Home » Life & Style » Astrologie ~ Soare în Săgetător 21 Noiembrie ~ 21 Decembrie. “Te vei îmbogăți în măsura credințelor tale”

Astrologie ~ Soare în Săgetător 21 Noiembrie ~ 21 Decembrie. “Te vei îmbogăți în măsura credințelor tale”

Astrolog D. Mădă / 20.11.2020, 13:16
Astrologie ~ Soare în Săgetător 21 Noiembrie ~ 21 Decembrie. “Te vei îmbogăți în măsura credințelor tale”
Soarele în astrologie simbolizează esența de bază a cine suntem ; propriul sine (EU). Odată cu intrarea Soarelui în semnul Săgetătorului 21.11.2020, avem la dispoziție o lună de zile pentru a integra transformările începute în sezonul Scorpionului. Să aprinzi din focurile stelei noastre o torță rezistentă. Cu ea să-ți luminezi calea și să pășești cu încredere în direcția dorințelor tale, cu fiecare pas asumat în zilele ce urmează.

Principalele caracteristici ale Săgetătorului

Săgetătorul este un semn mutabil cu o energie de foc. Energia acestui semn este una care debordează de mult optimism, curiozitate, generozitate, credință, adevăr, inspirație, extindere, fiind condusă de către planeta Jupiter. Câte din acestea își fac zilnic apariția în viața ta? Care din ele lipsește? Sau mai bine spus, pe care din acestea ai dori să le trăiești mai mult și mai intens? Dacă răspunsul e despre „toate”, foarte bine! Fă-ți un plan SMART de acțiune și vezi încotro vrei să o apuci.
Săgetătorul este semn mutabil cu o energie de foc
Săgetătorul este semn mutabil cu o energie de foc
În mitologie Jupiter era venerat drept Regele Zeilor, iar în Grecia Antică sub numele de Zeus era conducătorul de pe Muntele Olimp. Numele de Jupiter înseamnă “Tatăl cerului, tatăl luminii”, iar din cercetări astronomice privind sistemul solar, se pare că poziția lui Jupiter joacă un rol protector, care a favorizat apariția vieții pe Terra.
“Fiecare fir de iarba își are îngerul său care îl încurajează și îi spune: “Înalță-te! Înalță-te!” ~ proverb ebraic
Prin lentila Săgetătorului viața este privită cel mai bine ca o călătorie. Pe parcursul călătoriei îi place să exploreze experiențe noi precum un “trubadur vesel”. Ideea de „destinație finală” nu îi este pe plac veșnicului călător, considerând-o plictisitoare. Contează fiecare pas, fiecare întâmplare, fiecare bilet achiziționat, fiecare poveste din spatele unei zile petrecute călătorind prin viață.
În acest sens cei născuți în acest semn iubesc provocările, aventurile și libertatea, fiind veșnic îndrăgostiți de “nou”, rutina fiind cel mai mare “dușman”. Iubesc să se implice în cât mai multe acțiuni/proiecte, iar de aici și până la a se pierde în detalii nu este decât un pas. Pentru a nu își pierde focusul și direcția trebuie să simtă că nu le este îngrădită libertatea de acțiune sau gândire.
“Chiar dac-aș ști atât de multe,
totuși aș vrea să știu mai mult: chiar toate…”
Johann Wolfgang Von Goethe.
Pentru acești nativi este esențial în a-și lărgi orizonturile cumva, energie care îi ajută sa evite starea de neliniște interioară.
A experimenta lucruri noi precum călătoriile în locuri pe care nu le-a explorat, cunoașterea altor culturi, credințe, sunt adevărate daruri pentru acești nativi.
Când Săgetătorii se simt liberi ei pot deveni adevărați înțelepți și pot împărtăși cu o mare ușurință energie pozitivă celor din jur.

Ce puncte forte au acești nativi

Capcana în care pot pica acești nativi este faptul că pot deține adevărul suprem.
În momentul când își desăvârșesc o anumită credință, devin extrem de entuziasmați dorind să o împărtășească și celorlalți.
Acest entuziasm îi poate face să ignore dreptul celorlalți de a descoperi ei singuri lucruri despre ei înșiși.
Au de înțeles faptul că libertatea de care ei au nevoie, trebuie să o acorde și celorlalți, altfel riscul unui conflict este iminent.
Pentru a-și împărtăși experiența, trebuie să se ancoreze neapărat către pasiunea pentru educație și mai puțin către “reformă”.
Săgetătorii au ca puncte forte tot ce ține de promovare, publicitate, antreprenoriat sau vânzări
Săgetătorii au ca puncte forte tot ce ține de promovare, publicitate, antreprenoriat sau vânzări
Personalitatea acestui semn este îndreptată spre viitor, iar abilitatea de a privi înainte le oferă calitatea vizionară. Acești nativi sunt înzestrați cu o capacitate mare de a vedea potențialul în lucuri. De asemenea sunt recunoscuți ca având puncte forte în tot ce are legătură cu promovare, publicitate, antreprenoriat sau vânzări.
Au fost înzestrați de către “Zeus” cu abilitatea de a veni în ajutorul celorlalți prin diverse forme : să se simtă bine cu ei înșiși, să-și găsească un scop în viață ori să creadă în ceva. Orice rol care implica sau are legătură cu managementul sau conducerea sunt poziții în care pot excela.
Faptul că sunteți un vizionar prin natură vă poate face să vedeți cu ușurință potențialul sau posibilitățile din lucruri/situații. Dorința de a ști/cunoaște cât mai multe lucruri vă limitează “dramatic” timpul pentru a mai acorda atenție și anumitor detalii, iar în momentul când sunteți “supuși” unei rutine zilnice acest lucru vă poate provoca diverse stări, nu tocmai plăcute.
Lipsa de tact în ceea ce privește modul de abordare în relația cu ceilalți vă poate crea anumite obstacole. Este important să nu dați dovadă de fanatism în privința propriilor adevăruri sau credințe, ci să faceți un pas în spate și deveniți curios față de opiniile celor din jur.
Succesul vine atunci când te conectezi la înțeleptul din tine și înțelegi faptul că informațiile sunt menite să conducă pentru binele mai mare.

“La sfârșitul zilei, adevărata valoare a cunoașterii este abilitatea de a-i inspira pe ceilalți cu ceea ce nu știu.”

În sezonul Săgetătorului, suntem sfătuiți să dăm frâu liber dorințelor
În sezonul Săgetătorului, suntem sfătuiți să dăm frâu liber dorințelor

Ce suntem sfătuiți să facem în sezonul Săgetătorului

Dacă în sezonul Scorpionului am fost încurajați să privim în profunzime la cele mai adânci emoții, gânduri și umbre ( obsesie, manipulare) acum, prin energia Săgetătorului, suntem ghidați în a da frâu liber dorințelor de a cutreiera teritorii noi de cunoaștere.
Ținând cont de perioada actuală, călătoria o putem parcurge momentan mental sau virtual, având ocazia de a ne dezvolta sau îmbunătăți anumite segmente de viață care ne-au trezit interesul cât timp Soarele a fost în Scorpion.
“ Cel care are un motiv de a trăi poate suporta aproape orice.” Friedrich Nietzsche.