Home » Film & Seriale » Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile. Te fac să intri în spiritul sărbătorilor de iarnă

Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile. Te fac să intri în spiritul sărbătorilor de iarnă

Ileana Mladinoiu / 27.11.2021, 14:05
Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile. Te fac să intri în spiritul sărbătorilor de iarnă

Se apropie luna decembrie și magia Crăciunului ne cuprinde deja. Străzile strălucesc cu mii de luminițe, ghirlandele înfloresc în magazine, mirosul de brad și vin fiert încep să plutească încet în aer. Între timp canalele TV își prezintă programele tradiționale de Crăciun. Filme celebre, comedii ori povești de dragoste pasională, se derulează într-un cadru feeric.

Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile

Dacă unele dintre ele cad în uitare, odată văzute, altele intră în istorie pentru a se impune ca cele mai renumite filme clasice. Totul este bine pregătit pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, fie că vrei să te amuzi cu prietenii, cu familia sau să mergi pe urmele lui Moș Crăciun.

Dacă există deja o listă lungă de filme de Crăciun pe Netflix, platforma este pe cale să dezvăluie altele cu miros de brazi și bunătăți de tot felul.

Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile. Te fac să intri în spiritul sărbătorilor de iarnă

Un prinț de Crăciun/A Christmas Prince

Un regat imaginar imaculat, un castel demn de basm, un prinț fermecător și o dragoste în devenire. Al doilea film din seria Un Prinţ de Crăciun ( premiera a avut loc în 2017 cu scene filmate la castelul Peleș) se întoarce în România pe Netflix din 30 noiembrie şi se va numi Un prinţ de Crăciun: Nunta regală.

În prim-plan, veți avea nunta dintre Amber şi prinţul Aldoviei, Richard. Scenele au fost filmate la Ateneul Român, Castelul Peleş şi împrejurimi, precum și în unele interioare de la Palatul Cotroceni.

Fulgi de iubire

Într-o noapte înghețată de Crăciun, un orășel este lovit de o furtună de zăpadă care afectează prieteniile, iubirile și viețile unui grup de elevi de liceu.

Klaus

Un tânăr poștaș egoist, Jesper, și un misterios fabricant de jucării cu barba albă, Klaus, leagă o prietenie puțin probabilă, aducând bucurie într-un oraș întunecat și rece.

Cronicile Crăciunului

Kate şi fratele mai mare, Teddy, îşi petrec ajunul Crăciunului plănuind să-l surprindă pe cameră pe Moş Crăciun, însă ajung să fie părtaşi, alături de el la o aventură la care alţi copii doar ar visa.

48 de urări de Crăciun

Când scrisorile trimise lui Moș Crăciun dispar brusc, doi spiriduși se aventurează în afara Polului Nord pentru a pune mâna pe fiecare scrisoare.

Filme de Crăciun – Pole Express

Un tânăr care se îndoiește de existența lui Moș Crăciun se urcă într-un tren misterios cu destinția Polul Nord. Pe măsură ce Pole Express se cufundă în ținuturi miserioase, aventura îl așteaptă pe Hero Boy (interpretat de Tom Hanks).

Hero întâlnește în tren o tânără mulatră, care îi devine prietenă, pe Lonely Boy, un singuratic cum îi zice și numele, și pe Know-it-All (Le-știe-pe-toate), unul dintre acei copii care au răspunsuri la aproximativ toate întrebările care îți pot trece prin cap.

Cu toții se îndoiesc de existența lui Moș Crăciun. De altfel, acesta și este motivul prezenței lor în tren. Li se dă șansa să vadă ca să poată crede.

Cei patru și însoțitorul lor devin personajele principale ale unei călătorii la care visează orice copil, un drum la capătul căruia se deschid porțile unui univers cu totul special, lumea guvernată de Moș Crăciun. Aventura care începe, întrece orice imaginație.

Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile - Singur Acasă
Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile – Singur Acasă

Singur acasă

Sunt multe filme populare de vizionat de Crăciun. Pe lista fiecărei familii este trecut, cu certitudine, clasicul anilor 90- Singur acasă.

Deși a apărut în urmă cu zeci de ani, telespectatorii încă au de învățat lucruri noi din această comedie. Filmul l-a făcut celebru pe Macaulay Culkin în rolul lui Kewin McAllister.

Singur acasă începe cu Kevin și familia lui care se pregătesc să petreacă Crăciunul la Paris. După ce a aterizat, mama își dă seama că l- au lăsat pe Kevin acasă, în Chicago.

Șocat că a rămas singur, tânărul realizează apoi că dorința lui de libertate s-a împlinit. Se va bucura mult, până când în scenă va intra o familie de hoți. Ce se întâmplă mai departe puteți afla urmărind ecranizarea la Antena 1, în luna decembrie, sâmbăta, de la ora 20:00. Zilele de difuzare vor fi: 4,11 și 18 decembrie.

“De când există datele de audienţă TV, celebrul film cu Macaulay Culkin nu a fost dat de o altă staţie de televiziune în afara Pro TV”, scrie paginademedia.ro