Home » Life & Style » Știri mondene » Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea: “Nu prea l-am simpatizat în primele luni”. Totul despre povestea lor de iubire

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea: “Nu prea l-am simpatizat în primele luni”. Totul despre povestea lor de iubire

Manolică Anca / 20.05.2021, 15:22

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai frumoase, solide, dar și vesele cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc începuturile relației dintre cei doi, faptul că ea nu l-a plăcut prea mult la început și că i-a refuzat de fiecare dată ieșirile la cafea. Iată cum s-au cunoscut Cabral și Andreea.

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka

Cabral (42 de ani) și Andreea (35 de ani) formează, cu sigurnață, unul dintre cele mai vesele și nonconformiste cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în urmă cu mai bine de 13 ani. Venit dintr-o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka, Cabral la acea vreme vedeta postului Acasă TV, unde prezenta emisiunea „Poveştiri de noapte” şi era actor de telenovele.

Tocmai terminase de filmat pentru telenovela „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect care avea să îi schimbe viața. Este vorba despre telenovela „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, ce urma să fie aleasă în urma unui casting riguros. Aceasta s-a doveit a fi nimeni alta decât frumoasa blondă Andreea Pătraşcu, studentă la acea vreme la Finanţe-Bănci.

Cabral și Andreea Ibacka
Cabral și Andreea Ibacka

Nu l-a plăcut din prima și i-a refuzat multe ieșiri la cafele

Deşi cei doi nu aveau prea multe scene de jucat împreună, ei se aflau mereu pe acelaşi platou de filmare, repetau împreună, ajungând să se cunoască foarte bine. Andreea Ibacka a recunoscut că deși Cabral s-a îndrăgostit din prima clipă în care a văzut-o de ea, sentimentul nu a fost reciproc. Din contră. Actrița a povestit că nici nu s-a pus vorba de dragoste la prima vedere din partea ei, ba mai mult, nici nu l-a simpatizat pe Cabral.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!”, a declarat Andreea Ibacka pentru Viva!.

Mai mult, frumoasa blondină a dezvăluit că vreme de șase luni a tot fost invitată de Cabral la o cafea, însă de fiecare dată acesta s-a lovit de un refuz din partea celei care avea să îi devină, ulterior, parteneră de viață. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, nașii de cununie fiind Răzvan și Irina Fodor. În luna decembrie a anului 2018, Andreea a adus pe lume o fetiță, pe nume Namiko.

Cabral și Andreea, alături de fiica lor Namiko
Cabral și Andreea, alături de fiica lor Namiko

Cabral și Andreea vor deveni din nou părinți

Acum, Cabral și Andreea Ibacka au din nou motive imense de bucurie. Frumoasa familie se mărește, cei doi urmând a deveni din nou părinți. Astăzi, 20 mai 2021, Cabral a anunțat printr-o postare pe pagina lui de Facebook că frumoasa sa soție, Andreea Ibacka, este din nou gravidă.

Anunțul făcut de Andreea / Sursă foro: Facebook Andreea Ibacka
Anunțul făcut de Andreea / Sursă foro: Facebook Andreea Ibacka

Cu toate că nu au anunțat încă sexul celui de-al doilea copil, el a dezvăluit că Andreea va naște în toamna acestui an. „Încă unul. Livrare: Toamna 2021”, a scris Cabral în postarea sa. La rândul său, frumoasa actriță din serialul Adela, de la Antena 1, a distribuit și ea aceeași fotografie pe contul de Instagram.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea, conform a1.ro.