Home » Film & Seriale » Povestea neștiută a lui Stallone. Trăia pe străzi, înainte să ajungă celebru. Care a fost momentul ce i-a schimbat viața

Povestea neștiută a lui Stallone. Trăia pe străzi, înainte să ajungă celebru. Care a fost momentul ce i-a schimbat viața

Cojocaru Cristian / 20.09.2021, 10:14
Povestea neștiută a lui Stallone. Trăia pe străzi, înainte să ajungă celebru. Care a fost momentul ce i-a schimbat viața

Sylvester Stallone este unul dintre cei mai cunoscuți actori hollywoodieni însă puțini știu povestea de viață a actorului filmelor de acțiune. Află prin ce a trecut cunoscutul ”Rocky”.

Povestea lui Sylvester Stallone pe care s-ar putea sa nu o știi

Actorul Sylvester Stallone a devenit cunoscut pe baza filmului ”Rocky”, fiind unul dintre cele mai apreciate filme de acțiune din toate timpurile. Înainte de acel an, 1976, Stallone era un tânăr cu viziune care întâmpina probleme financiare după ce fusese evacuat din apartamentul său.

Punctul său de pornire a fost unul diferit față de cum l-am văzut noi de-a lungul anilor, în celebrele filme de acțiune care au reușit să se încadreze cu brio în topul celor mai bine vândute pelicule. Anul 1970 reprezintă anul când Sylvester Stallone avea doar 23 de ani și trăia momente grele ale vieții.

După ce a fost evacuat, a ajuns să doarmă pe străzi, locuind într-o stație de autobuz și era conștient că trebuie să facă ceva. Astfel, acesta a acceptat să joace un rol într-un film pentru adulți, ”The Party at Kitty and Stud’s”, realizând că aceasta este o șansă pentru el de a putea supraviețui și asigura un venit.

Deși a fost un singur film, succesul ulterior i-a determinat pe ceilalți să încerce să valorifice acest film. Astfel, producătorii i-au oferit lui Stallone ocazia de a cumpăra drepturile pentru film, dar Sylvester a refuzat categoric. Realizatorii filmului au încercat însă să prezinte filmul cu un alt titlu, numindu-l ”The Italian Stallion”, la care au adăugat scene mai dure, crezând că aceasta ar fi maniera prin care ar putea cunoaste succesul.

Aceia erau anii în care trendul cinematografic al New York-ului cerea mai multe filme pentru adulți, iar Stallone era aproape de a-și face debutul în film. Salariul modest de 200 de dolari pentru două zile de muncă l-au determinat să accepte rolul principal în respectivul film. Bugetul filmului a fost de doar 5.000 de dolari, fiind finanțat de către ”un grup de avocați bogați”.

povestea stallone
Sylvester Stallone a devenit celebru cu ajutorul filmului Rocky

Primul film al lui Stallone a fost unul pentru adulți

În respectiva peliculă este prezentată povestea unui cuplu din New York format din Kitty și Stud. Cei doi organizează o petrecere în care sunt de acord ca mai multe cupluri să întrețină relații între ei. Cei care au urmărit pelicula respectivă, îl pot vedea pe Stallone dezbrăcat complet. În cadrul petrecerii din film, Sly are relații cu cele trei femei care participă.

Stallone joacă rolul unui personaj dur, fiind o caracteristică a celebrului actor, însă Kitty este atrasă de abilitățile acestuia, iar într-unul dintre puținele schimburi de vorbe pe care le au, acesta o atenționează spunându-i: ”Fii atentă! M-ai mușcat ultima dată!”, iar aceasta îi răspunde: ”Voi avea gura de catifea”.

Respectivul film nu era unul explicit însă conține elemente de softcore. Această peliculă nu a avut niciodată o lansare și ar fi ajuns să fie dat uitării dacă talentul lui Stallone nu ar fi fost remarcat. După alte 6 filme, Stallone ajunge să joace în filmul care l-a făcut celebru, ”Rocky”. După ce acesta a devenit cunoscut, producătorii au  decis să lanseze filmul dar sub titlul de ”The Italian Stallione”, fiind o metodă de a profita de pe urma actorului care acum avea greutate.

Potrivit lui Stallone, producătorii i-ar fi cerut suma de 100.000 de dolari pentru a nu lansa filmul. Acest a afirmat că ”fie făceam filmul respectiv, fie jefuiam pe cineva pentru că eram la capătul puterilor. În loc să fac ceva disperat, am lucrat 2 zile pentru 200 de dolari şi am ieşit din acea staţie de autobuz‟.