Home » Life & Style » Ce fac și cum arată acum membrii trupei Animal X. Doar Șerban Copoț a ales o carieră în televiziune

Ce fac și cum arată acum membrii trupei Animal X. Doar Șerban Copoț a ales o carieră în televiziune

Voicu Costin / 13.02.2022, 07:58

Celebră în anii 2000, trupa Animal X, compusă din Hienă, Șopârlă și Vierme, a avut parte de un succes răunător. Formația s-a destrămat ulterior, iar cei trei membri au luat-o pe drumuri separate. Chiar dacă au ales să se despartă, Șerban Copoț a decis să își construiască o carieră în televiziune, iar în ultimul timp a fost implicat în diverse proiecte de la Antena 1. Dar haideți să vedem ce fac și ceilalți membrii ai trupei Animal X!

Perioada de glorie a trupei Animal X

La începutul anilor 2000, trei tineri reușeau să formeze o trupă și să adune într-un scurt timp un număr mare de fani. Stilul lor vestimentar, look-ul, genul de muzică pe care îl abordau, toate aceste ingrediente reușeau să aducă succesul trupei Animal X.

Membrii și-au ales și porecle în ton cu numele grupului. Şerban Miron Copoţ aka „Hienă”, Alexandru Sebastian Salaman aka „Șopârlă” şi Laurenţiu Mihai Penca aka „Vierme” reușeau să uimească și să bifeze concert după concert. Tipii ăia cu piese nebune, păr colorat, haine largi și mișcări de breakdance erau favoriții puştanilor din acea vreme.

Trupa s-a destrămat în anul 2010, atunci când Sebastian Salaman aka „Șopârlă” a decis să părăsească formația și să-și dedice timpul unui proiect solo. În anul 2013, formația se desființează.

Ce mai fac, în prezent, membrii trupei Animal X

După 9 ani de la destrămarea trupei celebre, membrii au reușit să își construiască propria carieră. Dintre toți, Șerban Copoț a rămas în lumina reflectoarelor. Acesta a participat la „Dansez pentru ține”, de la Pro TV, mai apoi la diverse show-uri tv ale Antenei 1, printre care amintim participarea la Asia Express, a fost prezentator Next Star, coprezentator la „iUmor”, iar acum este prezentator al emisiunii Stand-up Revolution.

Laurenţiu Mihai Penca aka „Vierme” nu mai are nicio treabă cu muzica. Acesta se ocupă de o companie de design și amenajări interioare, dar și de un brand care lucrează în zona de confecții metalice. Acum ceva timp, la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, artistul a explicat totul despre destrămarea trupei „Animal X”.

„Fiecare a plecat într-o direcție. Dar s-a întâmplat natural. N-am zis gata, aici s-a oprit Animal X. Drept dovadă, ne mai întâlnim, discutăm, uneori mai și cântăm. Deci nu s-a întrerupt. Există posibilitatea să ne revedem în studio și să recalibrăm piesele care există și nu sunt scoase pe piață. Perioada în care cântam, a fost o perioadă frumoasă, dar învolburată și agitată. Senzația de scenă, dar mai ales energia care se transmitea de către public a fost ceva aparte și este greu de descris, trebuie să o simți, dar cred că asta îmi lipsește cel mai mult”, a declarat „Vierme” în timpul show-ului de televiziune.

Așadar, fanii trupei pot spera ca piese celebre precum: „Pentru ea”, „N-am crezut”, Să pot ierta”, „Mai mult că oricând”, „Nisip purtat de vânt” sau „Băieți derbedei” se pot auzi din nou pe scenele din România.

Alexandru Salaman, poreclit „Șopârlă” și soția sa, Monica, au decis la sfârșitul lui 2021 să pună punct căsniciei de șase ani. Ei au ales să se despartă pe cale amiabilă, fără scandal, iar anunțul despărțirii a fost făcut public pe rețelele sociale.

„După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit.

Șerban Copoţ are o nouă emisiune

Din 16 februarie 2022, în fiecare miercuri, de la 21:30, la Antena 1, va începe prima emisiune televizată de stand-up. Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt cei patru jurați responsabili să găsească următorul nume mare din istoria stand-upului.

Șerban Copoț și Ilona Brezoianu vor fi alături de concurenți în culisele emisiunii Stand-up Revolution.

„Atmosfera este una extraordinară în culisele Stand-up Revolution, s-a râs foarte mult la filmări. Emisiunea asta, spre deosebire de alte emisiuni de umor, se bazează doar pe fenomenul de stand-up. A fost o reală plăcere să descopăr, alături de jurați, oameni foarte talentați care au debutat aici. Se vor produce mari surprize și publicul va putea vedea asta, încă din primul episod. Avem oameni care nu sunt de naționalitate română și performează extraordinar de bine, dar și oameni care au mai încercat sau care încearcă pentru prima dată să facă stand-up în cadrul emisiunii. La ora actuală, acest show mi se pare cea mai bună metodă de relaxare. Umorul românesc are atâtea valențe încât merită urmărit”, a declarat prezentatorul.

Emisiunea va fi difuzată imediat după ediţia specială iRoast, de la 20:30, la Antena 1, în care cel de-al patrulea jurat iUmor al săptămânii precedente va avea parte de tratamentul special al show-ului.