Home » Life & Style » Astrologie, tarot și gândul zilei – 27 Iulie 2021

Astrologie, tarot și gândul zilei – 27 Iulie 2021

Astrolog D. Mădă / 27.07.2021, 09:31
Astrologie, tarot și gândul zilei – 27 Iulie 2021

Experiențele sau provocarile prin care am trecut de-a lungul vieții ne-au arătat calea către noi la un nivel superior. Asul de Bâte simbolizează noi începuturi, fiind sursă de inspirație și creativitate.

Mesajul cărților de tarot pentru 27 Iulie 2021

Mesajul cărților de tarot/oracol pentru ziua de azi vine de la:

  • Card tarot : Asul de Bâte
  • Card oracol : “Consolare” – simbol “Evantaiul”

Este un card reprezentat de elementul foc (energie/acțiune) motiv pentru care azi suntem invitați să ne onorăm propria originalitate, să aducem în lume propria strălucire, mai ales că Soarele (eul interior/ ego) este la el acasă (domiciliu), în Leu până pe 22 August 2021.

Indiferent de proiecte (fie că sunt de afaceri/carieră sau țin de viața personală) oportunitate de a crește stă în capacitatea noastră de a ne schimba optica, în special aceea de a ne păstra inima sus, deasupra capului (metaforic vorbind).

Cărți de tarot. Asul de Bâte
Cărți de tarot. Asul de Bâte

Asul de Bâte ne spune că este timpul să facem un salt de credință, de autocunoaștere, având încredere că propria tolbă este plină de daruri și talente.

Și cum azi Luna (emoții, subconștient) se afla în semnul Peștilor, vocea interioară (intuiția) devine cel mai bun ghid, iar propriile emoții ne pot ghida procesul creativ (Soarele în Leu). Cei care lucrează în zona de creație (pictură, scris, muzică etc) se simt în elementul lor sau își pot (re)găsi inspirația.

Cardul oracol Consolare. Semnificație

Pentru a le manifesta și aduce mai aproape de ceilalți, cardul oracol “Consolare” (care simbolizează noțiunea de schimbare), ne îndeamnă să privim atent acum în propria viață, să observăm dacă standardele și principiile actuale reflectă propriul sine, sau ele sunt doar “concepte” preluate de-a lungul vieții din dorința de a fi în rândul lumii.

Card Oracol Consolare
Card Oracol Consolare

Când ne cunoaștem cu adevărat prioritățile și nevoile ne este mult mai ușor sa reaprindem dorința de a acționa onest inclusiv pentru binele comunități din care facem parte, descoperind astfel dacă cei cu care ne însoțim mai sunt parte din povestea noastră sau nu.

Louise Hay spunea: “nu există nimeni ca tine. Fii tu însăți. Bucură-te. Cu siguranță, există oameni care au nevoie de ceea ce ai tu de oferit. Tot ce trebuie să faci este să le spui că exiști. Prețuirea de sine deschide multe uși.”

Gândul zilei – 27 iulie 2021

Gândul zilei – “Dacă te simți în stare să faci un lucru apucăte de el. Acțiunea are magie, putere și har”. (Goethe)

Vibrația zilei este 9 – eliberarea vechiului, idealuri înalte, altruism, empatie, depășirea propriilor limite, originalitate

9 din punct de vedere astral este guvernat de către planeta Uranus, iar zodiile corespondente sunt Vărsător și Berbec.

  • Element : Foc
  • Culoare : Alb-violet
  • Piatră : Alexandrit, Ametist