Home » Cum să faci orice » 6 modele de unghii pentru vară. FOTO

6 modele de unghii pentru vară. FOTO

Violeta Badea / 04.06.2021, 15:46

Vara a venit, iar femeile sunt în căutarea celor mai spectaculoase modele de unghii. În acest sezon estival se poartă culorile vii, puternice și pline de rafinament. Odată cu apariția căldurii, starea de spirit se îmbunătățește, iar reprezentantele sexului frumos vor să arate impecabil pentru a atrage toate privirile. Se spune că mâinile unei domnișoare sunt cartea ei de vizită, iar unghiile reprezintă un atuu cât se poate de feminin. Iată câteva modele de unghii pentru vară.

6 modele de unghii pentru vară

Modele de unghii nud
Modele de unghii nud

1. Modele de unghii nud

Tendințele din această vară își îndreaptă tot mai des privirea spre naturalețe, simplitate, dar și feminitate, în același timp. Manechiura care arată natural este din ce în ce mai apreciată, iar în acest top sunt incluse nuanțele de bej, de crem sau de roz pudrat. Aceste culori vor da unghiilor tale un aspect delicat, plin de sesibilitate și delicatețe.

2. Modele de unghii cu nuanțe de albastru, liliac și alte tonuri de flori sălbatice

Specialiștii în arta de unghii se inspiră din natură. Aceștia au introdus în manichiura de primăvară-vară culori cerești și o paletă care împodobește natura în zilele cele mai calde ale anotimpului de vară. Astfel, multe femei vor purta culori de albastru, liliac și nu vor lipsi nici albul, bejul, rozul sau turcoazul. De asemenea, unghiile vor fi decoarte cu diverse strasuri, puțin sclipici sau dungi cromate. În plus, nu lipsesc modelele inspirate direct din natură.

Modele de unghii pictate în culorile soarelui
Modele de unghii pictate în culorile soarelui

3. Modele de unghii pictate în culorile soarelui

Nici în acest an nu va lipsi manichiura de primăvară-vară cu flori, fructe și alte elemente florale și naturale. Aceste unghii merg de minune la o ținută lejeră de vară. Așa cum era de așteptat, nici în acest an nu lipsesc culorile vii și strălucitoare. Nunațele portocalii, zmeura, piersica, fructele de pădure și alte nuanțe asemănătoare vor predomina și în sezonul acesta. Aceste culori emană o energie pozitivă și o stare de bine de nedescris.

4. Modele de unghii cu sclipici

Oricând poți completa o manichiură nud clasică cu diferite pietre, puncte, dungi și alte detalii. Tot ceea ce contează este să nu încarci foarte mult unghiile. Aceste modele de primăvară-vară ar trebui să fie cât mai precisă, iar combinația potrivită de nuanțe și elemente va ajuta la obținerea unui rezeultat excepțional.

Modele de unghii pastelate
Modele de unghii pastelate

5. Modele de unghii pastelate

Dacă iubești culoarea aprinsă, venim cu o veste bună! Pastelurile rămân la modă și în acest an. Atunci când vine vorba de manichiura pentru vară, poți da dovadă de multă îndrăzneală, deoarece culorile pale de galben roz sau lila îți permit să te gândești la foarte multe combinații. Bucură-te de niște unghii de vară colorate!

6. Modele de unghii ombre

Alte idei pentru manichiură sunt modelele ombre. Aceste unghii îndrăznețe au fost la modă întotdeauna, spre deosebire de oricare alte modele.