Home » Life & Style » 3 vedete din afară care au fost răpite. Prin ce au trecut aceste staruri și cum au reușit să scape cu viață

3 vedete din afară care au fost răpite. Prin ce au trecut aceste staruri și cum au reușit să scape cu viață

Cojocaru Cristian / 10.10.2021, 17:29
3 vedete din afară care au fost răpite. Prin ce au trecut aceste staruri și cum au reușit să scape cu viață

În general, opinia despre vedete este că acestea ar duce o viață plină de beneficii și vată de zahăr, însă lucrurile nu stau tocmai așa. Află care vedete din afară au fost răpite și cum au reușit să iasă din situațiile respective.

Vedete din afară care au fost răpite

Deși aceste vedete au tot timpul grijă de imaginea lor, se învât în cercuri foarte sus-puse și beneficiază de pe urma faimei care vine la pachet și cu foarte mulți bani, cu toții știm că la bază, tot oameni sunt și astfel, au la rândul lor probleme. Deși sunt mereu în centrul atenției și au o armată de oameni în spate, unele dintre ele ajung în situații în care nimeni nu le poate oferi un ajutor și astfel, trebuie să găsească singure soluții pentru a ieși din respectiva situație complicată. Acest lucru se întâmplă chiar și atunci când…sunt răpite. Află ce vedete cunoscute au fost răpite și cum au reușit să scape.

Jeremy London

Chiar dacă nu este un actor foarte cunoscut, totuși acest statut îi poate determina pe cei care încearcă să obțină sume de bani în mod ilegal să se gândească la faptul că și el, ar valora ceva. Astfel, mai multe persoane au plănuit răpirea actorului din serialul ”Al 7-lea Cer”, în luna iunie a anului 2010.

Astfel, câțiva indivizi au oprit lângă actor în timp ce acesta schimba roata mașinii după ce a făcut pană. Oferindu-i acestuia ”o mână de ajutor”, l-au luat pe Jeremy pe sus și l-au băgat într-un autoturism. De-a lungul drumului, acesta a fost obligat să consume ecstasy și amfetamină. După ce au avut parte de acest spectacol ”inedit”, indivizii l-au dat jos din mașină și au plecat mai departe.

Inițial, nici măcar rudele apropiate nu l-au crezut, iar acest lucru pentru că anterior, Jeremy London a fost dependent de droguri și era capabil să dezvolte impresionante povești. Cu atât mai mult, unele persoane erau convinse că afirmă aceste lucruri doar pentru a atrage atenția asupra sa și a-i crește popularitatea. Totuși, în anul 2011, unul dintre răpitori a pledat vinovat și a confirmat ceea ce a povestit Jeremy London.

vedete răpite
Benedict Cumberbatch a fost rapit inainte de a deveni faimos

Benedict Cumberbatch

Celebrul actor britanic a avut parte de o soartă similară. Astfel, înainte de a deveni cunoscut, alături de doi prieteni a avut parte de o întâlnire mai puțin obișnuită, cu niște oameni înarmați din Durban, Africa de Sud. În anul 2005, cei trei s-au oprit să schimbe cauciucul mașinii, timp în care șase bărbați înarmați cu pistoale și-au făcut apariția lângă ei, cerându-le toți banii.

În cadrul unei declarații oferite pentru Hollywood Reporter, Cumberbatch a povestit cum la acea vreme, indivizii înarmați i-au legat pe el și cei doi prieteni într-o zonă izolată, și cum el a fost trântit la pământ. Atunci, actorul credea că avea să trăiască ultimele clipe din viața sa. Agresorii i-au eliberat apoi pe cei trei, însă experiența cu siguranță nu a fost uitată de către celebrul actor britanic.

Russell Crowe

Russell Crowe, un actor despre care este imposibil să nu fi auzit. Deși el nu a fost răpit la propriu, a existat însă un plan bine pus la punct pentru ca acesta să fie luat pe sus de către indivizi care aparțineau unei organizații celebre. Planul a fost însă dejucat de către cei de la FBI: Astfel, răpitorii făceau parte din organizația al-Qaida.

În luna martie a anului 2001, a fost pregătită o ”destabilizare culturală” ce avea drept ținte mai multe staruri hollywoodiene. Actorul a mărturisit că atunci când i s-a spus despre ce e vorba, a fost terifiact, însă era și prima dată când auzea de respectiva organizație. Starul a angajat mai mulți bodyguarzi, iar FBI a întărit paza celebrului actor cu agenți specializați în combaterea terorismului.