Home » Life & Style » Timp liber » Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021, și ce relație are de fapt cu Loredana Groza

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021, și ce relație are de fapt cu Loredana Groza

Manolică Anca / 14.01.2022, 15:10

Emoțiile și adrenalina au ajuns la cote maxime pentru concurenții finaliști, dar și pentru cei patru jurați. Momentele spectaculoase și interpretările excepționale au încântat pe toată lumea și iată că X Factor 2021 de la Antena 1 și-a ales câștigătorul sezonului cu numărul zece. A fost o finală memorabilă, dar Nick Casciaro a fost cel care a plecat acasă cu trofeul X Factor 2021 și un premiu consistent.

S-a ales câștigătorul X Factor 2021

Pe scena X Factor 2021 au urcat, încă de la primele ediții ale sezonului 10, voci foarte bune. Dar, în marea finală au ajuns doar cele mai spectaculoase, care au trecut de o mulțime de etape. Jurații Florin Ristei, Delia, Loredana și Ștefan Bănică Jr. i-au ales pe cei alături de care au considerat că pot câștiga finala.

Marea finală X Factor 2021 a debutat cu un moment absolut excepțional. Finaliștii au cântat piesele „Hold on I’m coming”, de la Sam and Dave, și „Respect” de la Aretha Franklin. Show-ul muzical de la Antena 1 a debutat cu băieții: Majii, Nick Casiaro și Andrei Duțu, după care au urcat pe scenă și fetele: Bryana Holingher, Ioana Sihota și Oma Jali. Au făcut furori cu vocile lor încă de la începutul finalei X Factor 2021.

Jurații X Factor România
Jurații X Factor România

Nick Casciaro a câștigat X Factor 2021

Cel de-al 10-lea sezon al show-ul muzical de la Antena 1 și-a ales marele câștigător joi seară. Nick Casciaro a demonstrat că are factorul X în sânge, astfel că el a fos ales câștigătorul X Factor 2021. Italianul de 31 de ani a făcut parte din echipa Loredanei Groza. La finalul, publicul a avut ultimul cuvând și a decis cine va pleca acasă cu marele premiu. Nick Casciaro a primit cele mai multe voturi, fiind câștigătorul trofeului X Factor dar și a celor 50.000 de euro.

 „Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine X Factor este o renaștere”, a declarat Nick Casciaro, cel de-al zecelea câștigător X Factor România.

Concurentul Loredanei a avut trei momente excepționale în finala X Factor, sezon 10. El a reușit să îi impresioneze pe toți oamenii de acasă cu talentul său și a transmis emoție pură. Nick Casciaro și Loredana au interpretat împreună melodia „The Time of My Life” și au pus în scenă celebra coregrafie a peliculei Dirty Dancing.

„A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc”, a spus Delia.

Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomaji sunt cei patru finaliști care au luptat pentru titlul de câștigător și marele premiu în valoare de 50.000 de euro, în marea finală X Factor 2021. Alături de ei au urcat pe scenă și invitații lor speciali, care au oferit momente de neuitat telespectatorilor.

Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021
Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021

Cine este Nick Casciaro, marele câștigător X Factor de la Antena 1

În vârstă de 31 de ani, Nick Casciaro a făcut senzație încă de la prima sa apariție pe scena X Factor, sezonul 10. A uimit pe toată lumea cu talentul tău, dar și cu apariția sa răvășitoare. Originar din Italia, tânărul a povestit că a practicat sport încă de mic: fotbal, rugby și patinaj pe gheață sau pe role. Se consideră o fire atletică, care iubește mult și muzica.

Atunci când s-a înscris la X Factor 2021, unica piesă în română pe care o știa era „Dragostea din tei”, dar acest detaliu nu l-a împiedicat să devină  X Factorul României. Este un luptător și a demonstrat asta pe scenă, dar și în viața de zi cu zi. Vreme de șapte ani, Nick nu a putut cânta din cauza unui accident de maşină, dar ambiția l-a făcut să urce din nou pe scenă. Și, iată, a câștigat X Factor, sezon 10 de la Antena 1.

Ce relație există de fapt între Nick Casciaro și Loredana Groza. „Ne iubim reciproc“

În ultimele săptămâni, în mediul online și în presă au circulat numeroase zvonuri conform cărora Loredana Groza (51 de ani) și Nick Casciaro (31 de ani) ar fi împreună. Cei doi au petrecut împreună atât de Crăciun, cât și de ziua de naștere a artistului, organizatoarea fiind chiar jurata X Factor. De asemenea, cei doi au fost chiar și la munte, italianul mărturisind că, fiind singur acasă, s-a bucurat de invitația cântăreței.

Imaginile apărute cu ei în spațiul public au ridicat multe semne de întrebare, mai ales că cei doi au fost surprinși dansând senzual și sorbindu-se din priviri într-un restaurant de fițe din Capitală. Așadar, blondina și câștigătorul sezonului 10 X Factor au decis să facă lumină în ceea ce privește relația care îi leagă.

„El este Capricorn, este la două zile după fratele meu și cu câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de capricorni, așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick.

Când am auzit i-am zis că facem party, torturi. Sper că te-ai simțit bine, nu?! Oricum nu se aștepta să-și facă ziua în România, așa a fost să fie. Toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Faptul că el a rămas în România, că a fost home alone de Crăciun”, a ținut să precizeze Loredana.

Nick Casciaro și Loredana Groza
Nick Casciaro și Loredana Groza

Chimia dintre cei doi a pus pe gânduri pe multe lume, care a început să suspecteze că cei doi ar avea o idilă. Nick a negat aceste zvonuri, spunând că se se amuză tare cu Loredana pe seama acestor „bârfe”.

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK”, a transmis Nick Casciaro.

Reamintim că Loredana Groza este căsătorită cu celebrul producător de film și televiziune, Andrei Boncea. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au împreună o fiică de 23 de ani, pe Elena Boncea.