Home » Film & Seriale » Filme care apar, la cinema, în iulie 2021. Drumul Terorii și Jaful Secolului, pe lista lansărilor

Filme care apar, la cinema, în iulie 2021. Drumul Terorii și Jaful Secolului, pe lista lansărilor

Alexandru Cazacu / 01.07.2021, 14:15

Începând din luna iulie, românii pasionați de filme vor putea vedea în cinematografe mai multe producții interesante, pline de acțiune, suspans și mister, printre care ”Jaful Secolului” și ”Drumul Terorii”. Haideți să vedem ce filme apar la cinema în luna iulie și ce povești prezintă acestea.

Filme care apar la cinema în iulie 2021

Dacă ai epuizat toate variantele de pe platformele cu filme, trebuie să știi că, în luna iulie a acestui an, cinematografele din România ne aduc, în premieră, mai multe filme așteptate cu nerăbdare de cinefilii români. Mai exact, începând din 2 iulie, la Cineplexx, vor rula în premieră filme precum:

Spirit Neîmblânzit

În acest film este vorba despre Lucky Prescott, a cărei viața se schimbă pentru totdeauna când se mută într-un oraș mic de frontieră și se împrietenește cu un cal sălbatic numit Spirit. Așadar, începe aventură spectaculoasă a fetei neînfricate care tânjește după un loc de apartenență.

Filmul prezintă următorul capitol din celebra poveste creată de DreamWorks Animation. Lucky Prescott nu și-a cunoscut niciodată cu adevărat mama care a murit, o talentată călăreață de rodeo din Miradero. Cu toate acestea, la fel ca mama ei, tânăra nu este un fan al regulilor, ceea ce o îngrijorează pe Cora, mătușa care are grijă de ea.

The Ice Road – Drumul terorii

După ce o mină de diamante la distanță se prăbușește în nordul îndepărtat al Canadei, un șofer pe gheață trebuie să conducă o misiune de salvare imposibilă peste oceanul înghețat pentru a salva minerii prinși. Însă apele din zonă se încălzesc, iar acest lucru va face misiunea și mai grea pentru toți cei implicați. Dacă va reuși sau nu șoferul nostru să facă ce și-a propus, poți afla doar vizionând filmul, care îi are în distribuție pe actorii Liam Neeson și Laurence Fishburne.

Spiral – Următorul capitol Saw

O minte genială dar extrem de sadică dezlănțuie un mod bolnav de a face dreptate în acest film. Lucrând la umbra tatălui său, un stimat veteran al poliției (Samuel L. Jackson), detectivul Ezekiel Banks (Chris Rock) și partenerul său debutant (Max Minghella) se ocupă de o anchetă a unor crime îngrozitoare care amintesc de trecutul teribil al orașului. Fără să vrea, Zeke este prins într-un mister care se adâncește din ce în ce mai mult, trezindu-se în chiar în mijlocul jocului morbid al criminalului.

Jaful secolului

Se pare că Banca Spaniei este absolut impenetrabilă și nu există hoț care să o poată jefui vreodată. Pe lângă nenumăratele sisteme de protecție, șeful securității păzește banca ca pe ochii din cap. Ei bine, toate aceste lucruri îi stârnesc curiozitatea lui Tom, un geniu al ingineriei, care a decis să afle secretele seifului, și să pătrundă în interiorul acestuia. Premiul este o comoară de mult dispărută, care va fi adusă în seiful băncii pentru doar zece zile.

Așadar, echipa condusă de un expert în artă, Walter, are doar zece zile la dispoziție ca să plănuiască jaful și doar nouăzeci de minute să îl pună în aplicare. Dacă vor reuși aceștia să ducă planul la bun sfârșit, poți afla în sala de cinematograf.