Home » Life & Style » Ce intervenții estetice are Dorian Popa. Artistul a recunoscut că a investit mult în transformarea lui. FOTO

Ce intervenții estetice are Dorian Popa. Artistul a recunoscut că a investit mult în transformarea lui. FOTO

Voicu Costin / 09.01.2022, 07:16

Vedetele din ziua de azi investesc foarte mulți bani în imaginea lor. Pentru că imaginea vinde în cele mai multe din cazuri, artiștii se ocupă de aspectul fizic, ajungând să investească sume colosale pentru diverse îmbunătățiri fizice, dantură, imperfecțiuni ale pielii, implanturi de păr sau alte transformări radicale. Dorian Popa a recunoscut că a investit și el o sumă importantă de bani pentru a-și schimba look-ul. Ce intervenții estetice a făcut aflăm imediat!

Imaginea artiștilor costă bani mulți

Unul dintre cei mai urmăriți youtuberi din România a investit foarte mulți bani în imaginea lui. Cum am spus și mai sus, vedetele investesc foarte mulți bani pentru a-și îmbunătăți look-ul.  Multe dintre ele reprezintă și imaginea unor branduri celebre din țară.

Banii investiți de acesta se pot vedea cu ochiul liber. Spre exemplu, Dorian Popa a făcut implant de păr, și-a pus fațete dentare, operație la nas, acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului, inclusiv contur pentru mandibulă.

Pe lângă intervențiile estetice, Dorian Popa se ocupă și de aspectul fizic privind corpul său de invidiat. Artistul merge foarte mult la sală și se antrenează zilnic făcând o pasiune din fitness.

Intervențiile estetice ale lui Dorian Popa au costat peste 50.000 de euro

Două implanturi de păr și de barbă și-a făcut artistul începând cu anul 2016, ultimul fiind în 2020. Prima dată și-a implantat 4.000 de grefe de păr, iar operația a durat aproximativ 7 ore. Intervenția din 2020 a durat doar 4 ore.

„Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic… o frunte din aia dreaptă că să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a spus Dorian Popa pe InstaStory!

Începând cu anul 2017, cântărețul a investit bani și pe partea dentară. Fațetele dentare și le-a spus în 2017. În septembrie 2021 și-a făcut și o rinoplastie (operație estetică la nas).

„Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (…). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile”, spunea el.

În vârstă de 33 de ani, artistul a trebuit să recurgă și la proceduri și tratamente privind ridurile. Nopțile nedormite își spun cuvântul. Acesta a investit 2.000 de euro pentru a scăpa de riduri. Operația a avut loc tot în anul 2021.

Dorian Popa a ținut neapărat să umble și la mandibulă. El a trecut printr-o intervenție pentru a-și schimba conturul de mandibulă.

„În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician. O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum”, a spus Dorian Popa.

Dacă ajungem să facem un calcul rapid, artistul ar fi investit peste 50.000 de euro în imagine, doar până în acest moment. Apropiații spun că youtuberul nu ar fi investit întreaga sumă de bani, ci doar o parte, obținând o reducere pentru reclama făcută cabinetelor/saloanelor/specialiștilor.