Home » Life & Style » Ce semnifică 11:11. Mesajul spiritual foarte puternic pe care îl ascunde

Ce semnifică 11:11. Mesajul spiritual foarte puternic pe care îl ascunde

Manolică Anca / 14.11.2021, 11:50
Ce semnifică 11:11. Mesajul spiritual foarte puternic pe care îl ascunde

Îngerii și spiritele comunică cu noi prin foarte multe metode. Repetarea unui anumit cântec cu mesajul pe care trebuie să îl auzim, citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar sau repetarea unor anumite cifre atunci când te uiți la ceas, toate sunt semne care au o semnificație aparte. Iată ce semnifică 11:11.

Are un mesaj spiritual foarte puternic

Deși unii ar spune că este o simplă coincidență, în realitate 11:11 are un mesaj spiritual foarte puternic. Această repetiție apare ca un semnal de alarmă asupra schimbărilor care se petrec și transmit mesajul îngerilor de a fi mai prezenți, de a ne „debarasa” de sentimentele de frică sau frustrare, căci ei ne sunt alături.

Cunoscutul terapeut și medium Doreen Virtue spune că apariția acest repetiții ne indică faptul că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe gândurile pozitive, căci dorințele se vor manifesta mult mai repede decât în trecut. Fii pozitiv, gândește pozitiv, ai o energie pozitivă, iar îngerii te vor răsplăti.

11:11 – Numărul transformării

Conform calendarului maiaș, Lumea Nouă a început pe 21 decembrie 2012, la ora 11:11. Unii numerologi spun că însumarea 11:11, adică cifra 4, este numărul transformării, al destrămării egoului, în timp ce alții sunt de părere că 11:11 este mesajul că lumea se vindeca și Pământul se va alinia așa cum trebuie.

Așadar, cu următoarea ocazie în care vei mai vedea 11:11, monitorizează-ți gândurile și asigură-te că ești pe noile frecvențe, dacă dorești ca visele tale să devină reale.

11:11 – Călătoria trezirii spirituale

Numerele repetitive sunt o formă de sincronicitate, un apel la trezire spirituală. Sinele fiecăruia dintre noi cere mai multă atenție. Ți se cere să te angajezi deplin pe drumul ancorării în prezent. Dacă observi des combinația 1111,  gândește-te dacă nu cumva ignori semnele pe care Universul dorește să ți le transmită.

Poate ignori momente de intuiție providențială, poate te confrunți cu Noaptea neagră a sufletului sau poate te simți nemulțumit de viața ta. Ai grijă să urmărești aceste semne, fii mai conștient de mesajele pe care le primești și pornește pe calea trezirii spirituale.

Mesajul spiritual foarte puternic pe care îl ascunde 11:11
Mesajul spiritual foarte puternic pe care îl ascunde 11:11

11:11 – Relații sacre

Această repetiție este puternic legată de parteneriatul spiritual (relațiile sacre) care te ajuta să crești, să evoluezi. Așadar, fii receptiv, deschis cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru a descopei cu cine ai o relație sacră. Dacă ești singur, acesta poate fi un mesaj că sufletul tău pereche este în apropiere.

Așadar, pe măsură ce nivelul tău de conștiență se extinde, vei vedea că această combinație îți va apărea și mai des în cale. De fiecare dată când îți apare, ancorează-te și mai mult în prezent, în adevărul pe care îl trăiești. Iată ce trebuie să faci după ce vezi combinația 1111, pentru a-ți extinde nivelul de conștiență:

Întreabă-te „Ce înseamnă 1111 pentru mine? – Ce simți când vezi aceste numere. Este un mesaj de avertizare, de încurajare? Notează într-un jurnal ceea ce simți, pentru a putea reflecta asupra acestor sentimente.

Ramai deschis și receptiv – deschide-te în fața oportunităților de dezvoltare personală și spirituală. Amintește-ți că oamenii, sentimentele, situațiile care se petrec în jurul tău ajută la evoluția ta spirituală.

Ramâi ancorat în prezent – pentru că mintea are tendința de a crea diverse anxietăți. Practică exerciții de respirație, meditație pentru a rămâne centrat. Cu cât ești mai prezent în momentul actual, cu atât este mai ușoară dezvoltarea spiritual.