Home » Life & Style » Cartea lui Bendeac. Despre ce este, cât costă și ce mărturisiri a făcut juratul iUmor de la Antena 1

Cartea lui Bendeac. Despre ce este, cât costă și ce mărturisiri a făcut juratul iUmor de la Antena 1

Violeta Badea / 26.03.2021, 13:24
Cartea lui Bendeac. Despre ce este, cât costă și ce mărturisiri a făcut juratul iUmor de la Antena 1

Cartea lui Bendeac. Despre ce este, cât costă și ce mărturisiri a făcut juratul iUmor de la Antena 1. Îndrăgitul actor Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri importante din viața sa în cartea „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama”, lansată pe data de 10 decembrie 2020. În acest articol veți afla ce cuprinde aceasta, cât costă, dar și ce mărturisi a făcut juratul de la iUmor.

Cartea lui Bendeac. Despre ce este și cât costă

Mihai Bendeac si mama sa
Mihai Bendeac si mama sa

La sfârșitul anului trecut, Mihai Bendeac a reușit să finalizeze cel mai important proiect al său, o carte autobiografică „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama”. Cine a citit-o deja a aflat cum este actorul dincolo de show-ul de televiziune iUmor, dincolo scena Teatrului de Comedie sau în afara rețelelor sociale, unde îl urmăresc peste 1,4 milioane de fani. 

Actorul a afirmat de nenumărate ori că are probleme cu încrederea, se consideră o persoană singuratică și chiar a recunoscut că a trecut printr-o depresie. Acesta spunea încă din anul 2014 că îți dorește să scrie o carte și cel de la care s-a inspirat a fost bunul său prieten, Codin Maticiuc.

Cea care l-a ajutat în acest demers și i-a fost alături a fost mama sa, fiind și co-autor al biografiei. Cartea cuprinde lucruri intime, mai puțin cunoscute despre viața lui Mihai Bendeac. Trăirile, probleme, traumele, suferințele sunt redate în „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama”, carte tipărită de Editura Bookzone, iar prețul acesteia este de 49 de lei și poate fi achiziționată online sau din librăriile din toata țara.

„Dacă mama nu mi-ar fi dat acel impuls la începutul anului, această carte nu ar fi existat. Asta e cert. Per total, a fost muncă de câteva luni de zile și un efort care, la final, au meritat din plin.”, a scris Mihai Bendeac, pe o rețea de socializare

Ce mărturisiri a făcut juratul iUmor de la Antena 1

Cartea lui Mihai Bendeac
Cartea lui Mihai Bendeac

După lansarea cărții, Mihai Bendeac a dezvăluit că absolut toate încasările pe care le va obține din vânzarea acestei cărți vor merge către spitalele de stat de la noi din țară. Prima vizată a fost secția de oncologie pediatrică a spitalului Fundeni. Astfel, aveți toate motivele ca să o achiziționați, asta dacă nu ați făcut acest lucru deja.

„E o carte care sigur că are zone de emoție, dar sigur că are și niște zone extrem de ireverențioase. Are și zone sau accente poate vulgare pentru unii, în anumite momente. Are și zone, poate, șocante sau derajante pentru alții. Nu mi-aș permite vreodată să mă laud cu vreun fel de calitate scriitoricească, dar singura chestie cu care mă pot lauda și mă pot uita în oglindă și să îmbrățișez chestia asta, este faptul că am scris foarte sincer. Extrem de sincer, iar pentru mine a fost o terapie. Chiar dacă o terapie destul de dură în anumite momente, pentru că au fost vreo două-trei capitole care m-au chinuit foarte mult. Sunt niște traume din trecut pe care nu prea mi-aș fi dorit să le revizitez. Dar am făcut asta și m-am bucurat pînă la urmă.”, a declarat Mihai Bendeac, pentru click.ro.