Home » Când, unde, cum » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 16 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 16 octombrie

Alexandru Cazacu / 16.10.2021, 13:40
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 16 octombrie

Începând din 10 septembrie, emisiunea ”SuperStar” se difuzează pe postul de televiziune Pro TV, în fiecare vineri de la 20:30 și sâmbăta de la ora 20:00. Cei patru jurați ai emisiunii, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt în continuare în căutarea următorului SuperStar al României. Așadar, nu pierde emisiunea din 16 octombrie, în care cei mai buni concurenți vor încerca să demonstreze juriului că pot fi câștigătorii concursului. Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV.

16 octombrie, o seară de senzație la ”SuperStar România”

Este sâmbătă, așadar show-ul de la Pro TV va începe de la ora 20:00, cu momente de neratat. În ediția din această seară a emisiunii ”SuperStar”, telespectatorii vor avea parte de o experiență unică. Concurenții vă așteaptă cu prestații extraordinare care au ridicat juriul în picioare. Află în ediția din 16 octombrie care sunt  concurenții ce au reușit să obțină DA-urile mult visate.

Dintre artiștii prezenți pe scenă, în următoarea etapă s-au calificat: Andreea Manolache, Eleonora Filipoiu, Ștefan Suciu, Mădălina Gaivas, Mădălin Mușat, Maria Palii, Diana Gutu și Anastasia Chirillovskaia. Așadar, show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri merge mai departe.

Raluka: ”Îmi dau seama cât de important este momentul ăsta pentru ei”

Astăzi, 16 octombrie de la ora 20:00, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams vă așteaptă cu momente uluitoare. Au trecut nu mai puțin de 11 ediții, iar jurații au avut ocazia să cunoască aproximativ 150 de concurenți, de la care au preluat din emoțiile și trăirile acestora. Chiar în această seară, Raluka va face o confesiune după experinețele pe care le-a avut până acum în emisiune.

”Îmi dau seama cât de important este momentul ăsta pentru ei”, va spune Raluka.

În ediția din această seară a emisiunii ”SuperStar” vor urca pe scenă concurenți cu povești de viață diferite, iar printre aceștia va fi și o concurentă care face dublaj de voce de peste 13 ani de zile, încă de pe vremea când era doar un copil. Cu toate că iubește enorm ceea ce face vine la concurs pentru că se trezește de multe ori cântând prin casă. Înainte de a intra pe scenă, concurenta va spune: ”Mi-e teamă că nu o să mă ridic la așteptările mele”. Dacă va reuși să treacă peste emoții și să demonstreze că vocea sa merită auzită, veți afla în această seară de la 20:00, pe Pro TV.

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din data de 16 octombrie
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din data de 16 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

Ce concurenți vor impresiona jurul în această ediție, puteți afla diseară de la 20:00. Show-ul care transformă oameni obișnuiți în superstaruri poate fi vizionat pe postul de televiziune Pro TV la ora menționată mai sus sau pe platforma PRO TV Plus, care este disponibilă pe orice dispozitiv mobil. De asemenea, puteți viziona în avans emisiunea, pe voyo.ro.

Nu ratați o ediție cu totul și cu totul incredibilă a ”SuperStar”! După cum am menționat și anterior, emisiunea este difuzată în fiecare vineri, de la 20:30, iar sâmbăta începând cu ora 20:00. Marele câștigător al emisiunii va primi titlul de ”SuperStar România” și va intra în posesia unui premiu în valoare de 1 milion de lei.