Home » Film & Seriale » Cum arată și cu ce se ocupă Alexandra Grant, logodnica lui Keanu Reeves. Sunt împreună de 4 ani. FOTO

Cum arată și cu ce se ocupă Alexandra Grant, logodnica lui Keanu Reeves. Sunt împreună de 4 ani. FOTO

Manolică Anca / 20.04.2022, 15:52

A trecut mai bine de doi ani de când Keanu Reeves și-a făcut marele debut pe covorul roșu alături de iubita sa, Alexandra Grant. Actorul a dus-o pe Grant la LACMA Art + Film Gala în 2019. Au mers pe covorul roșu ținându-se de mână, stârnind multe controverse. Însă mulți vorbeau că cei doi se întâlneau deja de ceva timp. Află mai multe detalii despre logodnica celebrului star canadian.

Cine este și cu ce se ocupă Alexandra Grant

Persoana publică a lui Keanu este puțin neobișnuită pentru Hollywood: este văzut ca un actor prietenos, amabil, dar în esență este o fire privată și izolată, el fiind extrem de cunoscut pentru singurătatea sa. La ceva timp după ce a pierdut-o pe răposata sa iubită Jennifer Syme, într-un accident de mașină, el pare că și-a găsit din nou fericirea în brațele Alexandrei Grant.

Dar se pare că epoca lui „Keanu trist” sau „Keanu cel singur” nu mai există, după cum a dezvăluit o persoană din interior: „Keanu a fost în iad și înapoi. Alexandra este o lumină uriașă în viața lui. Toată lumea poate vedea cum ea îl umple de bucurie”. Iar în noiembrie 2019, când a pășit pe covorul roșu alături de Alexandra Grant, acesta a lumii o latură inedită a sa.

Într-un reportaj publicat de New York Times, se dezvăluie că cei doi s-au intersectat pentru prima dată în timpul unei cine în urmă cu zece ani. La scurt timp după ce s-au cunoscut, s-au împrietenit și au început să lucreze împreună.

Este foarte cunoscută în lumea artei

Alexandra Grant este o artistă și filantroapă în vârstă de 49 de ani, stabilită în Los Angeles, un nume celebru în acest domeniu. După ce și-a petrecut părți semnificative din copilărie și adolescență trăind în Mexic, Franța și Spania, Alexandra a folosit aceste experiențe pentru a începe o carieră în artă.

Alexandra Grant și Keanu Reeves
Alexandra Grant și Keanu Reeves

De-a lungul timpului, ea a călătorit în lung și în lat pentru a-și expune lucrările în unele dintre cele mai prestigioase galerii din lume. Printre acestea se numără Galerie Gradiva din Paris, Los Angeles County Museum of Art din Los Angeles și Harris Lieberman Gallery din New York City. De asemenea, unele dintre sculpturile sale pictate au fost expuse la Lowell Ryan Projects din Los Angeles.

Iubita lui Keanu Reeves este, de asemenea, fondatoarea proiectul filantropic grantLOVE, care ajută artiștii de pretutindeni. Din 2008, Grant a folosit vânzările din cadrul proiectului pentru a strânge fonduri pentru diverse organizații de caritate sau proiecte artistice din Los Angeles.

Totodată, Grant a creat ilustrațiile pentru cartea lui Reeves din 2011, Ode to Happiness, care se prezintă ca fiind „o carte ilustrată pentru adulți” care este „atât o meditație, cât și o tachinare blândă despre cum facem față necazurilor vieții”. În 2016, cei doi s-au reunit din nou pentru a crea Shadows, o serie care „explorează natura reală și simbolică a umbrei ca imagine și figură de stil”, cu fotografii realizate de Grant și texte de Reeves.

În 2017, duo-ul artistic a cofondat X Artists’ Books, o mică editură care se concentrează pe cărți pentru artiști. Printre cele publicate se numără The Artists’ Prison, The Words of Others și Oracular Transmissions.

Cei doi s-au logodit recent

Cum relația dintre ei durează deja de aproximativ patru ani, actorul în vârstă de 57 de ani a decis să se căsătorească cu femeia care i-a readus zâmbetul pe buze. Se pare că zvonurile au început să apară de la finele lunii martie, când el a fost văzut prin magazinele cu bijuterii din Los Angeles, uitându-se la inele cu diamante.

Iar recent, o sursă apropiată a actorului a declarat, pentru okmagazine.com, că el şi iubita lui s-au logodit, Sandra Bullock fiind cea care l-a convins pe Keanu să îi adreseze marea întrebare.