Home » Film & Seriale » Cum au ajuns să arate astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan

Cum au ajuns să arate astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan

Manolică Anca / 24.10.2021, 14:53
Cum au ajuns să arate astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan

Cu siguranță, mulți dintre noi am urmărit și îndrăgit serialul românesc Inimă de țigan. În urmă cu ceva ani, acesta făcea furori pe postul de televiziune Acasă TV. Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan.

Inimă de Țigan, un proiect ambițios și de succes

În anul 2007, Acasă TV lansa telenovela românească Inimă de Țigan, un proiect ambițios care avea să cunoască un succes răsunător. Odată cu el, și o mulțime de tineri actori au devenit cunoscuți și apreciați.

Telenovela urmărește povestea de iubire interzisă dintre Codruț (Denis Ștefan) și Irina (Andreea Ibacka). Provenind din medii total diferite, familiile celor doi nu erau sub nicio formă de acord cu relația lor, fapt pentru care le-au pus numeroase piedici. Cu toate acestea, Codruț și Irina nu au încetat niciun moment să viseze la o viață de familie fericită.

Cum arată astăzi actorii din telenovela fenomen Inimă de Țigan

Au trecut mai bine de 14 ani de la lansarea telenovelei, însă și astăzi de mai amintim de firul poveștii și de actorii pe care i-am îndrăgit. Hai să vedem ce fac și cum arată astăzi aceștia.

  • Denis Ștefan, actorul care l-a interpretat pe Medalion Codruț Fieraru

Denis Ștefan, alături de soția sa
Denis Ștefan, alături de soția sa

Denis Ștefan, în vârstă de 44 de ani, este căsătorit din 2013 cu bebelușa Cristina de la „Cronica Cârcotașilor” difuzată de Prima TV, cu care are două fetițe. Actorul se laudă atât pe plan personal, cât și pe plan profesional cu vești bune. De curând a anunțat că este implicat într-un nou proiect, în care va urma să joacă alături de actrița Maia Morgenstern.

„Mai avem de făcut niște filmări, completări, pentru un film despre viața lui Mihai Viteazul, în care joacă Maia Morgestern, e mama lui, iar eu interpretez rolul domnitorului”, a declarat acesta pentru Click!.

  • Andreea Ibacka (Pătrașcu) a interpretat-o pe Irina Dumbravă

Andreea, alături de Cabral și fiica lor, Namiko
Andreea, alături de Cabral și fiica lor, Namiko

Se pare că rolul principal pe care l-a avut în serial nu i-a adus numai faimă sau beneficii materiale, ci și un soț. Ea l-a cunoscut pe Cabral pe platourile de filmare ale telenovelei, în urmă cu mai bine de 14 ani. Tocmai terminase de filmat pentru telenovela „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect care avea să îi schimbe viața.

Deşi cei doi nu aveau prea multe scene de jucat împreună, ei se aflau mereu pe acelaşi platou de filmare, repetau împreună, ajungând să se cunoască foarte bine. Andreea Ibacka a recunoscut că deși Cabral s-a îndrăgostit din prima clipă în care a văzut-o de ea, sentimentul nu a fost reciproc. Din contră. Astăzi, cei doi au împreună doi copii, o fetiță Namiko și un băiat, proaspăt venit pe lume.

În prezent, Andreea Ibacka interpretează rolul Simonei Andronic (Mona) în serialul Adela, de la Antena 1, iar Cabral prezintă emisiunea „Ce spun Românii”, de la Pro TV.

  • Cum arată astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan. Nicoleta Luciu, Roza Potcovaru în telenovelă

Nicoleta Luciu, alături de cei patru copii
Nicoleta Luciu, alături de cei patru copii

Încă de la începuturile carierei sale, Nicoleta Luciu și-a promovat o imagine seducătoare, pe care și-a păstrat-o peste ani, chiar și după ce a născut. În prezent, vedeta este mamă a patru copii, dintre care și tripleți, cărora se dedică în totalitate. Frumoasa brunetă s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită la Miercurea Ciuc, alături de soțul său, Zsolt Csergo, și de familia lor.

  • Gheorghe Visu l-a interpretat pe State Potcovaru

Cum arată astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan. Gheorghe Visu
Cum arată astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan. Gheorghe Visu

Considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Gheorghe Visu a împlinit de curând vârsta de 70 de ani. El se află într-o formă fizică bună și continuă să apară în piese de teatru și filme, lăsând mai deoparte aparițiile pe TV. Printre cele mai noi proiecte ale sale se numără: spectacolul „Maria de Buenos Aires”, de la Teatrelli, în regia lui Răzvan Mazilu, a cărui premieră a fost în februarie 2021 și filmul „Dear Dad” (2021), în regia lui Ioachim Ciobanu.

  • Cum arată astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan. Carmen Tănase, Flăcărica

Cum arată astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan. Carmen Tănase, Flăcărica
Cum arată astăzi actorii din telenovela Inimă de Țigan. Carmen Tănase, Flăcărica

În urmă cu câteva luni, actrița anunța că se mută la țară. După o viață întreagă petrecută în Capitală, ea și-a vândut toate proprietățile pe care le avea și a plecat fără se se uite în urmă. Dorește să se bucure de traiul simplu și sănătos, departe de aglomerația și nebunia din București.

Sigur că nu își va neglija cariera, urmând a reveni Capitală ori de câte ori va avea spectacole sau va fi implicată în diverse alte proiecte. Actrița nu a dorit să dezvăluie, însă, locul în care s-a retras alături de animăluțele sale iubite: Ea 3 câini și 14 pisici.