Home » Când, unde, cum » Degetele de la picioare te dau de gol! Ce personalitate ai, în funcție de lungimea acestora

Degetele de la picioare te dau de gol! Ce personalitate ai, în funcție de lungimea acestora

Manolică Anca / 22.07.2021, 13:30
Degetele de la picioare te dau de gol! Ce personalitate ai, în funcție de lungimea acestora

Există o mulțime de metode care îți dezvăluie tipul de personalitate al celor din jur, printre care Testul mâinii, Testul degetului arătător sau Harta emoţiilor din degete. Însă, specialiștii merg mai departe și spun că poţi să dezbraci o persoană de secrete printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare. Pentru că, da, degetele de la picioare chiar te dau de gol!

Degetele de la picioare te dau de gol!

Specialiștii susțin cu tărie că poți să dezbraci o persoană de secrete sau poți fi chiar tu cel dezbracat de secrete, printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare. Dacă te întrebi dezvăluie despre tine acestea, atunci ar trebui să citești acest articol!

  • Degetul mare

Dacă acesta este cel mai lung dintre toate, înseamnă că ești o persoană creativă și inteligentă. Te descurci cu mare ușurință să rezolvi orice problemă și poți să privești lucrurile cu detașare. Totodată, tinzi să te concentrezi mai greu în unele situații și să abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

Dacă degetul este mai mic, atunci lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Ești genul care rezolvă imediat problemele, ba chiar mai multe deodată, grație faptului că ești o persoană tipicară. Nu accepți sfaturi de la cei din jur, pentru a nu da greș în ceea ce ai de făcut.

Ce spun degetele de la picioare despre tine.
Ce spun degetele de la picioare despre tine.
  • Ce spun degetele de la picioare despre tine. Al doilea deget

Dacă este mai lung, atunci ești născut pentru a fi lider. Te descurci excelent atunci când vine vorba de a conduce, de a delega sarcini, dar și în coordonarea eforturilor. Ești o fire energică și ai resurse parcă, infinite, de energie pentru a realiza lucruri măprețe. Cei din jur au încredere în tine. Dacă degetul este mai scurt, înseamnă că îți ai o anumită teamă atunci când trebuie să îi înfrunți pe cei din jur, cu toate că pregătirea profesională nu îți lipsește.

  • Al treilea deget

Dacă este mai lung decât restul, atunci tinzi să dezvolți o personalitate dinamică care te ajută să nu întimpini probleme pe plan profesional. De asemenea, degetul se află în strânsă legătură cu energia și voința, unii specialiști catalogându-te ca fiind chiar perfecționist. Dacă degetul este mai scurt decât restul, atunci viața ta este una simplă și îți place să te bucuri de lucruri mărunte. Te lași adesea purtat de val.

  • Al patrulea deget

Dacă este mai lung decât celelalte și este drept, înseamnă că ești foarte legat de familie. Problemele personale sunt extrem de importante pentru tine și nu lași ca nimic să fie mai presus de familia ta. Pentru că ea este cea care te înarmează cu multă putere și nimic nu poate să schimbe ceva în privința asta.

Dacă este scurt și curbat, atunci ar trebui să mai lucrezi puțin la stima de sine și să nu îți mai faci probleme pentru orice. Nu trebuie decât să te concentrezi pe familie și viața personală.

  • Degetele de la picioare. Degetul mic

Dacă este foarte mic, înseamnă că nu obișnuiești tot timpul să îți asumi responsabilități. De asemenea, ești o fire care se plictisește foarte repede și nu se poate concentra pe anumite obiective. Știi să faci glume atunci când trebuie, dar iresponsabilitatea îți dă uneori bătăi de cap.

Dacă acesta este dezvoltat independent de celelalte degete, înseamnă că adori aventura, că eşti o fire cuceritoare, însă ai un spirit, de multe ori, impulsiv.