Home » Life & Style » Ce ritualuri au cei mai bogați oameni din lume. Obiceiurile banale pe care Elon Musk, Bill Gates și Mark Zuckerberg le respectă zi de zi

Ce ritualuri au cei mai bogați oameni din lume. Obiceiurile banale pe care Elon Musk, Bill Gates și Mark Zuckerberg le respectă zi de zi

Manolică Anca / 18.03.2021, 14:34
Ce ritualuri au cei mai bogați oameni din lume. Obiceiurile banale pe care Elon Musk, Bill Gates și Mark Zuckerberg le respectă zi de zi

Ce ritualuri au cei mai bogați oameni din lume. Chiar dacă sunt plini de bani, asta nu înseamnă că nu se bucură și ei de lucurile mărunte, care le oferă o stare de bine și confort psihic. Iată ce obiceiurile banale au Elon Musk, Bill Gates sau Mark Zuckerberg, de la care nu se abat în nicio zi.

Ce ritualuri au cei mai bogați oameni din lume

Chiar dacă banii le permit să facă cele mai neobișnuite extravaganțe, cei mai bogați oameni din lume au anumite ritualuri banale pe care orice om de rând le-ar putea avea. Nu trebuie să încetăm niciodată din a ne bucura din lucrurile mărunte, dacă acestea ne fac cu adevărat fericiți. De asemenea, nu trebuie nici să ne fie rușine de acest lucru. Cum nici cei mai bogați oameni din lume nu o fac.

În cele ce urmează vom vorbi despre ce ritualuri culinare au cei mai bogați oameni din lume. Deși mulți se gîndesc că aceștia își permit să angajeze cei mai buni și scumpi bucătari din lume, care să le prepare cele mai sofisticate delicatese, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Unii dintre ei aleg să de „desfete” și cu lucruri banale, la îndemâna oricum. Asta pentru că îi fac să se simtă bine.

Richard Branson, de exemplu, fondatorul Virgin Group, a declarat că dimineața adoră să mănânce salată de fructe și musli, adică fulgi de ovăz sau alte cereale. De asemenea, iubitor de ceaiuri, acesta spune că bea în jur de 20 de cești de ceai pe zi. Bill Gates, fondatorul Microsoft, în schimb, alege să bea zilnic 3-4 cutii de băuturi carbogazoase fără zahăr.

Richard Branson, fondatorul Virgin Group
Richard Branson, fondatorul Virgin Group

Jeff Bezos nu își stabilește niciodată întâlniri dimineața

Și Jeff Bezos alege pune accent pe cea mai importantă masă a zilei, micul dejun, și spune că evită să își stabilească întâlniri de afaceri dimineața pentru a avea timp să o savureze în liniște. Această masă trebuie să fie una sănătoasă, fără grăsimi.

În schimb, Mark Zuckerberg și Elon Musk sunt la polul opus. Fondatorul Tesla nu acordă o prea mare importanță meselor, spunând că preferă un baton dimineața, la prânz ce primește de la secretara lui și nu acordă mai mult de 5 minute meselor. În schimb, seara alege să aibă o masă consistentă, de preferat cu mâncare franțuzească sau grătar. În ceea ce îl privește pe Zuckerberg, în 2011 el a luat parte la o provocare: a dorit să consume doar carnea animalelor omorâte de el. Însă, nu a durat prea mult acest lucru.

Cum arată Top 5 cei mai bogați oameni ai lumii

Pandemia de coronavirus nu pare să îi fi afectat prea mult pe mai marii lumii. Ba din contră, averile acestora au crescut și mai mult în această perioadă. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, pe locul 1, cel care este, la ora actuală, cel mai bogat om al planetei este Jeff Bezos, fondatorul Amazon, urmat de fondatorul Tesla, Elon Musk. Ultimul loc de pe podium îi revine lui Bill Gates, urmat de afaceristul francez Bernard Arnault și Mark Zuckerberg.