Home » Life & Style » Ce note au luat William, Harry, Kate și Meghan la Bacalaureatul lor. Mulți au rămas suprinși să afle asta

Ce note au luat William, Harry, Kate și Meghan la Bacalaureatul lor. Mulți au rămas suprinși să afle asta

Manolică Anca / 12.08.2021, 14:31
Ce note au luat William, Harry, Kate și Meghan la Bacalaureatul lor. Mulți au rămas suprinși să afle asta

Familia Regală este o sursă inepuizabilă de subiecte care vor fi mereu în tendințe. Oamenii au cele mai diverse și, uneori, ciudate curiozități despre membrii Casei Regale, mai ales despre cei mai tineri, care sunt și mai mult în atenția presei. De exemplu, tu ai fost vreodată curios să afli ce note au luat William, Harry, Kate și Meghan la Bacalaureatul lor?

Ce note au luat William, Harry, Kate și Meghan la Bacalaureatul lor

Despre Familia Regală a Marii Britanii s-au vorbit multe și va continua să se facă acest lucru multă vreme de acum înainte. Viața, traiul, trecutul lor, dar și alte detalii care ies la iveală sunt aspecte care interesează pe mulți și vor fi o sursă inepuizabilă de știri. Un subiect despre care nu s-a vorbit foarte mult în presă este notele obținute la examenul de Bacalaureat de către William, Harry, Kate și Meghan.

În privința elevilor britanici, Bacalaureatul de la noi are un echivalent aproximativ în examenele Advanced Level, pe scurt A-Levels, care se dau între 16 şi 18 ani. Acestea se susțin după studierea intensivă, timp de doi ani, a 3-4 materii la alegerea elevilor. Hai să vedem cum s-au descurcat cei patru și care a fost cel mai conștiincios dintre toți.

  • Prințul William

Educat în școli independente, prințul a urmat cursurile cunoscutului Eton College. Până în anul 2000, a obținut rezultate destul de diverse la nivelul A, primind un A în geografie, un B în artă și un C în biologie. În următorul an, William a ales să studieze Istoria artei la Universitatea St. Andrews din Scoția și apoi a schimbat cursul în geografie. A obținut rezultate remarcabile în clasa a doua superioară în 2005.

Ducii de Cambridge au urmat cursurile aceleiași universități
Ducii de Cambridge au urmat cursurile aceleiași universități
  • Ce note a obținut la Bacalaureat Prințul Harry

Prințul Harry a avut rezultate ceva mai mici decât fratele său mai mare. El a obținut două treceri cu un B în artă și un D în geografie în 2003. La aflarea rezultatelor, tatăl său a spus într-o declarație pe site-ul regal: „Sunt foarte mândru de Harry. El a muncit din greu pentru aceste examene și sunt foarte mulțumit de rezultatele de astăzi„. La fel ca fratele său, a urmat cursurile colegiului Eton.

Ducele de Sussex a excelat în sport și a urmat o carieră de succes în armată. Însă, înainte de aceasta, Harry și-a rezervat un an pentru a călători prin țară în Australia, Africa și Argentina.

  • Kate Middleton

Kate Middleton a fost, de departe, cea mai conştiincioasă elevă în liceu, dintre toți. Ducesa de Cambridge a fost înscrisă la un internat independent din Wiltshir, reușind să obţină la aceste examene un A (nota maximă) la Matematică, un alt A la Arte şi un B la Limba Engleză.

Însă, după terminarea colegiului, ea nu a mers a direct la universitate, luându-și un an pauză pentru a călători. În 2003, a urmat cursurile Universității St. Andrews și a absolvit în același an cu viitorul soț, cu 2: 1 în Istoria artei.

  • Ce note a obținut la Bacalaureat. Meghan Markle

Fiind americană, ea a studiat în State, unde este un alt sistem de învăţământ şi de examinare finală. Meghan a crescut la Hollywood și a fost educată într-un cadru privat, studiat învățământul secundar la liceul Immaculate Heart. Chiar dacă notele obținute la sfârşitul liceului nu au fost făcute publice, există informaţii potrivit cărora Ducesa de Sussex ar fi fost o elevă de nota 10 sau calificativul A.