Home » Life & Style » Ce face și cum arată Raluca Lăzăruț, la 7 de ani de când a părăsit România. S-a reprofilat, în SUA. FOTO

Ce face și cum arată Raluca Lăzăruț, la 7 de ani de când a părăsit România. S-a reprofilat, în SUA. FOTO

Violeta Badea / 25.05.2021, 16:13

Ce face și cum arată Raluca Lăzăruț, la 7 de ani de când a părăsit România. Raluca Lăzăruț a părăsit România în urmă cu 7 ani și s-a stabilit definitiv în America. Deși se bucura de succes, fosta prezentatoare TV a preferat să renunțe la tot și să-și urmeze iubirea peste Ocean. Care este viața ei acum vom afla din materialul următor.

Ce face și cum arată Raluca Lăzăruț, la 7 de ani de când a părăsit România

Raluca Lăzăruț, în vârstă de 38 de ani, a părăsit în urmă cu șapte ani România și s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Horațiu Boeriu. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2016, iar nașii lor au fost Adelina și Cristi Chivu. Horațiu Boeriu este un cunoscut om de afaceri român, dar stabilit în America. Deși își construise un nume și devenise o prezentatoare de succes, Raluca Lăzăruț a pus iubirea pe primul loc și a renunțat la tot.

Vedeta nu regretă deloc decizia pe care a luat-o și se simte o persoană împlinită din toate punctele de vedere. Anul trecut, vedeta a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Gemma. Raluca Lăzăruț a ținut sarcina ascunsă și nimeni nu a știut că a devenit mamă. Fosta prezentatoare a surprins pe toată lumea după ce a publicat prima imagine pe un cont de socializare.

„În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!”, a scris Raluca Lăzăruț pe Instagram în luna mai a anului trecut.

Raluca Lazarut a tinut sarcina ascunsa
Raluca Lazarut a tinut sarcina ascunsa

S-a reprofilat, în SUA

Raluca Lăzăruț a trecut de la pupitrul de știri la actorie. Vedeta a povestit pentru revista VIVA! despre schimbările prin care a trecut de când se află în SUA. Fosta prezentatoare spunea că nu a fost tentată să continuie în televiziune, ci a preferat să aplice la una dintre cele mai vechi și prestigioase agenții de talente din Illinois pe baza CV-ului și a întreg portofoliului din România.

Vedeta a povestit că s-a luptat foarte mult până a început să lucreze și până și-a creat un CV video, necesar ca să poată trece la pasul următor. De asemenea, Raluca Lăzăruț a urmat o școală de actorie pe programul Meisner, și un curs intensiv cu o actriță foarte cunoscută în industrie, Brenda Pickleman. În final, fosta prezentatoare a trecut de proba pentru branșa de actorie a agenției și a început să fie trimisă la audiții pentru reclame TV, pentru seriale care se filmează în Chicago și să înregistreze proiecte de voice over unde se cereau actori cu accent.

„Acum merg la probe pentru proiecte în calitate de actor, indiferent că e reclamă, rol într-un serial sau print, și e total diferit decât era la început. Mulțimea de la audiții e formată acum din actori cu proiecte mari, cu piese de teatru la activ, cu musicaluri, cu roluri în serialele de pe Amazon, Netflix, Hulu. E o industrie tare faină, odată intrată nu mai vrei să faci altceva.”, a povestit Raluca Lăzăruț.