Home » Life & Style » 5 vedete care au pozat goale la peste 50 de ani. Mihaela Rădulescu, shooting incendiar la 52 de ani

5 vedete care au pozat goale la peste 50 de ani. Mihaela Rădulescu, shooting incendiar la 52 de ani

Cojocaru Cristian / 30.09.2021, 17:24

Frumusețea nu are vârstă, iar acest lucru a fost demonstrat și de unele vedete care au pozat goale la vârste de peste 50 de ani. Iată care sunt acele femei care au reușit să atragă privirile bărbaților de-a lungul vieții lor.

Vedete care au pozat goale la vârste de peste 50 de ani

Trecerea timpului nu ține cont de statutul social al unei persoane, astfel că indiferent că acestea sunt actrițe, cântărețe sau persoane publice, biologia își joacă rolul foarte bine stabilit. Totuși, într-o epocă a operațiilor estetice și a intervențiilor non-invazive, se remarcă și femei care, în ciuda vârstei, reușesc să atragă privirile bărbaților cu aceeași intensitate cu care o făceau în tinerețe.

Aceste vedete au dat uitării vârsta, astfel au demonstrat că și la 50 de ani, pot fi în continuare frumoase și atrăgătoare, lăsându-se în voia obiectivelor și aparatelor de fotografiat. Aceste femei au sfitat trecerea anilor cu pictoriale incendiare.

Kim Catrall

E posibil ca numele său să nu îți spună prea multe dar dacă este menționat Samantha Jones din ”Totul despre sex”, instantaneu îți vin în minte o mulțime de imagini cu frumoasa actriță. În anul 2008, aceasta a primit o propunere din partea postului de televiziune BBC, pentru a reconstitui o operă de artă, în timp ce în spatele obiectivului se afla fotograful Tom Hunter.

Înconjurată de fotomodele de 20 și ceva de ani, Kim Catrall, la acea vreme având vârsta de 52 de ani, a reușit să se facă remarcată și să iasă în evidență foarte ușor, pozând în sânii care nu erau acoperiți, reconstituind tablou Diana și Actaeon, de Tițian.

Nancy Sinatra

Fiica celebrului Frank Sinatra este una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale tututor timpurilor datorită melodiilor sale precum ”These Boots Are Made for Walkin” sau ”Bang, Bang”. Pe vremea când avea 55 de ani, în anul 1995, aceasta a reapărut în lumina reflectoarelor, promovându-se cu ajutorul unui pictorial pe care l-a realizat pentru revista Playboy.

Sharon Stone

Sharon Stone este una dintre cele mai cunoscute actrițe hollywoodiene, iar când vine vorba despre ipostaze incendiare, toată lumea își aduce aminte de scena din Basic Instinct, atunci când aceasta își desface picioarele în fața lui Michael Douglas. Deși anii au trecut, în continuare aceasta a reușit să fie una dintre cele mai atrăgătoare actrițe ale Hollywood-ului și, de ce nu, să facă și un pictorial topless. În anul 2009, aceasta a realizat un set de fotografii pentru revista Paris Match, an în care actrița avea 51 de ani.

Monica Bellucci

Tot la 51 de ani, Monica Belluci, actrița de origine italiană, a lăsat deoparte conformismul și a realisat la rândul ei o ședință foto topless, moment în care toată lumea a putut să admire silueta de invidiat a actriței. Acest lucru se întâmpla în anul 2015, atunci când Monica Bellucci a acceptat provocarea venită din partea revistei CQ.

vedete pozat goale
Mihaela Radulescu este una dintre femeile care au avut curaj sa faca un astfel de pictorial

Mihaela Rădulescu

Nu doar vedetele din afară s-au lăsat pozate goale în toate splendoarea lor, ci și din România. Mihaela Rădulescu, la rândul ei a acceptat propunerea venită din partea revistei Viva! de a realiza un astfel de pictorial, fiind și pe coperta ultimului număr al publicației. Pornind de la ideea că Mihaela Rădulescu va fi detectiv la ”Masked Singer România”, vedeta a fost provocată să dea jos toate măștile, la vârsta de 52 de ani. Aceasta a acordat un interviu pentru publicația citată, fiind întrebată despre masca pentru ar opta în cazul în care ar putea face acest lucru.

”N-ai idee cât îmi place treaba asta și cât m-a acaparat mental – toată viața de om de televiziune am știut ce invitați o să am și trebuia să le fac fișa de documentare, să adun date despre ei, ca să fiu pregătită de interviu. Aici e fix invers – am date și… nicio idee despre cine e invitatul. Treabă complicată, dar atât de interesantă. Mi-aș fi ales probabil o mască funny sau un contre-emploi, ceva total opus mie. Cât despre melodie, m-aș fi dus spre piese românești, avem atâtea voci bune și atâția artiști grozavi”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva!

Totodată, Mihaela Rădulescu a vorbit și despre diferențele pictorialelor nud de acum 20 de ani și cele din prezent, afirmând că nudul din prezent este despre o luptă cu ”o mentalitate prăfuită”.

”Nimic gen Playboy, ci doar nuditatea aia expresivă și… controversată, cum îi șade bine oricărui demers artistic. Și mie. (zâmbește) Nudul de acum 20 de ani a fost un mega boom de presă, iar condiția cu care am acceptat ideea a fost de a dona încasările copiilor cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței.

Cu alte cuvinte, m-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta, oricâte critici mă vor pune la zid. Îmi place la zid. Am stat de multe ori și am zâmbit de acolo, privind la toți cei care se agitau împotriva mea. Face parte din decorul meseriei mele. Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general.

Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a mai adăugat aceasta.