Home » Film & Seriale » Cum poți vedea online celebrul serial Inimă de Țigan, care a rulat începând cu anul 2007 pe postul Acasă TV

Cum poți vedea online celebrul serial Inimă de Țigan, care a rulat începând cu anul 2007 pe postul Acasă TV

Cojocaru Cristian / 21.10.2021, 16:14
Cum poți vedea online celebrul serial Inimă de Țigan, care a rulat începând cu anul 2007 pe postul Acasă TV

Mulți dintre noi ne aducem aminte de serialul românesc ”Inimă de țigan” care făcea în urmă cu ceva ani furori pe postul de televiziune Acasă TV. Află cum poți viziona ”Inimă de țigan” din nou, online.

Serialul ”Inimă de țigan” difuzat din nou online

Unul dintre cele mai cunoscute seriale românești, ”Inimă de țigan” este din nou difuzat în mediul online. Filmul redă povestea de dragoste dintre Codruț ( Denis Ștefan) și Irina ( Andreea Ibacka). Iubirea dintre cei doi este una interzisă însă, încă de când s-au cunoscut, cei doi visează la o viață fericită împreună și ca, într-o bună zi, să poată întemeia o familie.

Deși Codruț a avut grijă să primeasccă o educație adecvată, ajungând medic la Ambulanță, din cauza faptului că este de etnie rromă, acesta mai are de-a face în continuare cu prejudecățile românilor, purtând o etichetă a neîncrederii. Cu toate acestea, lui Codruț nu îi este rușine de originea sa și se mândrește cu asta.

Gheorghe Dinică joacă în rolul tatălui lui Codruț, Aurică Fieraru, fiind bulibașa Șatrei și care, deși nu știe carte deține ”școala vieții”. Ținând foarte mult la tradiție, acesta nu este de acord ca fiul său să se căsătorească împreună cu o româncă. Spania (Florina Cercel), mama lui Codruț, deși nu este încântată de idee, aceasta îl susține pe Codruț, dând dovadă de înțelegere față de alegerile copiilor săi.

Unul dintre frații lui Codruț, Giuvaeru ( Lucian Viziru) este cel care îi dă bătăi de cap tot timpul Spaniei, din cauza faptului că mereu intră în bucluc și mereu apelează la mama sa pentru a-l scoate din situațiile neplăcute. Raluca Tătaru joacă în rolul Argentinei, cel de-al treila copil al familiei Fieraru, însă aceasta este nefericită din cauza faptului că greutatea sa o împiedică să își găsească un soț.

inimă de țigan online
Carmen Tanase o interpreteaza pe sotia lui State Potcovaru, Flacara

Familia Irinei

Irina este interpretată de Andreea Ibacka este o fată foarte inteligentă, provenind dintr-o familie înstărită. Gigi Dumbravă (Florin Zamfirescu) este tatăl ei și așteaptă ca imperiul construit de el să primească un moștenitor. Flori ( Dana Hauer) este iubita lui Gigi Dumbravă cu câțiva ani mai tânără, însă aceasta nu reușește să îi dăruiască un copil.

Renata (Eugenia Șerban) este fiica mai mare a lui Gigi Dumbravă care are deja două fete. Dumbravă nu ar accepta niciodată căsătoria fiicei sale Irina cu Codruț. În ochii acestuia, ginerele perfect este Luca (Vlad Zamfirescu) fiind și cel care îl ajută în afaceri și totodată care are o relație cu Irina, însă tandrețea și pasiunea nu sunt atuurile sale.

Deși Irina și Codruț sunt fericiți împreună, cel din urmă află că, potrivit tradiției, îi este sortită o altă femeie, și anume Roza care este interpretată de către Nicoleta Luciu. Roza este fiica lui State Potcovaru (Gheorghe Vișu), fratele de cruce al lui Aurică Fieraru. Întorcându-se din Franța, alături de soția sa Flacăra ( Carmen Tănase), fiica adoptată Minodora (Doinița Oancea) și bodyguardul marocan Thierry (Cabral), State vine în România pentru nuna Rozei.

Codruț reușește să îi reziste farmecelor Rozei și o trimite înapoi în Franța, însă acest gest este considerat unul foarte jignitor și astfel, trebuie răscumpărat cu vărsare de sânge, altfe, blestemul țigănesc se va abate asupra urmașilor. Pentru a-și salva fiul și a-și spăla rușinea, Aurică este pregătit să își dea viața. Află care va fi alegerea lui Codruț, într-unul dintre cele mai bune seriale românești, urmărindu-l online pe protvplus.ro.