Home » Life & Style » Afacerea pe care și-a deschis-o o tânără de 33 de ani, după ce a renunțat la job. „Lucrez 10 ore pe săptămână și câștig 760.000 de dolari pe an”

Afacerea pe care și-a deschis-o o tânără de 33 de ani, după ce a renunțat la job. „Lucrez 10 ore pe săptămână și câștig 760.000 de dolari pe an”

Cojocaru Cristian / 21.07.2022, 11:11
Afacerea pe care și-a deschis-o o tânără de 33 de ani, după ce a renunțat la job. „Lucrez 10 ore pe săptămână și câștig 760.000 de dolari pe an”

O tânără și-a deschis afacerea care îi aduce anual suma de 760.000 de dolari. Programul de muncă este unul foarte lejer, având la dispoziție foarte mult la dispoziție pentru pasiunile și familia sa. Află cum a reușit femeia să își câștige independența financiară.

Afacerea pe care o tânără a dezvoltat-o și îi aduce mii de dolari în cont

În vârstă de 33 de ani, o femeie a reușit să își deschidă afacerea care îi aduce suma incredibilă de 760.000 de dolari anual. Alături de familia sa, ea trăiește pe un iaht, iar independența financiară îi permite să ducă viața la care a visat ea și la care încă mulți visează.

În urmă cu 11 ani, aceasta lucra ca analist financiar, realizând un venit anual de 40.000 de dolari. Din această sumă abia reușea să își achite ratele lunare pentru studii și traiul de zi cu zi. Într-un moment de reflecție, aceasta s-a gândit să lanseze un blog despre bani și stil de viață.

Acela era momentul când lua naștere Making Sense of Cents, iar femeia nu avea nici cea mai mică idee despre impactul pe care urma să-l aibă. După 11 ani de muncă într-un mod constant asupra blogului, acesta a crescut așa cum nu se aștepta nimeni.

Așadar, în ultimii cinci ani, femeia a ajuns să încaseze fabuloasa sumă de 760.000 de dolari anual, doar pentru că oferea sfaturi despre investiții și cum anume să faci acest lucru, dar și ce decizii stau la baza unor investiții profitabile.

„Eu și soțul meu am ajuns la independența financiară și am economisit suficient pentru a ne pensiona oricând ne dorim. Acest lucru mi-a permis să-mi trăiesc stilul de viață ideal: lucrez doar 10 ore pe săptămână și călătoresc pe barca noastră. Facem snorkeling și drumeții. Cel mai bine este însă că avem destul timp de petrecut cu fiica noastră de șase luni”, a declarat Michelle Schroeder-Gardner.

Chiar dacă acest blog a apărut doar ca un hobby, fiind un lucru pe care îl făcea în timpul liber și din plăcere, după doar șase luni a fost contactată pentru a realiza o campanie. Această campanie i-a adus suma de o sută de dolari. Văzând că acolo există potențial, a început să analizeze și alți bloggeri care au reușit să câștige din scris.

Postările au început să apară mult mai des, ajungând să scrie postări sponzoritate, contactând și companiile pe care colaborau cu ceilalți bloggeri. După doi ani de la lansarea blogului, femeia câștiga lunar între 5.000 și 10.000 de dolari, fiind o sumă mult mai mare decât atunci când lucra ca și analist.

afacerea tânără
Bloggingul iti poate aduce venituri considerabile

Sfaturile care pot aduce succesul oricărui blogger

În primul rând a hotărât să își achite creditul pentru studii, renunțând și la jobul pe care îl avea la acel moment. A hotărât să se ocupe doar de blogul său, astfel că scria zilnic și a început să colaboreze și cu alte bloguri. Următorii săi au început să crească, ajungând la 110.000 pe Facebook și la 161.000 pe Pinterest.

Femeia nu s-a oprit aici, iar în anul 2016 a lansat primul curs în care erau prezentate sfaturi pentru bloguri. Unul dintre ele constă în a scrie așa cum vorbești. Pentru a fi înțelesc, limbajul trebuie să se muleze pe capacitatea fiecăruia, astfel că dacă oamenii observă că pot învăța ceva din ceea ce citesc, atunci vor reveni.

Postările de pe social media, de asemenea, trebuie să fie captivante și este foarte important să scrii exact ca și cum ai sta la povești cu o persoană apropiată, după cum recomandă Michelle. Un alt sfat constă în a diversifica sursele de venit, incluzând marketingul, publicitatea grafică sau chiar vânzarea produselor digitale.

Constanța postărilor este un lucru foarte important pentru a avea succes în online. Acest lucru atrage noi cititori care, în timp, pot reveni constant atât timp cât postările sunt noi și oferă informații noi. De asemenea, acest lucru este strâns legat cu dorința de a-i determina pe cititori să revină pe blog.

Acest lucru este important și atunci când vinzi produse digitale, pentru că acel cititor trebuie să aibă încredere în tine. Poți întreba, de asemenea, cititorii despre ce anume și-ar dori să regăsească pe blogul tău, sau ce anume întrebări au. Include în postări sfaturi, cercetează subiectele pe care le dezbați și promovează produsele în care chiar și tu crezi.