Home » Când, unde, cum » Profeția șocantă despre moartea lui Putin. Omul care a prevestit războiul anunță cum va sfârși liderul rus

Profeția șocantă despre moartea lui Putin. Omul care a prevestit războiul anunță cum va sfârși liderul rus

Alexandru Cazacu / 25.03.2022, 15:14
Profeția șocantă despre moartea lui Putin. Omul care a prevestit războiul anunță cum va sfârși liderul rus

De-a lungul timpului, mai mulți astrologi, numerologi și clarvăzători au făcut previziuni despre evenimente majore care vor marca soarta omenirii, dar și despre viața unor lideri anumiți lideri. Astrologul ce a făcut previziuni despre război anunță și cum va sfârși liderul de la Kremlin. Haideți să vedem ce profeție șocantă a făcut acesta despre moartea lui Putin.

Profeția șocantă despre moartea lui Putin

În cadrul unui interviu din 2020, Vlad Ross, un astrolog ucrainean a vorbit despre greutățile prin care va trece Ucraina, dar și despre președinții Vladimir Putin și Volodimir Zelenski. La vremea respectivă, astrologul a prezis că în următorii ani, țara sa natală va trece printr-o perioadă foarte dificilă, iar declarațiile sale îl vizau și pe președintele Ucrainei.

Acum, după ce Rusia a declanșat invazia în Ucraina, se pare că previziunile lui Vlad Ross s-au adeverit. Așadar, jurnaliștii din presa internațională se întreabă da nu cumva astrologul ucrainean a avut dreptate și despre soarta lui Putin. Iată ce spunea Vlad Ross despre președintele rus:

„Unii politologi au început să mă citeze și spun că Putin și-a sărbătorit ultima zi de naștere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, 2022 va fi ultimul an din viața sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer”.

Potrivit previziunilor sale, Vladimir Putin își va da duhul în buncărul său chiar în acest an. De asemenea, Vlad Ross a spus că după moartea liderului de la Kremlin va fi pace și „Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina și Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gaze”.

Profeția șocantă despre moartea lui Putin
Profeție incredibilă despre moartea lui Putin. Cum va sfârși liderul rus

Ce indică în numerologie anul nașterii lui Vladimir Putin

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre Vladimir Putin, după ce a făcut o analiză numerologică a președintelui rus. Conform numerologului, „Anul nașterii este sub influența cifrei 1. Ce înseamnă? Înseamnă lider, puternic, lider, individualist. S-a născut să fie lider”.

„La un moment dat, trece pe cifra 3, care presupune disciplină și comunicare. Este un pic de aventură, dar cu limite secrete. Este și o perioadă de cunoaștere, de aprofundare. Cifra 6 este una benefică din codul lui. El trebuia să-și întemeieze o familie. Să cunoască pe cineva. Din aventura cunoașterii a ieșit un copil, pentru că avem o dublă de șase”, a mai spus Voropchievici la Antena 3.

De asemenea, analiza numerologului mai arată că pentru Putin, anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere. Cu toate acestea, „4 poate să fie o cifră cu dublu-efect”, iar asta ar însemna că poate să distrugă, da și să se autodistrugă, a adăugat Voropchievici.

Cifra 4 apare în diagrama liderului de la Kremlin, iar numerologul susține că este o cifră care se poate divide. Făcând referire la președintele rus, specialistul a spus că „ el este unul, dar mai sunt și alți trei care îl pot vinde”. În opinia sa, doar trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin.

Cum își va găsi sfârșitul Putin, conform numerologiei

Din punct de vedere al numerologiei, despre sfârșitul lui Vladimir Putin numerologul explică în felul următor:

„Zero este cifra în care omul este pur și simplu căzut la pământ, nu mai poate să facă nimic. Și urmează. În 2023 intră pe incidența lui (n.r. – Vladimir Putin). Chiar dacă anul ăsta se dă mare zmeu, în 2023 este un final, pentru că deja și l-a pregătit singur în cifra morții, în cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu creează, el distruge efectiv.

Și distruge, pentru că 4 reprezintă și crucea cardinală. Dorința lui, să dea Dumnezeu să nu fie așa, pentru că acest 7 îl face foarte secretos. E dorința de expansiune, el vrea să aibă cuceriri și în est, vest, sud și nord”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Așadar, specialistul precizează că liderul rus va muri de moarte naturală. În schimb, dacă ultima cifră era 5, 6 sau 0 și mai continua cu o altă cifră ascendentă, „automat era plecarea la ceruri”.