Home » Life & Style » Ce este aura energetică a corpului uman, în ce culori poate fi reprezentată și ce dezvăluie despre caracterul unei persoane

Ce este aura energetică a corpului uman, în ce culori poate fi reprezentată și ce dezvăluie despre caracterul unei persoane

Nechifor Ioana / 19.11.2021, 17:17
Ce este aura energetică a corpului uman, în ce culori poate fi reprezentată și ce dezvăluie despre caracterul unei persoane

Ce este aura energetică a corpului uman. Aura energetică este de fapt învelișul energetic al unei persoane. Suntem energii vii, drept urmare aura nu face decât să redea culorile care ne reprezintă în funcție de câmpul vibrațional și evoluția spirituală.

Ce este aura energetică. Tot ce ce trebuie să știi

Ce este aura energetică? Este practic învelișul energetic al unui individ, care redă date importante despre acea persoană, despre caracterul și emoțiile sale, dar și despre destinul său. Are în vedere principalele atribute acelei persoane.

Deși s-ar crede că doar clarvăzătorii pot vedea această aură, adevărul este că totul stă în puterea de concentrare a fiecăruia dintre noi pentru a o putea descoperi.

Aura energetică și culorile ei
Aura energetică și culorile ei

Cu alte cuvinte, aura energetică reprezintă o interpretare a propriei realități. Cu cât suntem mai conștienți de ea, cu cât putem gestiona mai bine relația cu sinele nostru, relațiile cu ceilalți, dar și drumul nostru în viață.

Cum este reprezentată aura energetică

Este important de știut faptul că aura energetică a corpului uman se dezvoltă încă din viața intrauterină, în jurul fătului. În momentul nașterii, culorile sunt strălucitoare, însă ele se pot modifica pe parcursul evoluției individului.

În caz de boală, stres, gânduri negative, traumele trăite, aura se strânge în jurul corpului. Atunci când vorbim despre situații favorabile, ea se extinde.

Prin prisma culorilor, în care este redată aura, se pot afla o mulțime de informații despre caracterul și destinul unei persoane.

Un lucru esențial de știut este faptul că, atunci când aura energetică este reprezentată de culori pastelate, ea întruchipează un suflet deschis, sincer, un caracter oneste și integru.

Aura energetică și semnificația culorilor

În principiu culorile identificate în aura energetică sunt cele similare curcubeului, cele din spectrul ROGVAIV. La acestea se adaugă alte două, rozul și auriul.
Găsiți mai jos culorile și simbolistica lor. După cum veți putea observa, în rândurile următoare, acestea redau trăsături cheie ale unui individ.

  • Alb – caracter drept, onest, integru;
  • Verde  – persoană cu capacități vindecătoare:
  • Roz – iubire, dăruire, forță și putere;
  • Auriu – creativitate, compasiune, compasiune, noroc, iubire pură;
  • Roșu – pasiune, voință, putere. Poate reprezenta și furie;
  • Galben – încredere de sine, optimism;
  • Portocaliu – creativitate, libertate;
  • Albastru – intuiție dezvoltată, echilibru, liniște;
  • Indigo – spiritualitate, purificare, înțelepciune;
  • Violet – îndrăzneț, religios.

Ce influențează și cum poți întări aura energetică

Este necesar să știi că un rol major asupra aurei energetice îl reprezintă câmpul mental. Mai exact, ceea ce gândim reușește să ne coloreze aura și să arate caracteristici esențiale ale personalității noastre.

Stresul, situațiile care ne epuizează psihic și emoțional, traumele prin care putem să trecem de-a lungul vieții, agitația, nervozitatea, gândurile negative, sentimente de ură și furie, invidie și gelozie, toate acestea sunt lucruri care nu fac decât să ne scadă din vibrația energetică. â

Atunci când o aură este slăbită, se observă o schimbare în culoarea câmpului energetic. Scade din strălucire, devine mată și palidă. O aură slăbită poate duce la dezechilibre în corp, la anumite blocaje.

Întrebarea este ce ne ridică aura energetică și cum putem să știm că suntem la un câmp vibrațional optim? Este foarte simplu. Ceea ce gândim ne trasează practic direcția în viață.

Optimismul, gândirea pozitivă, gândurile bune, empatia, iubirea, sinceritatea, iertarea, toate acestea întăresc aura energetică. În plus, meditațiile, terapii de yoga, reiki, sportul, mișcarea în aer liber, muzica, afirmațiile pozitive, acestea sunt alte câteva lucruri care aduc un plus și ridică aura energetică.

Ce se întâmplă atunci când aura energetică este ridicată

Atunci când ai un câmp energetic ridicat, efectele pe care le vei cunoaște sunt absolut uimitoare. În primul rând, te bucuri de o stare de bine, ești o companie plăcută pentru ceilalți, reușești să dobândești o claritatea mai mare și, de ce nu, să ai o evoluție spirituală dezvoltată.

Reușești să atragi în jurul tău persoane care sunt pe aceeași frecvență energetică, poți să identifici mai bine și să creezi oportunități exterioare, să atragi banii și succesul. Pe scurt, viața ți se schimbă în bine.

Cum îți poți citi aura

O persoană a cărei evoluție spirituală este una dezvoltată reușește să recunoască aura celor din jur.

O metodă simplă prin care îți poți citi aura constă în următorul procedeu. Ai nevoie de o coală albă de hârtie, pe care s-o așezi în cameră la lumina naturală. Nu trebuie să fie în apropierea soarelui sau a becurilor.

Pe coala respectivă așază degetele răsfirate și încearcă să te concentrezi asupra lor. În câteva minute poți observa cum apare un contur diafan în anumite nuanțe.

Dacă nu reușești să observi culorile din prima, nu este cazul să te descurajezi. Poți repeta tehnica, iar tot secretul este să te focusezi cât mai bine.