Home » Life & Style » Ce s-a ales de Peta Wilson, alias Nikita, „spioana” pe care Putin ar fi încercat să o seducă. „A fost un coșmar!”

Ce s-a ales de Peta Wilson, alias Nikita, „spioana” pe care Putin ar fi încercat să o seducă. „A fost un coșmar!”

Cojocaru Cristian / 09.03.2022, 14:07
Ce s-a ales de Peta Wilson, alias Nikita, „spioana” pe care Putin ar fi încercat să o seducă. „A fost un coșmar!”

La sfârșitul anilor 1990 și începutul noului secol, Nikita, un serial de televiziune de acțiune, dramă și spionaj bazat pe filmul din 1990 regizat de Luc Besson, a avut un mare succes la public. Actrița principală, Peta Wilson era cea care dădea viață personajului Nikita, reușind să-i aducă acesteia celebritatea. Află ce face acum cea pe care Vladimir Putin ar fi încercat să o seducă.

Putin ar fi încercat să o seducă pe Nikita, actrița Peta Wilson

Peta Wilson, născută în Sydney, Australia, a lucrat ca model înainte de a se muta la Los Angeles și de a-și căuta calea în lumea actoriei. După ce a participat la unele producții de televiziune, marea ei oportunitate a venit datorită rolului menționat mai sus al spionului care a uimit publicul timp de cinci sezoane, dar care l-a uimit și pe Vladimir Putin.

Cu ocazia Festivalului Internațional de Film de la Moscova din 2001, la care actrița a participat ca invitată, după cum a publicat atunci The Sun, în timpul unei cine oferite de președintele festivalului, Mikhalkov, la domiciliul său, Vladimir Putin a fost deosebit de atent la actriță, în ciuda faptului că aceasta era însoțită de partenerul ei la acea vreme, Damian Harris.

Putin, mereu conform informațiilor din tabloidul britanic, s-ar fi declarat un admirator al lui Nikita și s-ar fi distrat cu actrița australiană cu vodcă și cadouri, precum un pandantiv cu diamant.

„Putin a cochetat cu mine. eram încântată. La început, iubitul meu a fost lângă mine, dar apoi m-am uitat în jur și a dispărut. A fost un coșmar”, a spus Wilson, care a trăit un moment mai mult decât inconfortabil.

Evident, atunci când informația a fost făcută publică, la doi ani de la episod, au fost multe voci care au încercat să o nege, inclusiv cele ale directorului festivalului însuși, care a oferit o versiune diametral opusă. Potrivit lui Mikhalkov, Wilson s-a îmbătat în timpul cinei și ea a fost cea care a încercat să-l seducă pe Putin, care s-a comportat în orice moment ca un domn. De altfel, escortele președintelui rus i-ar fi dat afară pe actriță și pe iubitul ei de la petrecerea nefericitului spectacol.

peta wilson nikita
Vladimir Putin ar fi incercat sa o seduca pe Peta Wilson

Cu ce se ocupă acum Nikita

În orice caz, dincolo de acel episod, derutant dacă te uiți la versiunile contradictorii, adevărul este că întâlnirea a avut loc într-un moment în care Peta Wilson era considerată femme fatale până la punctul în care în 2004 a ajuns să fie pe coperta Playboy.

În ceea ce privește cariera sa de actriță, australianca a ajuns să apară în The League of Extraordinary Men (2003) și în Superman Returns (2005), dar adevărul este că a sa carieră s-a stins treptat. De asemenea, a decis să se îndepărteze treptat de actorie pentru a se concentra pe propriul brand de lenjerie intimă, Wylie Wilson Inc., pe care a creat-o în 2012.

Cu toate acestea, australianca revine în știri datorită lui Troppo, un serial care tocmai a avut premiera pe canalul de televiziune ABC al țării sale și este adaptarea după „Crimson Lake”, opera romancierei Candice Fox. Astfel, Peta Wilson dăruiește încă o șansă carierei sale de actriță, prima în aproape șapte ani și s-ar putea să-i putem vedea performanța în fața camerei dacă, după cum s-a zvonit, Amazon Prime Video încorporează ficțiunea în catalogul său.