Home » Când, unde, cum » Vezi Live Video prima parte a finalei emisiunii Chefi la Cuțite 2021 pe Antena 1

Vezi Live Video prima parte a finalei emisiunii Chefi la Cuțite 2021 pe Antena 1

Violeta Badea / 15.06.2021, 13:38

Nu mai e mult până la marea finală a sezonului 9 Chefi la Cuțite, iar în competiție au rămas cei mai buni bucătari. Cine sunt concurenții de la Antena 1 care au rămas în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro veți afla în seara aceasta. Emisiunea va continua cu o parte din finala celui mai iubit show culinar, dar verdictul urmează să fie dezvăluit la sfârșitul ediției speciale de miercuri seară.

Vezi Live Video prima parte a finalei emisiunii Chefi la Cuțite 2021

Concurenti Chefi la Cutite
Concurenti Chefi la Cutite

A mai rămas o singură zi până când telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al sezonului 9 Chefi la Cuțite. Acesta va primi titlul de cel mai bun bucătar și va intrat în posesia sumei de 30.000 de euro. Ultima ediție a celei mai iubite emisiuni culinare de la Antena 1 va fi împărțită în două și difuzată marți și miercuri, pe 15 și 16 iunie.

Fanii showului sunt nerăbdători să afle numele celui mai talentat bucătar, dar până atunci vor urmări semifinala care continuă și în această seară pe Antena 1, de la 20:30. Concurenții se vor duela în ultima probă pentru a demonstra că merită un loc în finală. Show-ul culinar va putea fi urmărit și pe Antena Play. Admiratorii emisiunii Chefi la Cuțite vor sta cu sufletul la gură, deoarece concurenții vor avea o zi extrem de grea, iar caruselul de trăiri va fi din ce în ce mai greu de gestionat.

Deja tensiunea s-a simțit încă de luni seară. Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde s-au luptat eroic în primele două probe din semifinala acestui sezon. Gustul copilăriei și proba desertului au fost probele de foc pe care au trebuit să le treacă cu bine.

Când are loc finala Chefi la Cuțite sezonul 9

Chefii vor anunta numele celor trei finalisti imediat dupa ce se va termina a treia proba
Chefii vor anunta numele celor trei finalisti imediat dupa ce se va termina a treia proba

Chefi la Cuțite sezonul 9 se apropie cu pași repezi de final. Aseară, 14 iunie, a avut loc semifinala show-ului culinar și a putut fi urmărit pe postul de televiziune Antena 1 sau pe platforma Antena Play. Nouă concurenți s-au străduit să treacă cu bine peste probele de foc pentru a merge mai departe. Doat trei bucătari vor ajunje în finală. Clasamentul final va fi anunțat imediat după cea de-a treia probă a semifinalei, probă în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor juriza.

Finala Chefi la Cuțite 2021 este împărțită în două ediții și se difuzează marți, 15 iunie și miercuri, 16 iunie, de la 20:30. Show-ul culinar a modificat grila de programe a postului de televiziune Antena 1, fiind pentru prima oară când sunt difuzate patru ediții ale emisiunii patru zile consecutiv. Câștigătorul sezonului 9 va câștiga suma de 30.000 de euro și statutul de cel mai bun bucătar din România. Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei (19:00-23:00), pe toate categoriile de public.