Home » Când, unde, cum » Cine este Ilona Brezoianu, noua prezentatoare de la iUmor, și în ce emisiuni a mai apărut la Antena 1

Cine este Ilona Brezoianu, noua prezentatoare de la iUmor, și în ce emisiuni a mai apărut la Antena 1

Cojocaru Cristian / 09.02.2022, 17:19
Cine este Ilona Brezoianu, noua prezentatoare de la iUmor, și în ce emisiuni a mai apărut la Antena 1

Nu mai este mult până când începe sezonul cu numărul 12 „iUmor”, unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din România, iar emisiunea vine cu noutăți și în culise. Mai exact, Ilona Brezoianu va prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț și Dan Badea, pe tot parcursul acestui sezon. Află în continuare, cine este Ilona Brezoianu și în ce emisiuni de la Antena 1 a mai apărut noua prezentatoare „iUmor”.

Cine este Ilona Brezoianu, noua prezentatoare de la iUmor

Pentru cei care nu știu, Ilona Brezoianu este actriță de teatru și film din România. Ea și-a început cariera în actorie chiar după terminarea liceului, când a devenit studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. Ei bine, din acel moment artista s-a îndrăgostit iremediabil de ceea ce face. Ba chiar mai mult de atât, Ilona a jucat chiar și în 12 piese de teatru deodată, conform a1.ro.

Pe lângă actorie, se pare că Ilona îndrăgește dansul și chitara, pasiunea pentru artă fiindu-i insuflată de mama sa. În cadrul unui interviu, actrița mărturisea că a făcut 4 ani de chitară, iar debutul său pe scenă a fost în muzică, nu în actorie.

Primul său rol la teatru a fost în spectacolul „Două loturi”, iar de atunci Ilona a jucat la Teatrul de Comedie, Teatrul Național, Teatrul Avangardia, Teatrul Metropolis, Teatrelli și Green Hours. De-a lungul carierei sale, ea a avut roluri importante atât în comedii, cât și drame, potrivit sursei citate.

În ce emisiuni de la Antena 1 a mai apărut Ilona Brezoianu

Ilona și-a dorit să ajungă actriță după ce a vizionat mai multe piese de teatru în Giurgiu, orașul său natal, după cum mărturisea chiar ea într-un interviu pentru republica.ro. De-a lungul anilor, Ilona a apărut de mai multe ori la Antena 1. Ba chiar mai mult de atât, ea a apărut ca și invitat la „iUmor”.

De asemenea, ea a fost prezentatoare la emisiunea „X Factor” și a apărut în serialul de comedia „Magalița”, de la Antena 1, jucând rolul lui Flori. De asemenea, Ilona a mai apărut pe micile ecrane și la emisiunea „Neatza de weekend”.

Cine este Ilona Brezoianu
Cine este Ilona Brezoianu, noua prezentatoare de la iUmor

Din 11 februarie începe sezonul 12 iUmor

Mulți dintre telespectatorii români așteaptă cu nerăbdare sezonul cu numărul 12 al emisiunii „iUmor”, care va avea debutul pe 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1. Dan Badea, unul dintre prezentatorii show-ului, a fost nevoit să intre în carantină în vacanța exotică în care se afla alături de soție. Deoarece filmările pentru emisiune urmau să înceapă, Ilona Brezoianu a răspuns invitației de a prezenta „iUmor”, alături de Șerban Copoț.

Cum era și de așteptat, Ilona Brezoianu s-a integrat foarte bine în echipa „iUmor”, așa că ea va fi alături de Dan Badea, Șerban Copoț și cei patru jurați ai emisiunii  pe tot parcursul celui de-al 12-lea sezon, care se anunța unul neașteptat.

Spre deosebire de sezoanele de până acum, când la masa juraților stăteau doar Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, în acest sezon apare și un al patrulea jurat. Acesta va fi o surpriză atât pentru telespectatori, cât și pentru ceilalți jurați, care vor afla în fiecare ediție a emisiunii cine le va fi coleg în ziua respectivă.