Home » Când, unde, cum » Ce salariu are Irina Fodor la Asia Express și Chefi la Cuțite. Care e diferența față de Gina Pistol. EXCLUSIV

Ce salariu are Irina Fodor la Asia Express și Chefi la Cuțite. Care e diferența față de Gina Pistol. EXCLUSIV

Manolică Anca / 18.05.2021, 16:48
Ce salariu are Irina Fodor la Asia Express și Chefi la Cuțite. Care e diferența față de Gina Pistol. EXCLUSIV

Irina Fodor este noua prezentatoare „Asia Express”, sezonul 4, difuzat la Antena 1. Soția lui Răzvan Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol, după ce în luna martie vedeta a devenit mamă. Mai mult, Irina este și prezentatoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9, și se declară foarte încântată de aceste două proiecte importante. Iată ce salariu are Irina Fodor la Asia Express și Chefi la Cuțite.

Irina Fodor a dat lovitura la Antena 1

Schimbare majoră la „Chefi la cuțite”, sezonul 9, și „Asia Express”, sezonul 4. Recent, Antena 1 a anunțat faptul că show-ul culinar nu va mai fi prezentat de Gina Pistol, pentru că aceasta este în concediu de maternitate. În luna martie, frumoasa blondină a devenit mamă și este de la sine înțeles că are nevoie să se refacă și să petreacă cât mai mult timp alături de micuța Josephine.

Și cum proiectele la cârma cărora Gina a fost vreme de mai mulți ani trebuie să continue, producătorii au găsit imediat soluții. Atât la Chefi la cuțite, cât și la Asia Express, Gina Pistol este înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 Asia Express.

Ce salariu are Irina Fodor la Asia Express și Chefi la Cuțite

Dacă în cazul ambelor emisiuni este oficială rocada dintre Gina Pistol și Irina Fodor, sigur că oamenii se întreabă și ce salariu are Irina Fodor la Asia Express și Chefi la Cuțite. Conform surselor stiridinlume.ro, există o diferență financiară considerabilă între cele două vedete.

Mai exact, Irina Fodor primește o remunerație mai mică decât iubita lui Smiley, în contextul în care aceasta se află de ani buni în trust și este în topul celor mai bine plătite vedete.

Astfel, dacă Gina Pistol avea la Asia Express 18.000 de Euro pe lună, Irina Fodor va avea numai 10.000, în timp ce la Chefi la Cuțite va fi remunerată cu 5.000 de Euro pe sezon. De menționat faptul că un sezon Chefi la Cuțite se filmează cam în trei săptămâni, o lună maximum, iar Asia Express în 10 săptămâni.

Irina Fodor, Oase și Marius Damian sunt pregătiți pornească pe Drumul Împăraților
Irina Fodor, Oase și Marius Damian sunt pregătiți pornească pe Drumul Împăraților

Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerile fără să stea prea mult pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show. În acest fel, trustul a bifat, pe lângă colaborarea cu simpatica prezentatoare, și un alt aspect important, de ordin financiar.

Când încep filmările pentru Asia Express, sezonul 4

După o lungă perioadă de așteptare, fanii reality-show-ului „Asia Express” au primit vestea cea mare. Noii concurenți vor pleca într-o aventură incredibilă, dar de această dată peisajul va fi unul cu totul și cu totul diferit. Echipa de producție a show-ului a anunțat că filmările nu vor mai avea loc în țări din Asia, ci în Turcia, Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Traseul se schimbă, dar regulile rămân aceleași. Concurenții care vor pleca pe „Drumul Împăraților” vor avea la dispoziție tot un dolar pe zi și vor fi nevoiți să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Emisiunea reprezintă un adevărat test de depășire a limitelor fizice și psihice și numai cei puternici vor reuși să ajungă la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu al show-ului.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii.Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile.”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Asia Express, sezonul 4, de la Antena 1.