Home » Life & Style » Caracteristicile zodiilor de apă. Ce trăsături au și cu cine sunt compatibile

Caracteristicile zodiilor de apă. Ce trăsături au și cu cine sunt compatibile

Nechifor Ioana / 28.09.2021, 20:22
Caracteristicile zodiilor de apă. Ce trăsături au și cu cine sunt compatibile

Caracteristicile zodiilor de apă. Atunci când vorbim despre zodii care se regăsesc în element de apă, vorbim din start despre cei mai romantici nativi ai zodiacului. Aceștia pun mare preț pe sentimente, emoții și pe relația pe care o formează cu o persoană, obișnuind să se implice profund. Atunci când se îndrăgostesc, se dedică trup și suflet persoanei de lângă ei, fiind familiști convinși. Mai multe informații despre zodiile de apă și compatibilitățile pe care le au, în articolul următor!

Care sunt de fapt zodiile de apă. Caracteristici generale

Din toate cele 12 zodii, doar 3 dintre ele se regăsesc în elementul apă. Nativii care se înscriu în această categorie sunt Racii, Scorpionii și Peștii. Despre nativii ce aparțin acestei categorii se spune că sunt introvertiți, fiind destul de greu să stabilești o relație de comunicare cu ei. Asta pentru că ei obișnuiesc să se interiorizeze și rareori își arată adevăratele sentimente și trăiri.

Ce este important de știut este faptul că le place să își facă prieteni și să fie mereu înconjurați de persoane dragi.

Atunci când stabilesc o legătură cu cineva, se implică profund în acea relație. Pe plan amoros, nativii zodiilor de apă sunt recunoscuți drept romantici incurabili, adevărați familiști. Important este ca persoana de lângă ei să știe cum să discute cu ei, să țină cont de faptul că sentimentele lor sunt unele puternice chiar dacă poate rareori ei vorbesc despre asta.

Ținând cont de trăsăturile pe care le au, zodiile de apă se înțeleg în principiu bine între ele, dar pot face echipă bună și cu semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). O relație cu scântei ar putea să fie între semnele de apă și cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Caracteristicile zodiilor de apă. Ce trăsături au și cu cine sunt compatibile
Zodii de apă

Zodii de apă. Rac, caracteristici generale

Racul, poate cel mai sensibil nativ al zodiacului, este caracterizat de acțiunea Eu simt. Această zodie este guvernată de Lună. Timid, introvertit, acest nativ dezvoltă o empatie mare pentru cei apropiați și nu numai. Practic universul lor îl reprezintă familia.

Se simt cel mai bine atunci când sunt în sânul familiei lor, adoră să fie în liniștea căminului său și să petreacă timp alături de cei dragi.

Racul este romantic, visător, se bucură de o intuiție bună și de un fler dezvoltat în afaceri.

Tânjesc după siguranță, motiv pentru care Racii au nevoie de încredere și de atenție. Pe de altă parte, vorbim despre o zodie pe care te poți baza în orice situație, Racul fiind extrem de atent la nevoile celorlalți.

Zodii de apă. Scorpion, caracteristici generale

Zodia Scorpion este guvernată de planetele Marte și Pluton. Acțiunea care descrie cel mai bine acest semn zodiacal este Eu doresc. Persoana născută în această zodie are o personalitate puternică, este pasională, introvertită și bine determinată.

Se implică profund în relațiile pe care și le formează, iar atunci când se îndrăgostesc cu adevărat pot fi loiali și dedicați persoanei respective.

Sunt guvernați de două planete puternice, ceea ce îi face puternici, ambițioși, luptători, tenace. Nu renunță la scopurile lor și fac tot ce le stă în puteri pentru a depăși obstacolele care le apar în drum.

Pot juca rolul de lider, au dorințe și idealuri mărețe, sunt firi pasionale.

În dragoste, se implică total, ei merg pe principiul totul sau nimic. Se dăruiesc în totalitate, nu umblă cu jumătăți de măsură, au sentimente și trăiri puternice și așteaptă același lucru de la partenerul său. Uneori au tendința de a deveni geloși și posesivi.

Zodii de apă. Pești, caracteristici generale

Cea de-a treia zodie de apă este zodia Pești. O zodie caracterizată de acțiunea Eu cred și guvernată de planeta Neptun. Despre acest semn zodiacal se spune că este cel mai evoluat nativ al zodiacului din punct de vedere spiritual.

Acești nativi posedă o doză de empatie ridicată, obișnuind să se pună în slujba oamenilor și să se încarce adesea cu probleme, suferințe care nu le aparțin, conform informațiilor oferite de site-ul astrocafe.ro.

Sunt visători, au o imaginație și o intuiție bogată. Sunt firi introvertite, cu greu reușesc să-și expună trăirile și sentimentele, ceea ce poate să-i facă ușor neînțeleși în ochii celorlalți.

Se spune că au abilitatea de a vedea adânc în psihicul uman, trăiesc emoțiile cu intensitate și sunt buni ascultători. Fac tot ce le stă în puteri pentru a-i ajuta pe cei care apelează la ajutorul lor.

Pot fi timizi, introvertiți, retrași. Le place să fie în spatele cortinei și nu pe scenă, alegând mai degreabă să creeze în umbră decât să fie în lumina reflectoarelor.

Simbolizează spiritualitatea, iar pentru ei este important să se lase ghidați de intuiție și credință. În dragoste urmăresc să aibă o iubire profundă, romantică. Ei sunt axați pe esență și nu pe ambalaj, suprafață.