Home » Când, unde, cum » Semnificația nebănuită a liniilor de la încheietura mâinii. Semnul care indică o viață prosperă

Semnificația nebănuită a liniilor de la încheietura mâinii. Semnul care indică o viață prosperă

Violeta Badea / 24.05.2021, 13:36
Semnificația nebănuită a liniilor de la încheietura mâinii. Semnul care indică o viață prosperă

Semnificația nebănuită a liniilor de la încheietura mâinii. Știai că liniile de la încheietura mâinii dețin informații importante despre destinul tău? Da, ai auzit bine! Poți afla dacă vei întâmpina anumite probleme de sănătate, dar și ce prosperitate ai în viață. Aceste semne se mai numesc și „brățările vieții” în chiromanția orientală. Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre mai multe semnificaţii neştiute ale acestora.

Semnificația nebănuită a liniilor de la încheietura mâinii

Chiar dacă pare greu de crezut, pe corpul nostru există foarte multe semne care vorbesc despre menirea noastră și rolul pe care îl aveam pe acest pământ. De-a lungul timpului, oamenii de știință le-au descoperit și au început să le interpreteze. De exemplu, așa a apărut chiromanţia.

Aceasta este o artă prin care se poate prezice viitorul unei persoane pe baza liniilor de la încheietura mâinii. Acest obicei este originar din Grecia Antică, dar s-a practicat și în India, China, Siria și Egipt. Apoi, nomazii au împrăștiat chiromanţia pe tot mapamondul. Astfel, brățările de la încheietura mâinii îți pot indica sănătatea, posperitatea, fericirea și norocul.

„Aceste brăţări sunt foarte importante pentru că indiferent de ce vârstă ai ele te poziţionează undeva, chiar din vârste foarte fragede ele se formează, sunt acolo. Ele vin să îţi determine nişte lucruri pentru viaţă. Stabilesc, în primul rând, tipologia fiecăreia.”, a spus Mihai Voropchievici, în cadul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Cum îți dai seama că vei face mulți bani în viață

Ce indica liniile de la incheietura mainii
Ce indica liniile de la incheietura mainii

1. Brățara sănătății

Prima linie de la încheietura mâinii reprezintă brățara sănătății. Acest semn îți va spune dacă vei întâmpina probleme mari de sănătate. Cum? Ei bine, totul în funcție de cât de bine este desenată, cât este de conturată. Dacă linia este adâncă și vizibilă, înseamnă că vei avea o imunitate de fier pe tot parcursul vieții. Dacă linia este întreruptă și nu este atât de vizibilă, mai scazi de acolo câte cinci ani. Menționăm că fiecare brățară este egală cu 30 de ani de viață.

2. Brățara banilor

A doua linie este brățara banilor. Aceasta îți arată prosperitatea pe care o vei avea de-a lungul vieții. Astfel, o linie bine conturată și perfect groasă reprezintă multă bogăție, iar o linie întreruptă sau mai subțire înseamnă opusul. Specialistul ne avertizează că e nevoie și de foarte multă muncă pentru a obține aceste câștiguri financiare, doar așa vom putea obține bogăția pe care ne-o dorim.

3. Brățara fericirii

A treia brățară este cea a fericirii. Celebrul numerolog Mihai Voropchievici ne spune să analizăm brățara cu atenție. Există șanse mai mari să fii fericită și să îți îndeplinești multe vise dacă linia este dreaptă și bine conturată. O linie scurtă sau întreruptă indică probleme financiare și pierderi.

„Vă mai spun un secret ca să ştiţi dacă veţi avea sau nu bani în viaţă: luaţi frumos mâna, ridicaţi ca să fie liber şi faceţi aşa. Dacă se fac pliuri, încreţături. În momentul în care ai aceste striaţii, nu vei muri sărac. Adică, Dumnezeu te va ajuta în permanenţă şi îţi va oferi o mulţime de oportunităţi de a obţine acei bani.”, a mai spus Mihai Voropchievici.