Home » Life & Style » Ce se întâmplă dacă porți aur lângă argint. Efectele nebănuite

Ce se întâmplă dacă porți aur lângă argint. Efectele nebănuite

Manolică Anca / 10.11.2020, 12:13
Ce se întâmplă dacă porți aur lângă argint. Efectele nebănuite

Bijuteriile reprezintă șarmul și frumusețea femeilor. Acestea le ajută să iasă în evidență, le fac să se simtă speciale și le dau multă încredere în sine. Însă, purtarea acestora pot avea și efecte nebănuite asupra organismului nostru. Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă porți aur lângă argint?

Ce se întâmplă dacă porți aur lângă argint

În ziua de astăzi a devenit la modă să fie combinate bijuteriile din aur cu cele de argint. Deși s-a tot spus că argintul ar fura din gramajul aurului, acesta nu este decât un mit, motivul pentru care cele două nu ar trebui să fie purtate în același timp fiind cu totul altul.

Aurul și argintul nu trebuie să fie purtate în aceeași ținută
Aurul și argintul nu trebuie să fie purtate în aceeași ținută

Astfel, bijuteriile din aur și argint acționează diferit asupra organismului uman, în contradictoriu. Aurul activează anumite procese, iar argintul le reprimă.

Specialiștii spun că o bijuterie de aur va ajuta în cazul unei astenii, a unei stări depresive, bolilor de inimă și stomac. În timp ce argintul poate calma perfect iritabilitatea, stresul sau durerile de cap. Atunci când o bijuterie de argint se va întuneca, înseamnă că organismul este gazda unor procese nesănătoare.

Obiceiul de a combina aurul cu argintul poate duce la un exces de energie cu consecințe nu tocmai dorite. Aurul este o sursă de energie, putere și bogăție, stimulator de pofte și dorințe, în timp ce argintul, îl face pe om mai liniștit, mai armonios și mai echilibrat.

Bijuteriile influențează evenimentele din viața unei persoane

Starea de bine sau încrederea în sine vine și de la înfățișarea unei persoane. Întotdeauna, o apariție remarcabilă o va face să te simți bine în pielea ei. Iar bijuteriile au și ele contribuția lor, materialele din care sunt confecționate bijuteriile purtând o energie cu ele.

Astfel, trebuie avută foarte mare grijă cu veridicitatea acestor bijuterii. Aurul și argintul fals aduc cu sine evenimente și oameni falși.  Materialele ieftine, precum plasticul sau argintul pot bloca abilitatea unei femei femei de a trăi sentimente profunde și, din contră, le impun să-și risipească, în zadar, banii și energia. În cazul în care ai astfel de bijuterii și dorești, sub nicio formă, să renunți la ele, recomandat este să fie purtate vara, în vacanță, atunci cânt energiile acestora sunt mai puțin periculoase.

Conform tainelor ezotericii, atunci când o femeie poartă mult timp aceeași bijuterie și nu are grijă de ea cum se cuvine, ar trebui să se aștepte la efecte negative. Aceleași taine spun că bijuteriile pot schimba simțitor soarta unei femei, dacă sunt schimbate des și sunt curățate și îngrijite cum trebuie. Se spune că această practică ar putea aduce abundență în viața unei femei și evenimente care îi vor schimba soarta în bine.

Nu este bine să porți mereu aceleași bijuterii
Nu este bine să porți mereu aceleași bijuterii

Brățările de la încheieturile mâinilor au grijă de sănătatea organelor genitale, în timp ce cerceii stimulează punctele care măresc activitatea creierului şi activează funcția de memorare.

Atunci când alegi să porți un inel, trebuie să ai grijă ca acesta să fie purtat de degetul „necesar”. Degetul mare este responsabil de logică şi activitate, arătătorul – de autoapreciere, mijlociul – de capacitatea de muncă, inelarul – de creativitate, iar degetul mic – de inteligenţă şi de auto-exprimare. Din cauza formei sale circulare închise, inelul poate bloca canalele energetice, purtarea lor mult timp poate avea efecte negative asupra sănătății.