Home » Life & Style » Ce spune Bill Gates despre teoriile conspiraţiei care circulă pe seama lui. Prima reacție a fondatorului Microsoft

Ce spune Bill Gates despre teoriile conspiraţiei care circulă pe seama lui. Prima reacție a fondatorului Microsoft

Stan Nicu / 27.01.2021, 15:32
Ce spune Bill Gates despre teoriile conspiraţiei care circulă pe seama lui. Prima reacție a fondatorului Microsoft

Bill Gates a vorbit despre teoriile conspiraţiei care circulă pe seama lui pe tot globul. Care este prima reacție a fondatorului Microsoft, citiți în rândurie de mai jos.

Bill Gates face lumină. Ce este adevărat și ce nu despre teoriile conspirației care circulă pe seama lui

Este incredibil ce spune Bill Gates despre teoriile conspiraţiei care circulă pe seama lui. Aceasta este prima reacție a fondatorului Microsoft vizavi la cele vehiculate despre el.

Miliardarul Bill Gates se arată uimit de volumul teoriilor conspiraţiei, ”nebune” şi ”malefice”, care îl privesc şi care se rostogolesc pe reţelele de socializare, în contextul pandemiei de coronavirus.

Bill Gates, dornic să afle cine se află în spatele acestor minciuni

Bill Gates a acordat un interviu pentru Reuters unde a declarat că ar dori să exploreze ce se află în spatele acestor teorii, respectiv cine are interes să inventeze cele spuse despre el și compania sa.

Nimeni nu ar fi prezis că eu şi dr. Fauci am fi atât de proeminenţi în aceste teorii cu adevărat rele”, a declarat Bill Gates.

Miliardarul, surprins de teoriile conspirației

Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară”, a mai spus Bill Gates despre milioanele de postări făcute în mediul online şi ”teorii nebuneşti ale conspiraţiei”.

Printre teoriile conspirației vehiculate se numără acea cum că Bill Gates și Anthony Fauci ar fi creat pandemia pentru a controla omenirea și că vor să profite de răspândirea coronavirusului. Astfel, ar putea să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în corpurile oamenilor.

Bill Gates, hotărât să afle adevărul

Oamenii chiar cred asta?”, s- a întrebat Bill Gates. ”Va trebui să ne lămurim cum s-a ajuns aici… Cum se schimbă comportamentul oamenilor şi cum am putea să reducem acest lucru?”, a mai declarat Bill Gates.

De asemenea, Bill Gates i-a lăudat pe Anhony Fauci şi pe Francis Collins, şeful Institutului Naţional al Sănătăţii din SUA, numindu-i ”oameni deştepţi” şi ”minunaţi” şi a mai spus că este nerăbdător să-i vadă lucând eficient. De asemenea, miliardarul a mai spus că așteaptă de la cei doi să spună adevărul sub noua administraţie a preşedintelui Joe Biden.

Bill Gates are încredere în administrația Joe Biden

De asemenea, în timpul mandatului președintelui Donald Trump, Bill Gates a spus că a simţit uneori că Fauci şi Collins ar fi fost ”singurii oameni sănătoşi din guvernul SUA”.

Sunt încântat de echipa pe care Biden a ales-o” pentru a aborda criza generată de pandemia de coronavirus, a declarat Bill Gates.Miliardarul filantrop s-a arătat mulţumit că, sub administrația Joe Biden, Statele Unite s-au realăturat Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Câși bani a dat Bill Gates pentru lupta cu coronavirusul

Pe de altă parte, Bill Gates a renunţat la funcţia de preşedinte al Microsoft Corp în 2014 şi a investit cel puţin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global la pandemia de coronavirus. Suma include asistenţă pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice şi tratamente potenţiale.

De altfel, de când a început pandemia de COVID-19, în urmă cu un an, mii de teorii ale conspiraţiei s-au răspândit pe internet, alimentând dezinformarea despre virusul ucigaș, originile sale, precum și motivele celor care lucrează împotriva acestuia.