Home » Life & Style » Știri mondene » 10 ponturi pentru o relație fericită și de lungă durată. Cele mai trainice cupluri de la Hollywood dezvăluie secretele lor

10 ponturi pentru o relație fericită și de lungă durată. Cele mai trainice cupluri de la Hollywood dezvăluie secretele lor

Manolică Anca / 15.05.2022, 17:01

Viața în lumina reflectoarelor poate avea beneficiile sale, dar poate fi și o povară, mai ales când vine vorba de dragoste și căsătorie. Și, oricât de nestatornic ar părea Hollywood-ul în ceea ce privește dragostea, există câteva povești de iubire epice care vin să contrazică acest lucru. Iată cum au reușit unele staruri celebre să își mențină relațiile fericite și satisfăcătoare, în așa fel încât multă lume să se întrebe care este „rețeta lor secretă”.

Secrete pentru o relație fericită și de lungă durată de la cele mai trainice cupluri de la Hollywood

Lipsa de intimitate și atenția constantă pot pune la grea încercare orice relație, dar unele cupluri de celebrități par să fi învățat cum să depășească presiunea și să facă mariajele lor să dureze zeci de ani. Iată 10 relații de succes, care rezistă de ani buni, potrivit Bright Side:

1. Portia de Rossi și Ellen Degeneres

Portia de Rossi și Ellen Degeneres
Portia de Rossi și Ellen Degeneres

În ciuda diferenței de 15 ani și a atenției publice constante care poate pune la grea încercare chiar și cea mai puternică relație, acest cuplu de la Hollywood rezistă testului timpului din 2004. Cele două sunt căsătorite de treisprezece ani și sunt încă devotate una alteia: „Prioritățile noastre sunt unul pentru celălalt. Dacă am avea copii, atunci sunt sigur că ar fi, dar noi suntem.”, a spus Ellen odată.

Ele respectă anumite reguli pentru ca relația lor să funcționeze. De exemplu, au o regulă strictă „fără minciuni” de la care nu se abat niciodată. Sunt unul dintre cele mai celebre cupluri de lesbiene din showbiz.

2. Matt Damon și Luciana Barroso

Matt Damon și Luciana Barroso
Matt Damon și Luciana Barroso

Anul 2022 marchează 17 ani de fericire pentru Luciana și Matt. Una dintre cele mai importante reguli pentru ei este să pună întotdeauna familia pe primul loc. Pentru că nu s-a căsătorit cu o actriță sau cu o altă celebritate, Damon crede că poate trăi o viață liniștită, fără să-și expună familia în fața presei.

De asemenea, el susține că întâlnirile cu soția sa tind să fie sporadice, dar întotdeauna caută să petreacă o seară împreună după ce își iau fiicele de la școală.

„Avem o regulă de 2 săptămâni. Nu ies în oraș mai mult de 2 săptămâni. Cred că trebuie să fii alături de persoana pe care o iubești cât mai mult posibil. Soția mea este sufletul meu pereche. Nu-mi place să fiu despărțit de ea”, a dezvăluit celebrul actor Matt Damon.

Când a fost întrebată care este secretul ei pentru o căsnicie puternică, Barroso a spus că nu are „nicio idee”. Cu toate acestea, amândoi se simt în continuare incredibil de recunoscători pentru legătura lor de durată.

„Știu doar că amândoi ne simțim, într-adevăr, foarte, foarte norocoși că ne-am întâlnit, așa că nu luăm asta ca pe ceva de la sine înțeles. Este viața și căsătoria, așa că există suișuri și coborâșuri. Dar, în general, este ușor și este distractiv”, a spus ea.

3. Secretul pentru o relație fericită și de lungă de la Rita Wilson și Tom Hanks

Rita Wilson și Tom Hanks
Rita Wilson și Tom Hanks

Cuplul, care s-a căsătorit în 1988, pare la fel de îndrăgostit acum ca acum 34 de ani: „Succesul relației noastre a fost o chestiune de sincronizare, de maturitate și de dorința noastră de a avea o legătură intimă”, a explicat Hanks.

„Relația noastră nu este magică – așa cum este prezentată în filme. În viața reală, conexiunea noastră este la fel de concretă ca și cum aș sta eu aici”. Și, indiferent de provocările vieții, Hanks crede că mariajul lor poate trece peste orice: „Dar amândoi știm că, indiferent de ce se întâmplă, vom fi unul cu celălalt – și vom trece peste asta”, a adăugat el.

4. Harrison Ford și Calista Flockhart

Harrison Ford și Calista Flockhart
Harrison Ford și Calista Flockhart

Ford și soția sa, Calista Flockhart, se apropie de aniversarea a 12 ani de căsătorie, dar sunt împreună de aproape 20 de an. Si, deși unii ar spune că diferența de 22 de ani dintre ei este mult prea mare, Flockhart a asigurat într-un interviu că aceasta a fost întotdeauna o „non-problemă” în relația lor.

Ford a învățat de-a lungul timpului câteva reguli de aur despre fericirea în cuplu. Când a fost întrebat despre cum să mențină o căsnicie fericită, el a spus în glumă: „Nu vorbi. Dă din cap”.

5. Jamie Lee Curtis și Christopher Guest

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest
Jamie Lee Curtis și Christopher Guest

Cuplul care este căsătorit de 37 de ani cunoaște cu siguranță realitatea unei căsnicii de lungă durată, cu suișurile și coborâșurile sale: „Eu și Chris avem o viață minunată, complicată și imperfectă. Și o căsnicie foarte reală”, a mărturisit odată actrița.

Iar când vine vorba de a face să funcționeze relația, Jamie are cel mai bun, dar și cel mai simplu răspuns: „Nu pleca. Asta este cu adevărat – două cuvinte. Pentru că vei dori să o faci. Dacă vrei să-mi spui că cineva care este căsătorit de mult timp nu s-a gândit ‘Îi urăsc, vreau să plec’, bineînțeles că s-a gândit! Eu cred că dacă stai în autobuz suficient de mult timp, peisajul se va schimba!”

6. Secretul pentru o relație fericită și de lungă de la Denzel și Pauletta Washington

Denzel și Pauletta Washington
Denzel și Pauletta Washington

Denzel Washington și soția sa Pauletta sunt căsătoriți de aproape patru decenii, ceea ce îi face o adevărată raritate la Hollywood. Cuplul are patru copii și au rămas împreună la bine și la rău. Când a fost întrebat despre cum reușesc să facă totul să funcționeze, actorul a spus:

„Trebuie să muncești pentru asta. Să nu renunțați unul la celălalt. Este un angajament. Nu e doar luna de miere, nu durează o veșnicie, așa că trebuie să muncești. Și să sperăm că mai întâi sunteți buni prieteni, asta ar putea ajuta!”, a zis Denzel.

A adăugat și că „trec prin suișuri și coborâșuri, ca orice cuplu”, înainte de a declara că „trăim într-o perioadă – și nu e treaba mea să judec pe nimeni – în care oamenii renunță prea ușor”.

7. Elton John și David Furnish

Elton John și David Furnish
Elton John și David Furnish

După mai bine de 25 de ani împreună, Elton John și soțul său David Furnish au devenit modele de succes, de lungă durată, pentru o căsătorie între persoane de același sex. Uniunea lor a rezistat testului timpului, iar unul dintre lucrurile care i-a ajutat să obțină acest lucru este capacitatea de a se exprima liber și de a comunica eficient.

„Trecem prin dificultăți la fel de mult ca oricine altcineva într-o relație, dar le rezolvăm prin comunicare. Iar un mod de comunicare este să scrii pe o bucată de hârtie sau pe o carte cum te simți”, a dezvăluit Furnish.

8. Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker

Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker
Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker

Căsnicia dintre Sarah și Mathew este una dintre cele mai durabile iubiri de la Hollywood. Cuplul a simțit o conexiune instantanee încă de la prima întâlnire, care s-a transformat ulterior într-o legătură foarte puternică. Când a fost întrebat despre cei 23 de ani de căsnicie, Matthew a descris-o ca fiind „o nebunie”, deoarece nu îi vine să creadă că a trecut atât de mult timp și nici măcar nu i se pare.

În ceea ce privește „cheia” relației lor fericite, el a spus că nu există o una reală pentru o căsnicie de succes, din câte știe el, dar Broderick a menționat că soția sa este cel mai bun prieten al său. Pe de altă parte, Parker a mărturisit odată că își place foarte mult soțul. Se pare că acest cuplu încă se bucură cu adevărat de compania celuilalt după toți acești ani.

9. Secretul pentru o relație fericită și de lungă de la Christian Bale și Sibi Blazic

Christian Bale și Sibi Blazic
Christian Bale și Sibi Blazic

Admirația și respectul reciproc par să fie cheia relației fericite a acestor două staruri. Bale și Blazic au una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood și nu se știu prea multe despre viața lor personală. S-au căsătorit în anul 2000 și au împreună doi copii.

Poate că Bale își ține viața privată sub tăcere, dar asta nu îl împiedică să fie absolut încântat de soția sa. Se pare că sprijinul și înțelegerea reciprocă reprezintă fundamentul uniunii lor puternice. Bale recunoaște, de asemenea, faptul că ea a fost alături de el ori de câte ori a avut nevoie de sprijin, fie că a fost vorba de momente bune sau rele.

„[Soției mele] îi place să fie foarte retrasă. Și, bineînțeles, vreau să mențin asta… dar avem o viață privată grozavă. Este probabil cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o în viața mea”, a spus el.

Actorul a recunoscut că sprijinul pe care soția sa i-l oferă este unul dintre marile puncte forte ale sale: „A trebuit să fie căsătorită cu atât de multe personaje diferite de-a lungul căsniciei noastre. Știu că mi-ar fi cu adevărat imposibil să o fac fără ea. Îi datorez totul ei”.

10. Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas vor sărbători anul acesta cea de-a 22-a aniversare a căsătoriei lor. Potrivit superbei actrițe, „dragostea și respectul” reprezintă secretul unui mariaj de lungă durată.

Relația lor are o fundație solidă care o menține puternică și plină de umor, care este unul dintre cele mai importante condimente pentru o uniune fericită: „Niciodată, niciodată nu ne-am pierdut simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”, a dezvăluit actrița.

„Soțul meu și cu mine petrecem mult timp împreună pentru că, spre deosebire de multe cupluri, nu am avut niciodată un job de la 9 la 5 în care să fim consecvenți. Ori suntem activi, ori nu suntem activi.

Așa că am avut în relația noastră cantități uriașe de timp în care am fost doar noi. Am locuit pe insula Bermuda timp de 12 ani, unde ne-am crescut copiii. Ne respectăm reciproc spațiul, iar umorul nostru este pur și simplu de lungă durată”, a spus Zeta-Jones.