Home » Când, unde, cum » Cele mai frumoase rochii pentru plajă pe care să le porți vara asta

Cele mai frumoase rochii pentru plajă pe care să le porți vara asta

Violeta Badea / 24.06.2021, 16:18

Ți-ai planificat vacanța la mare? Ei bine, atunci înseamnă că se apropie zilele în care te vei bucura de soare, de apa mării și de plajă. Singura problemă este că trebuie să-ți alegi o ținută perfectă în care să te simți confortabil, dar care să te avantajeze și să-ți scoată în evidență trăsăturile frumoase ale corpului. Iată cele mai frumoase rochii pentru plajă pe care să le porți vara asta.

Cele mai frumoase rochii pentru plajă pe care să le porți vara asta

Fiecare dintre noi ne dorim să arătăm perfect la plajă și să ne simțim bine în pielea noastră. Tocmai din acest motiv este foarte important să-ți alegi ținuta perfectă. Și pentru că nu poți merge pe plajă în blugi și tricou ar trebui să te orientezi către rochiile pentru plajă. În fiecare an, designerii vin cu fel și fel de modele din ce în ce mai frumoase. Iată câteva modele de rochii în care să te simți confortabil și să arăți bine.

Sarafan de plaja
Sarafan de plaja
  • Sarafanele

Rochiile sunt cele mai populare haine de vară, fiind prima alegere atunci când vine vorba de o vacanță la mare. Sarafanele sunt extrem de apreciate, deoarece acestea permit umerilor să fie deschiși. De asemenea, sarafanele au anumite chingi care pot fi late, subțiri sau pot lipsi. În plus, sarafanele sunt extrem de răcoroase, deoarece spatele rămâne gol, iar un alt avantaj este acela că sunt foarte ușor de purtat și asortat.

  • Rochie tip cămașă de plajă

Rochia tip cămașă este alegerea perfectă, deoarece este foarte confortabilă, se poartă foarte ușor și este foarte lejeră. Acest articol vestimentar poate fi cu fermoar, cu nasturi sau fără. Rochia aceasta se pune foarte repede pe umeri, are buzunare și este ideală atunci când vrei să te simți liberă.

  • Halat de baie tip rochie de plajă

Halatul de baie tip rochie de plajă este un fel de cămașă mai lungă care merge de minune la mare. Această rochie poate fi folosită pe stradă sau atunci când vrei să faci plimbări pe faleză și să admiri peisajul din jur. Aceste modele sunt diferite, dar orice variantă ai alege, halatul de baie pentru plajă te va face să te simți extraordinar și te va feri de razele de soare periculoase.

  • Rochiile tip tricou

Rochiile tip tricou fi scurte sau alung până la genunchi și acest lucru este excelent pentru plajă. Acest articol vestimentar este comod, versatil și este ideal pentru ținute relaxate de plajă. Un alt avantaj al rochiilor tip tricou este că se poate adapta mai multor siluete, sunt confortabile și răcoroase.

  • Tunică ca rochie de plajă

Tunica folosită ca rochie de plajă este o îmbrăcăminte versatilă. Acest articol vestimentar se poate fără nicio problemă până la locul plajei, deoarece este foarte comod, leje, versatil și nu ar trebui să lipsească din garderoba dvs. Aceste rochii sunt lungi și libere, așa că sunt potrivite pentru toate siluetele, iar aceste modele ușurează mișcarea.