Home » Știri » Ce înseamnă când visezi pisici. Interpretarea mesajului în funcție de ipostază

Ce înseamnă când visezi pisici. Interpretarea mesajului în funcție de ipostază

Violeta Badea / 29.01.2021, 17:27
Ce înseamnă când visezi pisici. Interpretarea mesajului în funcție de ipostază

Ce înseamnă când visezi pisici. Interpretarea mesajului în funcție de ipostază. Pisicile sunt animale iubite de toată lumea. Acestea sunt alături de oameni de peste 9500 de ani și în prezent este cel mai domestic animal, alături de câine. Cu siguranță, ți s-a întâmplat la un moment dat să-ți apară pisica în vis. Ce semnificație are aceasta vom vedea în continuarea articolului.

Ce înseamnă când visezi pisici

Visele în care ne apar pisici sunt destul de frecvente, dar nu este întotdeauna atât de ușor de aflat ce semnificație au. Încercați să aflați cât mai multe detalii din vis ca să aflați ce vă poate aștepta pe viitor. De regulă, acestea pot simboliza lucruri negative, mulți le consideră diabolice. De exemplu, o pisică neagră în vis semnifică teama cu care vă confruntați. Însă, nu trebuie să vă îngrijorați pentru că nu în toate situațiile este așa. Mai jos că vom prezenta câteva semnificații ale pisicilor în vise:

Pisica este un simbol al feminitatii
Pisica este un simbol al feminitatii
  • Pisica agresivă

Dacă îți apare în vis o pisică agresivă înseamnă că te confrunți cu anumite probleme de identificare ale personalității feminine. Pisicile mai sunt numite și „feline”, iar un animal de acest gen își pierde din feminitate dacă devine furios. De asemenea, este un semn că îți lipsește încrederea, blăndețea și afecțiunea față de ceilalți. Mai este posibil să fi avut conflicte cu o persoană, iar acest lucru să ducă la o stare de neliniște a ta.

  • Pui de pisică

Puiul de pisică în vis sugerează nevoia ta de evoluție. Este un semn al nevoii de dezvoltare, posibil pe ambele plauri: personal și profesional. Este posibil să își dorești să achiziționezi o casă sau să avansezi la locul de muncă. Își dorești să devii o persoană independentă și să te bucuri de stabilitate pe toate planurile. De asemenea, reprezintă un simbol al purității și corectitudinii.

  • Pisica care miaună

Dacă visezi o pisică care miaună înseamnă că prietenii te vorbesc pe la spate. Oamenii apropiați îți ascund anumite lucruri. Nu lua în seama persoanele care te critică în această perioadă, deoarece încearcă să te întoarcă de pe calea cea bună. De asemenea, dacă ajuți pe cineva nu te aștepta să-ți devină prieten cu adevărat, deoarece va profita cât mai mult de tine și își va vedea doar interesul.

  • Pisica jucăușă

Dacă îți apare în vis o pisică jucăușă înseamnă că ești în căutarea unei doze de adrenalină. Probabil că ai parte de o perioadă plină de monotonie și nu găsești o soluție ca să ieși din ea. Ai nevoie de ceva în viața ta care să îți redea bucuria și să-ți aducă o stare de bine. Încearcă să ieși cât mai des cu prietenii și stai lângă oameni pozitivi și plini de energie.

  • Pisică moartă

Dacă visezi o pisică moartă înseamnă că urmează să rupi legătura cu o anumită persoană. Poate fi vorba de o relație de prietenie, un divorț sau chiar pierderea locului de muncă. Nivelul de descompunere al animalului indică gradul în care e afectată viața persoanei care renunță la tine.