Home » Când, unde, cum » Cele mai frumoase 8 pensiuni din Moieciu. FOTO

Cele mai frumoase 8 pensiuni din Moieciu. FOTO

Manolică Anca / 08.06.2021, 17:40

Ești dornic de un weekend de liniște și multă relaxare la munte și nu știi unde să mergi? Ei bine, noi venim în ajutorul tău cu o sugestie foarte bună: comuna Moieciu, din județul Brașov, la poalele munților. Iată care sunt cele mai frumoase pensiuni din Moieciu, unde poți petrece momente frumoase alături de familie, prieteni și îți poți încărca bateriile pentru săptămâna care urmează.

Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu

Zona turistică Bran – Moeciu se află în județul Brașov, între munții Bucegi și Piatra Craiului. Aceasta poate fi o destinație ideală pentru o vacanță liniștită la munte, grație peisajelor montane superbe și a locurilor de cazare primitoare și pline de verdeață de la poalele munților.

Mai mult, în această zonă există multe zone și obiective turistice pe care le poți vizita, cum ar fi: Castelul Bran, schitul Bran, Cetatea Râșnov, Cheile Grădiștei, Peștera Dâmbovicioara, Muzeul Satului, Peștera Valea Cetății și iarna se poate practica ski-ul pe pârtiile amenajate. De asemenea, zona este ofertantă și din punct de vedere al locurilor de cazare, ce oferă servicii impecabile la prețuri accesibile. Iată care sunt cele mai frumoase pensiuni din Moieciu.

  • Pensiunea Cetatea Carului

Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. Cetatea Carului

Locația se află pe locul unei foste cetății dinaintea statului dac și a fost punct de observare în perioada celor două Războaie Mondiale, respectiv loc al bateriei antiaeriene din Al Doilea Război Mondial. Pensiunea este o adevărată desfătare pentru ochii drumețului. De-o parte și de alta, pensiunea este străjuită de două frumuseți ale naturii, mai exact Munții Bucegii și Piatra Craiului.

Unitatea turistică este construită pe trei nivele cu un total de 33 de locuri de cazare structurate astfel: 10 camere duble, 3 triple, 1 cvadruplă, 2 apartamente. Din punct de vedere al activităților recreative, pensiunea are propria pârtie de tubbing cu o lungime de 90 de metri, precum și o tiroliană lungă de 135 metri.

  • Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. Acasă la Moieciu

Pensiunea Acasă la Moieciu
Pensiunea Acasă la Moieciu

Situată în Moieciu de Jos, pensiunea oferă turiștilor care se cazează aici o priveliște de vis, dintr-o casă tradițională, cu camere moderne și spațioase și o curte largă în care copiii pot alerga în voie. De asemenea, turiștii pot închidira gratuit biciclete pentru a explora zonele învecinate sau pot face drumeții pe dealurile din împrejurimi, pot vizita Peștera Liliecilor, aflată la 8,4 km, sau Peștera Dâmbovicioara și Masivul Piatra Craiului, aflate la 23,2 km.

  • Pensiunea Moieciu-Bucegi

Pensiunea Moieciu-Bucegi
Pensiunea Moieciu-Bucegi

Este așezată în incinta unei suprafețe de 5.000 mp de teren mărginită de râul Turcu-Moeciu, în vecinătatea Castelului Bran (4 km). O atracție particulară a acestei unități este grădina mare, un loc umbros și plin de verdeață unde te poți relaxa în voie. Aici sunt amenajate o păstrăvărie de agrement, un teren de joacă pentru copii, grătar, foișor, leagăn, mese, șezlonguri.

  • Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. Valea Cu Molizi

Pensiunea Valea Cu Molizi
Pensiunea Valea Cu Molizi

Situată în Moieciul de Jos, în drumul spre satul Peștera, pensiunea oferă o atmosferă relaxantă, în mijlocul naturii. Dispune de 4 camere duble, 2 camere triple și 2 apartamente, cumulând un număr de oaspeți de 22 de adulti și de o curte imensă, de 2.000 de mp, plină de verdeață care este mereu pregatită să își primească oaspeții.

  • Pensiunea La Mogan

Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. La Mogan
Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. La Mogan

Situată în satul Moieciu de Jos, la poalele munților Bucegi și Piatra Craiului, unitatea este o pensiune în stil rustic, ce dispune de 16 camere și un apartament de 2 camere. Toate camerele și suitele au vedere la un superb peisaj montan, care te îmbie la relaxare și odihnă.

  • Pensiunea Adoro

Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. Pensiunea Adoro
Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. Pensiunea Adoro

Situată într-o vale pitorească din Munţii Piatra Craiului, în liniştitul Moeciu de Jos, pensiunea este o proprietate modernă, ce oferă turiștilor multe posibilități de petrecere a timpului liber. Oaspeţii se pot relaxa în zona plină de verdeaţă şi pe terasa de vară sau pot face un grătar. În anotimpul de iarnă, pot ajunge rapid la pârtiile de schi din Cheile Grădiştei care sunt la doar 2 km distanță sau la cele din Bran, care sunt la 5 km.

  • Complex Turistic Casa Wiarusti

Complex Turistic Casa Wiarusti Moeciul de Sus
Complex Turistic Casa Wiarusti Moeciul de Sus

Complexul se află în Moieciul de Sus, la doar 30 de kilometri de Brașov, 24 de kilometri de Predeal și 8 kilometri de castelul Bran. Cu 12 camere și o capacitate de cazare de 27 de persoane, pensiunea este o locație extrem de primitoare și relaxantă. Decorat în stil rustic, complexul turistic are și un restaurant cu preparate delicioase pentru turiști.

Complexul oferă acces gratuit la Wi-Fi, parcare și la o gradină exterioară în care te poți relaxa și respira aer curat, de munte. Pentru doritori, complexul este dotat cu saună, sala de fitness și servicii de masaj la cerere.

  • Cele mai frumoase pensiuni din Moieciu. Vlahia Inn

Pensiunea Vlahia Inn
Pensiunea Vlahia Inn

Situată în mijlocul munţilor Piatra Craiului şi Bucegi, pensiunea Vlahia Inn are o capacitate de cazare pentru 40 de persoane în 18 camere mari, pitorești. Oaspeții acestei pensiuni se pot bucura de o atmosferă relaxantă lângă şemineul cu lemne din restaurant. De asemenea, iubitorii de excursii montane pot opta pentru plimbare cu ghid. Pensiunea se află la doar 16 minute de mers cu maşina de Castelul Bran. Accesul la internet Wi-Fi şi parcarea privată sunt gratuite.