Home » Life & Style » Timp liber » iUmor 2021. Cine este câștigătorul sezonului 11 al emisiunii de la Antena 1 și câți bani a primit

iUmor 2021. Cine este câștigătorul sezonului 11 al emisiunii de la Antena 1 și câți bani a primit

Manolică Anca / 27.12.2021, 13:30
iUmor 2021. Cine este câștigătorul sezonului 11 al emisiunii de la Antena 1 și câți bani a primit

iUmor 2021 și-a aflat câștigătorul, într-o ediție spectaculoasă, plină de surprize. Marele câștigător ce a pus mâna pe marele premiu în valoare de 20.000 de euro nici măcar nu se aștepta. 11 concurenți au venit în fața juriului cu momente inedite, demonstrând că pot și merită să câștige finala. Dar numai unul a convins telespectatorii. Află cine este.

iUmor 2021 și-a ales câștigătorul în a doua zi de Crăciun

În seara de 26 decembrie, la Antena 1, s-a aflat câștigătorul iUmor 2021, sezonul 11. Stevo Joslin, Kiara Firan, Zamfir Silaghi și Virgil Ciulin au fost cei patru concurenți care au intrat la votul publicului și care au reușit să îi impresioneze pe jurați. Dar numai unul a ieșit învingător.

În marea finală de duminică seară, în urma votului telespectatorilor, Virgil Ciulin a fost desemnat câștigătorul sezonului 11. Acesta i-a uimit încă o dată pe jurați și telespectatori cu glumele lui, cu talentul și spontaneitatea, la finalul ediției fiindu-i înmânate trofeul iUmor și cecul în valoare de 20.000 de euro.

Virgil Ciulin, câștigătorul iUmor 2021, sezonul 11
Virgil Ciulin, câștigătorul iUmor 2021, sezonul 11

Numărul său de stand-up a iscat ceva discuții la masa juriului

Originar din Vaslui, Virgil Ciulin este creatorul seriei de video-uri „Istoria cu Virgil”. Acesta a devenit și mai cunoscut acum, odată cu câștigarea ultimului sezon iUmor 2021. Numărul său, însă, a creat ceva discuții la masa juraților. „Ai o imaginație bună, dar nu ai găsit soluția de a colecta și organiza informația încât să o returnezi bine!”, a spus Cheloo.

La polul opus acestor percepții și idei ale lui se află Mihai Bendeac și Delia. „Ai demonstrat că poți să devii un stand-uper foarte bun”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului, declarându-se fanul său. Delia a încercat să intre în profunzimea momentului analizând o altă perspectivă: „Doar un tip atât de empatic și sensibil poate forța nota atât de mult încât să nu aibă remușcări. Ai fost foarte bun în seara asta!”.

Chiar dacă în primă instanță Cheloo a dat dislike spunând că: „Acest număr intră în categoria nereușite de succes!”, Mihai Bendeac i-a luat rapid apărarea concurentului motivandu-și opinia și votul: „Stând pe acest scaun trebuie să văd potențial, iar aici este vorba despre el. În acest context ai greșit. Te rog schimbă-ți votul!”. La discuția dintre cei doi jurați s-a alăturat și Delia care a ajutat la clarificarea situației.

Într-un final, Virgil Ciulin a primit toate cele 3 like-uri, ajungând astfel la votul publicului alături de Kiara Firan, Stevo Joslin și Zamfir Silaghi. Toți au primit trei voturi din partea juraților. Dar, la final, publicul a fost cel care a decis, prin SMS. Așadar, Virgil Ciulin a fost cel care a câștigat simpatia telespectatorilor, plecând acasă cu trofeul și cecul de 20.000 de euro.

„Nu mă așteptam, sincer. Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care m-ați votat, care m-ați susținut și sper să ne vedem în anii următori la spectacol de stand-up oriunde în țară. Mulțumesc foarte mult”, a spus Virgil, la final.

Urmărește în video de mai jos momentul din finală pe care l-a avut câștigătorul iUmor 2021, Virgil Ciulin, la Antena 1.