Home » Life & Style » Astrologie, tarot și gândul zilei – 26 Iulie 2021

Astrologie, tarot și gândul zilei – 26 Iulie 2021

Astrolog D. Mădă / 26.07.2021, 09:47
Astrologie, tarot și gândul zilei – 26 Iulie 2021

O vorbă din popor spune că “repetiția este mama învățăturii” așa și azi, acțiunile repetitive ne pot învăța arta răbdării, punându-și amprenta într-un mod pozitiv asupra propriului sine.

Mesajul cărților de tarot pentru 26 Iulie 2021

Mesajul cărților de tarot/oracol pentru ziua de azi vine de la:
💫Card tarot – 8 de Monede

💫Card oracol – “Singurătate” – simbol “Coasa”

8 de Monede ne îndeamnă să dăm dovadă de răbdare și perseverență în orice angajament luat sau pe care vrem să îl demarăm.

Este un card reprezentat de elementul pământ /practicitate, iar cum Venus (relații, plăceri, resurse/valorile de orice natură) a intrat în semnul Fecioarei (22 Iulie – 16 August) este important ca azi să ne (re)împrietenim cu disciplină (mai ales in activitățile zilnice), să ne folosim de o abordare practică pentru a pune în mișcare propriile planuri sau proiecte care ne pot asigura un viitor mai luminos.

Cărți de tarot. 8 de Monede
Cărți de tarot. 8 de Monede

Perseverența și atenția la detalii pot face diferența, asta dacă ne investim timpul și energia inclusiv în acele pasiuni/dorințe și plăceri care ne reprezintă cu adevărat, care ne fac să zâmbim și să strălucim zilnic.

Tot efortul depus acum îl putem cuantifica si într-un viitor mai îndepărtat.

De exemplu dacă vă doriți să participați la un curs de perfecționare, beneficiile aduse se vor reflecta ulterior.

8 de Monede ne subliniază faptul că pentru a avea parte de relații, proiecte sau planuri sustenabile principala resursa este răbdarea și înțelepciunea – testul timpului.

Ce semnifică cardul oracol Coasa

Cardul oracol – “Coasa” întărește ideea că pentru a avea succes indiferent de subiect este util să lăsam trecutul acolo unde îi este locul (nu mai poate fi schimbat).

Ea “seceră” tot ce înseamnă obiceiuri sau credințe limitative/perimate pentru a renaște și a face loc noilor obiective.

Coasa este un simbol al evenimentelor neașteptate făcând echipă bună cu “8 de monede” dacă ne asumăm riscuri calculate.

Mercur (comunicare, gândire) în Rac ne ajută până pe 28 Iulie 2021 (moment când se mută în semnul Leu) să facem “curățenie” în propriul subconștient, să eliminăm animite tipare mentale sau comportamentale din trecut, care acum nu ne mai servesc propriei evoluții.

Card Oracol Singurătate
Card Oracol Singurătate

Îmbunătățirea rutinei zilnice prin practici holistice (meditație) și o alimentație sănătoasă ne pot ajuta să aducem in echilibru energia minte -trup – suflet și astfel propriilor abilități /talente pot prinde aripi în mediul exterior.

Louise Hay spunea că “adevarata prosperitate începe atunci când te simți bine cu tine. Prosperitatea nu este sinonima cu o sumă mare de bani. Ea reprezintă mai degrabă o stare de spirit, o reflectare a ideilor din mintea ta.

Gândul zilei – 26 Iulie 2021

Gândul zilei – “Merit tot ce este mai bun. Accept acum tot ce este mai bun pentru mine.” (L.H.)

Vibrația zilei este 8 – transformare, putere de organizare, maturitate, onestitate și altruism.

8 din punct de vedere astral este guvernat de planeta Saturn (Zeul Timpului), iar zodiile corespondente sunt Scorpion și Capricorn.

  • Element : Pământ
  • Culoare : Indigo
  • Piatră : Onix, Topaz