Home » Film & Seriale » Serial nou la Pro TV. Începe din toamnă, iar din distribuție fac parte nume cunoscute din echipa Vlad

Serial nou la Pro TV. Începe din toamnă, iar din distribuție fac parte nume cunoscute din echipa Vlad

Manolică Anca / 21.06.2022, 14:05
Serial nou la Pro TV. Începe din toamnă, iar din distribuție fac parte nume cunoscute din echipa Vlad

După succesul uluitor cu producția Vlad, Pro TV pregătește un nou serial cu care speră să dea lovitura. Este o a doua adaptare după un serial turcesc, din distribuția căruia vor face parte mai multe nume cunoscute din echipa „Vlad”. Filmările deja au început, iar proiectul promite să aducă în casele românilor o poveste cu totul și cu totul captivantă. Iată despre ce este vorba.

Din toamnă, începe un nou serial la Pro TV

Postul de televiziune din Pache Protopopescu vine cu multe surprize pentru telespectatorii săi fideli, la început de vară. După ce a înregistrat un succes imens cu producția Vlad, Pro TV anunță achiziționarea și startul filmărilor pentru un nou serial!

Cel mai nou serial de la Pro TV se va numi Clanul și va debuta în toamna 2022, pe micile ecrane din România. Potrivit comunicatului oficial transmis de postul de televiziune, serialul se vrea a fi „un clasic care aduce acel twist mereu surprinzător”. Proiectul are la bază formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional.

Serialul a fost difuzat la noi în țară sub numele de „Intrusul”, cu actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) și Aras Bulut Iynemli în rolurile principale.

Despre ce va fi vorba în serialul Clanul de la Pro TV

Cel mai nou serial de la Pro TV, Clanul, vine cu o poveste cu adevărat captivantă. Românii vor avea ocazia să urmărească o luptă clasică dintre Poliție și Mafie, însă cu multe tensiuni și povești de iubire care vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău.

Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, se arată extrem de entuziasmat pentru noul proiect și a declarat:

„Cu fiecare producție, ne propunem să ajungem la nivelul următor. Aceasta este promisiunea noii noastre serii de ficțiune care va aduce o experiență incredibilă.

O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența Clanul.

Abia așteptăm să împărtășim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă și să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă.”, a spus el.

Ce nume cunoscute vor face parte din distribuție

Clanul, acest nou serial de la Pro TV, va debuta pe micile ecrane în toamna anului 2022. Din distribuție vor face parte nume cunoscute care au jucat în serialul Vlad, dar şi debutanţi, cum ar fi: Denis Hanganu, Mădălina Craiu, Şerban Pavlu, Bogdan Farcaş, Marian Olteanu și Silviu Mircescu. Producţia a fost lăsată în mâinile lui Anghel Damian – actor, scenarist şi chiar regizor al episoadelor finale din Vlad.

De asemenea, potrivit TV Mania, din proiect ar urma să facă parte şi cântăreaţa Theo Rose, fostă prezentatoare la „Superstar România”.

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant.

Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă. Sunt absolut convins că foarte curând, “CLANUL” va fi cea mai puternică adicție de pe TV.”, se arată în comunicatul oficial al trustului.