Home » Cum să faci orice » Ce să pui în bradul de Crăciun ca să atragi norocul. Acest obiect banal nu trebuie să lipsească

Ce să pui în bradul de Crăciun ca să atragi norocul. Acest obiect banal nu trebuie să lipsească

Toader Mihai / 22.12.2021, 15:26
Ce să pui în bradul de Crăciun ca să atragi norocul. Acest obiect banal nu trebuie să lipsească

Sărbătoarea Nașterii Domnului este așteptată cu nerăbdare atât de copii, cât și de adulți. În fiecare an, în Ajunul Crăciunului, oamenii împodobesc bradul cu decorațiuni minunate și globuri de toate felurile. Cu toate acestea, există câteva obiecte care nu trebuie să lipsească din brad. Se spune despre acestea că atrag prosperitatea și norocul. Hai să vedem ce trebuie să pui în bradul de Crăciun.

Ce trebuie să pui în bradul de Crăciun pentru a atrage norocul și prosperitatea

În zilele noastre găsim fel și fel de decorațiuni minunate pentru brazi. Bineînțeles, fiecare dintre noi ne împodobim bradul de Crăciun după bunul plac însă, după cum am menționat anterior, există unele obiecte ce aduc norocul și prosperitatea în locuințele noastre.

În caz că nu știați deja asta, potrivit tradiției populare, dintre decorațiunile de Crăciun nu trebuie să lipsească steaua din vârful bradului. De asemenea, se spune că pomul trebuie să aibă cel puțin un glob roșu. Se pare că steaua este aducătoare de noroc și simbolizează lumina și speranța, iar globurile roșii fac ca dorințele să ni se împlinească.

Potrivit regulilor Feng-Shui, dintre decorațiunile de Crăciun nu trebuie să lipsească cele care reprezintă îngeri. Se spune despre acestea că aduc protecție, prosperitate și noroc. Chiar și globurile aurii sunt recomandate pentru împodobirea pomului de iarnă, deoarece ele simbolizează bunăstarea.

Ce e bine să pui în Bradul de Crăciun
Ce e bine să pui în Bradul de Crăciun

De ce să punem o pușculiță sub bradul de Crăciun

Nu mulți sunt cei care știu că e bine să pui sub bradul de Crăciun o pușculiță. De ce să facem acest lucru? Ei bine, pușculița aduce prosperitate în anul care vine, însă nu trebuie să fie goală sub nicio formă. În ea trebuie să punem monede și bancnote, pentru că altfel nu va funcționa.

Se spune că după sărbători, pușculița trebuie mutată în dreptul geamului, iar ea va atrage sporul și prosperitatea în casă. Apoi, trebuie să scoatem câte o monedă sau o bancnotă din pușculiță și să o punem la o sumă de bani pe care o folosim pentru a achiziționa un lucru scump.

Tot cu privire la pușculiță, o altă regulă spune să nu o lăsăm niciodată să se golească. Așadar, pe parcursul noului an trebuie să adăugăm alți bani în ea, iar Crăciunul viitor când o vom așeza din nou sub brad, pușculița va fi goală goală. Astfel, ne asigurăm că vom avea parte mereu de prosperitate, oportunități și câștiguri financiare.

Monedele puse în brad atrag banii în casă

Printre globuri și ghirlande, putem pune în bradul nostru și o monedă înfășurată în hârtie și legată cu sfoară roșie. Potrivit credinței populare, persoanele care agață o monedă în bradul de Crăciun o să aibă parte multe realizări și bucurii în anul care vine, mai ales din punct de vedere financiar. Așa că, pusă printre decorațiuni, aceasta ne va aduce în casă norocul și banii.

De asemenea, se mai spune că toți cei care locuiesc în casa respectivă vor fi iubiți, vor avea parte de fericire și multe împliniri, dar și de stabilitate financiară.