Home » Când, unde, cum » Cum trebuia să îl cheme de fapt pe Prințul William. Prințesa Diana și-a dorit foarte mult acest nume pentru el

Cum trebuia să îl cheme de fapt pe Prințul William. Prințesa Diana și-a dorit foarte mult acest nume pentru el

Manolică Anca / 24.08.2021, 11:06
Cum trebuia să îl cheme de fapt pe Prințul William. Prințesa Diana și-a dorit foarte mult acest nume pentru el

Ce nume își dorea Prințesa Diana să le pună fiilor săi. Familia Regală este și va fi mereu în centrul atenției, motiv pentru care membrii reușesc cu greu să ascundă lucruri de ochii curioșilor. Din acest motiv, multe dintre secrete au fost deslușite de-a lungul anilor. Deși puțină lumea știa, Lady Di și-a dorit ca fiii săi, William și Harry, să primească alt nume. Iată cum trebuia să îl cheme de fapt pe Prințul William.

Cum trebuia să îl cheme pe Prințul William

De multe ori, alegerea numelui copilului poate părea un lucru extrem de greu, având în vedere că este o decizie care se ia oarecum în locul copilului, iar acesta îl va însoți toată viața. La fel de greu le-a fost și Prinesei Diana și Prințului Charles să aleagă numele fiilor lor.

Aşa cum mulţi părinţi o fac, și prinții au avut la naşterea copiilor, câteva alternative de nume. S-ar părea că Prinţesa Diana îşi dorea foarte mult ca pe Prinţul William să îl cheme doar Arthur, iar pe Prinţul Henry doar Albert, însă, după discuţiile purtate, aceste alegeri au devenit doar numele mijlocii ale fiilor săi. Numele complet al Prinţului William este William Arthur Philip Louis, iar al lui Harry este Henry Charles Albert David.

Lady Di, alături de Prințul William și Prințul Harry
Lady Di, alături de Prințul William și Prințul Harry

Ultima fotografie a Prințesei Diana alături de fiul cel mare

Lady Di a avut o relație foarte apropiată cu fiii săi, chiar dacă viața sa a fost una extrem de agitată. Ea și-a pus întotdeauna copiii pe locul întâi, iar legătura puternică care s-a format între cei trei, i-a determinat pe William și Harry să aibă un respect imens pentru cea care le-a dat viață. Prințesa și-a dorit mereu ca fiii ei să fie departe de lumina reflectoarelor, însă William a intrat încă de la naștere în atenția publicului.

Lady Di și Prințul William
Lady Di și Prințul William

În una dintre ultimele fotografii ale Prințesei alături de fiul cel mare, ei apar zâmbind în timp ce se aflau în oraș împreună și luau masa. Imaginea a fost surprinsă pe 21 august 1997. După numai câteva zile, Lady Di avea să moară într-un grav accident rutier. Prințul William avea numai 15 ani pe atunci și iar vestea morții mamei sale i-a lăsat un gol adânc în suflet.

„Scoția este sursa unor dintre cele mai frumoase și fericite amintiri pe care le am. Eram în Balmoral când am aflat vestea tristă că mama mea a murit. Însă sunt șocat, mi-am găsit liniștea atunci în biserica Crathie Kirk. În întunericul zilelor de doliu care au urmat, am găsit liniște în împrejurimile Scoției. Ca un rezultat, legătura pe care o am cu Scoția va rămâne în mine pentru totdeuna”, a spus William, în cadrul unei ceremonii oficiale de deschidere a unei biserici din Scoția.

Prințesa a avut o relație specială și cu fiul mai mic, Harry. Pentru a-i aduce un omagiu, acesta și-a numit fiica, recent născută, Diana. Lady Di s-a stins din viață la 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce mașina în care se afla împreună cu iubitul ei, a fost implicată într-un grav accident rutier.