Home » Life & Style » Ce flori să oferi de 1 Martie. 6 sfaturi și recomandări prețioase care te ajută să faci alegerea perfectă

Ce flori să oferi de 1 Martie. 6 sfaturi și recomandări prețioase care te ajută să faci alegerea perfectă

Manolică Anca / 28.02.2022, 16:36
Ce flori să oferi de 1 Martie. 6 sfaturi și recomandări prețioase care te ajută să faci alegerea perfectă

Un buchet de flori oferit în luna martie va fi un cadou frumos pentru orice femeie. Cu toate acestea, nu ar trebui să cumpărat imediat primul buchet care apare în cale. Fiecare bărbat care se respectă caută un buchet special care să aducă bucurie persoanei iubite, să ajute la exprimarea admirației și recunoștinței și să creeze o dispoziție minunată.

Ce flori să oferi de 1 Martie

Primăvara este perioada perfectă pentru flori, deoarece acestea încep să apară din nou după somnul de iarnă. Iar florile proaspete oferite la început de martie sunt considerate de mult timp un cadou care impresionează majoritatea femeilor.

Ele sunt adesea o ocazie ideală pentru admiratorii și fanii timizi de a vorbi despre sentimentele lor, dar și a soților de a-și arăta dragostea și aprecierea față de jumătatea lor. Așadar, pentru a sărbători cum se cuvine această perioadă magică a anului și pentru a întâmpina primăvara în cel mai bun mod cu putință, am pregătit pentru tine câteva sfaturi despre ce flori deosebite îi poți oferi unei femei speciale din viața ta.

  • Lalele

Probabil că nu există o floare mai emblematică pentru primăvară decât superba lalea. Aceste flori surprind întotdeauna prin coloritul lor deosebit și cu diferite semnificații, fiind asociate cu dragostea perfectă. Lalelele mov transmit loialitate, lalelele albe transmit un mesaj de iertare, iar lalelele galbene transmit un mesaj de bucurie. Un buchet frumos de lalele o va impresiona cu siguranță, sunt flori frumoase și izbitoare, care cu greu trec neobservate.

  • Crini

Crinii aromatici sau crinii care în epoca faraonică reprezentau puterea divină, în Grecia antică frumusețea, iar astăzi, ca și în Evul Mediu, reprezintă inocența și puritatea sentimentelor, sunt ideali pentru mame, deoarece simbolizează acel amestec perfect de forță, perseverență și onestitate pe care acestea îl adăpostesc în interior.

Buchet de crini
Buchet de crini

Crinii albi combinați cu flori galbene strălucitoare vor exprima bucuria și fericirea pe care o simți pentru că o ai în viața ta, vor arăta toată admirația și loialitatea pe care o simțiți pentru ea.

  • Gerbere

Una dintre cele mai populare flori din zilele noastre, cu ajutorul cărora putem celebra o prietenie sinceră. Gerberile portocalii sunt asociate cu satisfacția pentru victoriile și obiectivele atinse în toate aspectele vieții, cele roșii cu dorința de succes și perseverență în lumea muncii, cele albe transmit liniște și puritate a sentimentelor, iar cu cele turcoaz ne putem exprima dorința de înnoire și putere spre viitor, spre realizarea tuturor viselor și dorințelor pe care fiecare femeie cu inteligența și puterea ei interioară le realizează.

  • Narcise

Prezente doar pentru o perioadă scurtă de timp la începutul primăverii, ele un adevărat deliciu pentru ochi. Narcisele sunt un cadou fantastic de oferit în această perioadă a anului și, fiindcă simbolizează, de asemenea, o mare apreciere pentru persoana căreia îi sunt oferite, vor fi primite cu un mare zâmbet.

  • Iasomie

Jasmine înseamnă dar de la Dumnezeu și este un nume care se potrivește foarte bine. Aceste flori foarte frumoase și parfumate sunt rezistente și ideale pentru cadoul de primăvară. Iasomia provine din locuri calde, tropicale, dar a fost crescută și înmulțită în așa fel încât să o poți găsi în orice perioadă a anului. Încorporează această floare încântătoare și parfumată în buchetul tău.

Iasomia va face ca buchetul de flori să fie frumos mirositor
Iasomia va face ca buchetul de flori să fie frumos mirositor
  • Trandafiri

Nu există nicio îndoială că trandafirii sunt una dintre cele mai populare flori. Dacă ai crezut că au legătură doar cu dragostea, seducția, te înșeli, deoarece au mai multe semnificații. Practic, culorile trandafirilor exprimă emoții diferite: trandafirii roz înseamnă prietenie; trandafirii galbeni, bucurie sau fericire; trandafirii albi, puritate; trandafirii portocalii, fascinație. După cum poți vedea, diferitele culori ale trandafirilor ar putea face aluzie la cea mai caracteristică trăsătură a primăverii: curcubeul.