Home » Life & Style » 9 obiecte găsite care atrag norocul și prosperitatea. Monedele vechi, pe listă

9 obiecte găsite care atrag norocul și prosperitatea. Monedele vechi, pe listă

Cojocaru Cristian / 08.11.2021, 14:55
9 obiecte găsite care atrag norocul și prosperitatea. Monedele vechi, pe listă

Probabil că nu știai faptul că anumite obiecte găsite atrag norocul și prosperitatea. Află ce lucruri merită să le păstrezi pentru bunăstarea ta materială.

Ce obiecte găsite atrag norocul

Este cunoscut de toată lumea faptul că atunci când găsim obiecte, nu este bine să le păstrăm. Cu toate acestea, aflată în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit că unele obiecte pot aduce norocul și prosperitatea în viața noastră. Care sunt lucrurile pe care dacă le găsești merită păstrate pentru că aduc bogăția.

Potrivit acesteia, o potcoavă găsită, așa cum ni se arată și din bătrâni, aduce noroc. Potcoava respectivă trebuie păstrată deasupra ușii de la intrare, fiind un talisman norocos pentru căminul nostru.

Totodată, atunci când găsim chei ele reprezintă simbolul dezlegării misterelor sau rezolvării unor situații. De aceea este bine să le păstrăm aproape, dar acest lucru nu înseamnă neapărat să le adăugam pe inelul cheilor noastre. Astfel, o cheie poate deschide și drumuri, nu doar uși pentru noi, în viața de zi cu zi.

În momentul în care vei găsi un ceas funcțional, păstrează-l pentru că timpul se va schimba în mod pozitiv pentru noi. Astfel, norocul va intra în viața familie celui care l-a găsit. În cazul în care ceasul nu funcționează, atunci acesta nu trebuie păstrat nici măcar în casă. Totodată, Lidia Fecioru afirmă că nu ar trebui să păstrăm nici măcar ceasurile noastre care nu funcționează pentru că acestea, de obicei, aduc ghinion. Pe de altă parte, ceasurile care stau pe loc trebuie ținute într-o cameră în care se află un ceas funcțional.

O mănușă găsită, la rândul ei poate aduce un eveniment pozitiv în viața ta pentru că aceasta reprezintă o nouă relație. Dacă mănușa găsită încă este caldă, aceasta poate semnifica prezența unui partener fidel. În cazul în care un afacerist găsește o mănușă, aceasta poatre reprezenta pentru el că se află pe drumul care trebuie.

obiecte găsite atrag norocul
Monedele vechi gasite iti aduc noroc

Cum cureți energetic obiectele găsite

În cazul în care găsești o icoană, aceasta trebuie păstrată, fiind un talisman norocos pentru cel care o găsește. Astfel, sfântul din icoană va deveni protectorul acestuia.

Găsirea unui nasture semnifică primirea unei vești bune. Se recomandă purtarea acestuia pentru ca vestea să vină în calea ta. După ce acea veste s-a înfăptuit este bine să arunci nasturele într-un râu. Totodată, se mai spune că numărul găurilor nasturelui reprezintă numărul de vești pe care le vei primi.

Monedele vechi, la rândul lor pot semnifica prosperitate în viața ta. Acestea trebuie păstrate într-un portofel sau în casă. Moneda respectivă poate fi transformată într-un pandantiv pe care îl porți purta tot timpul.

Cu toții știm că nu este bine să păstrăm bijuteriile găsite, având în vedere că acestea vin la pachet cu energia fostului proprietar. Totuși, poți topi această bijuterie și să o transformi într-un obiect prețios pentru tine.

Castanele găsite într-un loc în care nu se află acest copac se păstrează la rândul lor pentru a aduce noroc în bani. Se spune că există o strânsă legătură între castane și bani. Un lucru important pe care trebuie să îl iei în considerare este faptul că obiectele găsite pot fi curățate energetic cu agheasmă la biserică.