisică care are chef de joacă, înseamnă că vei avea parte de o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Vei cunoaște o persoană specială, iar relația voastră va fi de lungă durată.

Ce inseamna cand visezi pisica neagra
Ce inseamna cand visezi pisica neagra

Avertismentul pe care îl transmite acest vis

Așa cum am observat mai sus, pisica neagră nu prevestește neapărat un avertisment. Acest animal poate avea legătură cu feminitatea sau poate aduce vești bune. De exemplu, dacă visezi o pisică neagră pe care o ții în brațe, înseamnă că ai parte de oameni de încredere în jurul tău, care te sprijină și îți sunt tot timpul alături.

De asemenea, pisica neagră poate simboliza feminitatea și spiritualitatea. Dacă visezi o pisică neagră de care te temi, înseamnă că duci o luptă interioară, nu știi ce să alegi. Ar trebui să analizezi mai bine ce e bine și ce nu. Pe de altă parte, pisica neagră poate simboliza chiar o persoană reală din viața ta. O persoană care profită de încrederea ta și nu este sinceră.

Acest animal poate reprezenta răutate, trădare, invidie sau bârfă. Astfel, dacă visezi o felină care merge pe gard, așteaptă-te la tot ce e mai rău! Mare atenție la oamenii din jurul tău! Pisica neagră reprezintă mister, ghinion,dar poate fi vorba și despre noroc și empatie. În plus, felinele pot simboliza creativitate, imaginație și putere.

Dacă în vis omori o pisică neagră, înseamnă că tocmai ai învins un inamic puternic din viața ta reală. Dacă visezi o pisică care te atacă în vis înseamnă că, de fapt, ești foarte invidiat de persoanele din jurul tău și chiar poți avea parte de un conflict cu cineva în care aveai mare încredere.