Home » Când, unde, cum » Femeia care la 54 de ani și-a născut propriul nepot. Cum a fost posibil. Cazul a impresionat pe toată lumea

Femeia care la 54 de ani și-a născut propriul nepot. Cum a fost posibil. Cazul a impresionat pe toată lumea

Cojocaru Cristian / 09.02.2022, 12:47
Femeia care la 54 de ani și-a născut propriul nepot. Cum a fost posibil. Cazul a impresionat pe toată lumea

La vârsta de 54 de ani, o femeie și-a născut propriul nepot. Cu toate că pare ireal, aceasta a ales să recurgă la metoda inedită pentru a-și ajuta propria fiică. Cazul respectiv a impresionat pe toată lumea, iar majoritatea publicațiilor au făcut cunoscută povestea femeii. Află cum a fost posibil acest lucru și care este motivul din spatele deciziei.

Femeia care și-a născut propriul nepot

Maree, o femeie din Australia a ales să nască propriul nepot.

Fiica ei Meagan White, în vârstă de 28 de ani, a fost diagnosticată cu sindromul Mayer-Rokitansky Küster-Hauser (MRKH) când era adolescentă. Această tulburare reprezintă faptul că ea s-a născut fără uter. Meagan se temea că visul ei de a avea un copil al ei nu va deveni niciodată realitate, mai ales când fetița ei, purtată de o mamă-surogat de origine canadiană, a murit la 21 de săptămâni.

Dar, după ce a făcut cercetări, mama lui Meagan, Maree, a descoperit că poate interveni și acționa ca surogat. Totul a mers bine și pe 13 ianuarie 2022, Maree a născut un băiețel sănătos, pe nume Winston. Meagan, din Lilydale, Tasmania, Australia, a spus:

„A-l avea pe Winston în brațe este un vis devenit realitate. Când l-am văzut prima dată, a fost dragoste la prima vedere. El ne-a umplut inimile într-un mod pe care nu am știut niciodată că este posibil. Procedura a fost planificată cu luni înainte și nașterea a mers în totalitate conform planului.

Am ajuns la spital la 7 dimineața și l-am avut în brațe la 9 dimineața, a fost perfect. Am fost amândoi prezenți la naștere. Nu nervos, ci doar entuziasmat, medicul nostru a fost fantastic, informativ și calmant. Winston este înfloritor, este relaxat, alert și perfecțiune pură.”

Când Meagan și soțul ei Clayde și-au pierdut primul copil în timp ce ea era purtată de o mamă-surogat, aproape și-au pierdut speranța.

„Toată lumea avea inima zdrobită și după aceea am simțit că am vrut să renunț. Apoi, odată ce a început pandemia, călătoriile în străinătate au fost interzise, ​​așa că totul mi s-a părut imposibil”, a spus ea.

Mama ei avea inima zdrobită privind-o pe fiica ei suferind, dar a presupus că va fi prea bătrână pentru a avea un copil. Însă după cercetări ample, sfaturi juridice, examinări medicale și evaluări, medicii au declarat că, de fapt, ar fi posibil chiar dacă Despire Maree a trecut deja prin menopauză.

născut propriul nepot
Femeia i-a redat speranta fiicei sale de a avea un copil

Ce a implicat procesul

Bunica de acum a primit medicamente pentru a-și îngroșa mucoasa uterului și pentru a inversa procesul de menopauză pentru a-și pregăti corpul pentru sarcină.

„Întotdeauna am presupus că aș fi prea bătrână pentru a face așa ceva, dar arată că trebuie întotdeauna să pui întrebări. Este o experiență atât de specială pentru mine și sunt nerăbdătoare să-mi pot ajuta fiica. Cred că există diferite moduri în care femeile rămân însărcinate în aceste zile, iar aceasta este doar o altă opțiune”, a spus Maree.

După trei transferuri de embrioni eșuate, Meagan și Maree au spus că amândouă au început să se simtă puțin învinse și s-au gândit că poate procesul nu va funcționa. Dar, din fericire, al patrulea transfer a fost un succes și a devenit micuțul Winston.