Home » Film & Seriale » Unde se poate vedea serialul „În slujba poporului”, în care președintele Zelenski are rol principal

Unde se poate vedea serialul „În slujba poporului”, în care președintele Zelenski are rol principal

Cojocaru Cristian / 19.03.2022, 13:54
Unde se poate vedea serialul „În slujba poporului”, în care președintele Zelenski are rol principal

Netflix a dat ascultare audienței sale și a anunțat că va readuce serialul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, „În slujba poporului” pe platformă. Românii vor putea, de asemenea, să apeleze și la o platformă națională de streaming pentru că serialul va fi difuzat și aici.

Serialul „În slujba poporului” va fi difuzat în România

Înainte de a fi ales președinte al Ucrainei, fostul actor și comediant Zelenski a jucat rolul unui profesor de liceu care a devenit pe neașteptate președinte în satira politică. Rolul său ca personaj Vasyl Petrovici Goloborodko a condus direct la candidatura sa pentru o funcție în viața reală, iar în 2019, la mai puțin de o lună după încheierea emisiunii TV, a devenit președintele Ucrainei.

Miercuri, 16 martie, Netflix a confirmat revenirea emisiunii pe rețelele de socializare. „Ai cerut și s-a întors”, a spus compania pe Twitter. De asemenea, contul de Netflix al Canadei a distribuit tweet-ul și a confirmat că serialul „În slujba poporului” va fi disponibil și în Canada.

Anunțul Netflix care confirmă revenirea „În slujba poporului” în serviciul său a fost primit cu mii de aprecieri, comentarii și retweet-uri. Multe dintre comentarii au întrebat de ce nu este disponibil în afara Statelor Unite. În starea actuală, Netflix deține drepturile de distribuție a serialului numai în Statele Unite și Canada.

Serialul de comedie „În slujba poporului”  va fi disponibil și pentru români. Aceștia vor putea urmări serialul subtitrat în limba română pentru toți cei care au abonament la VOYO. Serialul va începe a fi difuzat duminică, în data de 20 martie 2022.

în slujba poporului
Viata bate filmul pentru Zelenski, avand in vedere ca rolul sau din film este similar cu viata reala

Care este povestea serialului

În timp ce a câștigat recunoaștere și popularitate internațională pentru răspunsul său ferm ca lider al Ucrainei în fața invaziei ruse, Zelenski a fost un comediant timp de decenii în țara sa natală. A jucat în filme, emisiuni TV, a jucat comedie sketch și chiar a dat vocea personajului Ursului Paddington pentru ambele filme Paddington când au fost lansate în Ucraina. Dexter Mullins, un producător creativ pentru Netflix, a declarat pe Twitter:

„Disponibil în S.U.A. și foarte mândru de noi că facem acest lucru”.

„În slujba poporului” a arătat trei sezoane în Ucraina. Primele două sezoane au prezentat 24 de episoade fiecare, în timp ce al treilea și ultimul sezon a fost mult mai scurt, cu doar trei episoade. Întregul sezon 1 este acum disponibil pentru vizionare pe Netflix. A fost difuzat ca o comedie de jumătate de oră, fiecare episod rulând aproximativ 24 de minute fără reclame. Episoadele 1 și 2 sunt adesea combinate într-un singur episod de lungmetraj.

Momenatn, sezoanele 2 și 3 nu sunt disponibile pentru vizionare pe Netflix, iar serviciul de streaming nu a confirmat încă dacă vor deveni disponibile. La începutul filmului „În slujba poporului”, Goloborodko (Zelenski) este un profesor de liceu care este filmat în secret fiind dezgustat de natura coruptă a guvernului. Clipul devine viral pe YouTube și îl face pe Goloborodko incredibil de popular în toată țara.

Studenții săi încep o campanie de crowdfunding care are ca rezultat trimiterea lui Goloborodko la alegeri, fiind în cele din urmă ales președinte al Ucrainei. În lumea reală, un partid politic numit după serialul de televiziune a fost înregistrat în 2018, ceea ce a condus în cele din urmă la faptul ca Zelenski să devină președintele Ucrainei.