Home » Life & Style » Ce înseamnă palindrom și de ce este specială o zi palindrom. Este unică în istoria omenirii

Ce înseamnă palindrom și de ce este specială o zi palindrom. Este unică în istoria omenirii

Manolică Anca / 22.02.2022, 11:29
Ce înseamnă palindrom și de ce este specială o zi palindrom. Este unică în istoria omenirii

Zi unică în istoria omenirii! Pasionaţii de numerologie, astrologie şi cei care caută semnificaţie în orice secvență numerică au un mare „festin” pe data de 22 februarie, respectiv data de 22.02.2022. Află ce se întâmplă de fapt în această zi. Ce înseamnă palindrom și de ce este o zi atât de specială în Univers. Ce spun numerologii.

Ce înseamnă palindrom 

Ziua de marți, 22 februarie 2022, este considerată de numerologi una deosebită, cu o semnificație aparte, unică în istoria omenirii. Este o zi palindrom care apare o dată la 180 de ani. Dar hai să vedem, mai întâi, ce este un palindrom. Potrivit definiției din DEX, un palindrom este „un grup de cuvinte sau cuvânt care poate fi citit de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga fără să-și piardă sensul”.

Așadar, data de 22.02.2022 nu aduce ghinion, ci din contră. Numerologii spun că trebuie să fim foarte atenți la această zi, pentru că tot ceea ce transmitem în Univers se întoarce la noi. Așadar, dacă transmitem ce trebuie în Univers, dorințele ni se vor îndeplini cu siguranță.

Ziua de 22.02.2022, un portal energetic imens

Numărul 2222 este combinația perfectă de energii pozitive existente în numerele 2, 22 și 222. Este un simbol al norocului care ne ajută să ajungem la o stare de echilibru erfect. Ziua de 22 februarie este considerată a avea o încărcătură energetică foarte mare și este bună pentru a analiza toate aspectele din viața noastră, pentru a ne pune gândurile în ordine și a înțelege care sunt dorințele noastre pentru viitor.

Conform numerologilor, data de 22.02.2022 este foarte importantă în viața noastră. Comportamentul pe care îl avem în această zi ne va ghida viitorul. De aceea, este foarte important să ne punem pe hârtie visele și dorințele, pentru ca acestea să devină realitate. Orice este posibl în aceast zi!

22.02.2022, o zi magică în Univers
22.02.2022, o zi magică în Univers

Totodată, numerologii spun că 22.02.2022 este cea mai romantică zi din an. Numărul doi este atât simbolul perechii, cât și al echilibrului, dualității, armoniei.

Ce trebuie să facem în această zi pentru a ne merge bine

Pentru a ne manifesta gândurile în Univers, ideal ar fi să ne setăm cronometrul și, vreme de 22 de minute, să scriem pe o hârtie planurile și dorințele pe care le avem. Urmând ca, la ora 02:22 sau 22:22, să facem o meditație în care să vizualizăm toate dorințele ca fiind deja împlinite. În acest fel se deschide calea lor spre a deveni realitate.

În această zi este important să nu fim certați cu nimeni, mai ales cu persoanele dragi și rude. Fluxul de energie este extrem de puternic în zilele de palindrom încât se spune că se poate schimba umanitatea. De aceea, pentru a ne merge bine, trebuie să fim calmi, buni, iertători și iubitori.

În minutul de aur 22:22 se spune că se deschide vectorul universal. Atunci se atinge cel mai profund Legea Atracției Universale. Pune-ți dorințe la această oră și vei vedea cum totul se va schimba în bine în viața ta!