Home » Când, unde, cum » Regula pe care membrii familiei regale britanice trebuie să o respecte cu strictețe. Nimeni nu are voie să facă acest lucru înaintea Majestății Sale

Regula pe care membrii familiei regale britanice trebuie să o respecte cu strictețe. Nimeni nu are voie să facă acest lucru înaintea Majestății Sale

Cojocaru Cristian / 12.10.2021, 15:57
Regula pe care membrii familiei regale britanice trebuie să o respecte cu strictețe. Nimeni nu are voie să facă acest lucru înaintea Majestății Sale

Casa regală a Marii Britanii deține un set de reguli care trebuie respectate de către toți cei care se află acolo. Află care este regula familiei regale care trebuie respectată cu sfințenie.

Regula familiei regale care trebuie respectată

Memrbii familiei regale trebuie să respecte mai multe reguli, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul ciudate. Chiar dacă din exterior pare că viața acestora este una roz, din interior, lucrurile nu mai par tocmai așa. Membrii familiei regale trebuie să respecte anumite restricții. Spre exemplu, Ducesa de Cambridge a fost mereu lăudată de către foarte mulți oameni datorită echilibrului în ceea ce privește comportamentul ei, iar stilul vestimentar a fost întotdeauna asortat la conduita sa.

Dacă Meghan Markle nu a fost de acord cu aceste restricții, Kate a fost foarte obedientă și astfel a acceptat respectarea tututor restricțiilor. Dintre restricțiie pe care ducesa le-a luat foarte în serios se numără atât interdicția de a face selfie sau cea de a merge la culcare la o anumită oră a serii.

Fostul bucătar regal, Darren McGrady a povestit cum Kate nu avea voie să mănânce cartofi la cină. Darren a fost bucătar între 1982-1993 și a povestit pentru The Telegraph despre această interdicție de a nu prepara orez, paste sau cartofi la cină. Acest lucru pentru că Regina nu acceptă carbohidrații în viața ei, iar astfel aceștia nu vor fi prezenți pe masă și nici ceilalți nu vor putea mânca aceste alimente.

Chiar dacă pastele sunt interzise, ele sunt puse deoparte pentru ocaziile speciale, fiind și cazul cartofilor sau al orezului. Atunci când prințesa Charlotte a împlinit în anul 2020 vârsta de cinci ani, Ducesa a pregătit paste pentru masă. Acestea nu sunt singurele alimente interzise. Așadar, cele care ar putea fi otrăvitoare, sunt excluse din meniul regal.

Membrilor familiei le este interzis să consume fructe de mare sau scoici. Totodată, din cauza faptului că în timpul zilei, membrii familiei au foarte multe întâlniri, acestora le este interzis să mănânce usturoiul. Tacâmurile, de asemenea, nu trebuie să fie lipsite la servirea mesei, astfel că nu le este permis să mănânce cu mâinile.

regula familiei regale
Membrii familiei regale nu au voie sa mearga la culcare inaintea Reginei

Membrii familiei nu pot merge la culcare înaintea Reginei

Această regulă se aplică inclusiv în cazul fructelor, dar și a burgerilor. Aceștia sunt aduși la masă fără chiflă, pentru a putea fi secționați ușor cu cuțitul și furculița. Desigur, acestea nu sunt singurele reguli bizare. iar probabil ce mai bizară constă în ora la care membrii familiei trebuie să meargă să doarmă.

Fostul secretar privat al Reginei, Sir William Heseltine a scris în cartea sa ”The Royals in Australia”, faptul că ”nimeni nu a mers să se culce înainte ca Regina să facă acest lucru. Pentru Diana, lungile seri regale erau o agonie. Se scuza și mergea să doarmă, ceea ce se credea că era o formă de lipsă de respect”.

Selfie-urile, așa de mult-iubitele cadre de către toată lumea, sunt interzise în cadrul familiei regale. Victoria Arbiter, comentatorul regal a spus că: ” fețele regale preferă întotdeauna interacțiunea directă decât să facă selfie-uri”. Autografele le sunt interzise din teama de a nu fi falsificată semnătura acestora, iar toate darurile primite vor trece prin mâna Reginei pentru a sorta care dintre ele vor fi păstrate.