Home » Film & Seriale » Când apare sezonul 6 Lucifer la Netflix și câte episoade cuprinde

Când apare sezonul 6 Lucifer la Netflix și câte episoade cuprinde

Manolică Anca / 16.06.2021, 13:40
Când apare sezonul 6 Lucifer la Netflix și câte episoade cuprinde

Serialul Lucifer de pe Netflix a cucerit inimile a zeci de mii de fani în România. Nici bine nu a apărut a doua parte a sezonului 5, că aceștoa se întreabă deja când apare sezonul 6. Iată ce trebuie să știi despre ultimul sezon al epicului serial.

Când apare sezonul 6 din Lucifer pe Netflix

Lucifer rămâne unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix. Așa cum știți deja, lansarea celei de-a doua jumătăți a sezonului 5 a fost pe 28 mai 2021, atunci când iubitorii celui mai îndrăgit diavol s-au putut bucura de urmoarele opt episoade. Și, evident, pe măsură ce tot mai mulți fani termină sezonul 5, vor să știe când apare sezonul 6 Lucifer pe Netflix.

Pentru că, da, va exista și sezonul 6 dar, din păcate, va fi ultimul. Inițial, nu trebuia să existe un al șaselea sezon, dar voința fanilor a câștigat. Peste 100 de mii de oameni au semnat o petiție prin care cereau ca serialul să nu se termine după cinci sezoane. Fanii lui Lucifer au fost în extaz în iunie anul trecut, când Netflix a confirmat că se va mai produce un sezon.

Iubitorii celui mai îndrăgit diavol îl așteaptă cu nerăbdare

Deși se vorbește tot mai mult despre când apare sezonul 6 Lucifer, ei bine, Netflix nu a anunțat încă o dată fixă. Asta deși filmările s-au încheiat în primăvara anului 2021. Așadar, nu ar fi o surpriză ca ultimul sezon din Lucifer să poată fi văzut undeva la finalul acestui an. Poate chiar în luna decembrie, luând în considerare că a doua parte a sezonului 5 a ieșit pe 28 mai.

Sezonul 6 Lucifer este așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani
Sezonul 6 Lucifer este așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani

Ceea ce se mai știe deja este faptul că sezonul 6 din Lucifer va avea 10 episoade. Iată cum se vor numi acestea:

  1. Nothing Ever Changes Around Here
  2. Buckets of Baggage
  3. Yabba Dabba Do Me
  4. Pin the Tail on the Baddie
  5. The Murder of Lucifer Morningstar
  6. A Lot Dirtier Than That
  7. My Best Fiend
  8. Save the Devil, Save the World
  9. Goodbye, Lucifer
  10. Partners ‘Til the End

Ce urmează să se întâmple în ultimul sezon

Personajele pe care ai ajuns să le îndrăgești pe parcursul celor cinci sezoane sunt pregătite să revină pentru ceea ce va fi sezonul final al serialului fenomen Lucifer. Tom Ellis va fi în mod evident chipeșul Lucifer, în timp ce Lauren German joacă rolul lui Chloe, Lesley-Ann Brandt în rolul lui Maze, Rachael Harris rolul Linda Martin, Kevin Alejandro în rolul lui Dan Espinoza, Aimee Garcia în rolul Ella Lopez, Scarlett Estevez în rolul lui Trixie Espinoza și D.B. Woodside ca Amenadiel.

Momentan, nu există niciun trailer pentru sezonul șase, însă fanii au început deja să își imagineze despre ce ar putea fi vorba în ultimul sezon al faimosului serial.

Cei care au văzut deja a doua parte a sezonului cinci și sunt la curent cu firul acțiunii, știu că întâmplările au pregătit ultimele evoluții din sezonul șase. Lucifer a devenit noul Dumnezeu după ce a salvat-o pe Chloe de la Moarte și Rai și l-a învins pe Michael, astfel că ne așteptăm ca sezonul șase să fie despre noul rol al lui Lucifer.

Așadar, așteptăm cu nerăbdare trailer-ul și data oficială la care va apărea ultimul sezon pe Netflix!